Max Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Ce parere aveti de ciudatenia asta? Troliu Warn modificat cu 3 motoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Troliu Warn cu 3 motoare??? Foarte potent. De ce sa mai folosim scripete? E mai cool cu 3 motoare. Trebuie sa vin cu reteaua nationala de curent electric dupa mine? KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Troliu Warn cu 3 motoare??? Foarte potent. De ce sa mai folosim scripete? E mai cool cu 3 motoare. Trebuie sa vin cu reteaua nationala de curent electric dupa mine? O fi trifazic? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Troliu Warn cu 3 motoare??? Am eu cu 2 motoare - daca derulez si dau brusc inapoi se sting luminile pe bord la cat consuma. Poate unul de mai jos ar fi bun :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Troliu Warn cu 3 motoare??? As spune ca viteza , chiar si cu 3 motoare , este aceeasi .... in opinia mea. Am facut un test cu un kingone alimentat direct la 24 V - mergea atat de repede incat spuneai ca este ventilator :grin: 12V http://www.youtube.com/watch?v=ZgLNYz8gz7o 24 V http://www.youtube.com/watch?v=I2difBAW478 Englezii au ceva cu 2 baterii si 12 sau 24 v extras din ele , vara asta o sa incerc sa fac un asemenea montaj sa vad cum merge in practica . ( mi-au mai explodat acum 1 an 2 baterii la niste "teste" interesante ....) "This increases the winch speed enormously, by about 50 - 70% faster. On a TDS-9.5 Goldfish, this raises the no load speed from about 55 feet per minute to around 85 feet per minute. This facility is not really for heavy winching, but is great for light to medium winching to pull you across the mud where you don’t have quite enough grip when winching and driving. It is also ideal for the rapid retrieval of all the rope back onto the empty drum. I say this because the voltage drops off from 24 volts quite quickly because your 12 volt alternator can only top up the two batteries whilst they are running in parallel. In practice, the 24 volts drops off to about 18 volts which our Bowmotors seem quite happy to put up with for short periods. I’m bound to say, however, don’t expect me to guarantee a Bowmotor as this is not the normal done thing! . http://www.dborc.co.uk/goodwinch/pdf/afastfuture.pdf Daca am postat neadecvat , rog sa fie sters postul , am postat deoarece cred ca are legatura informatia cu "goana" dupa motoare si viteza la trolii . Apropo de 3 motoare .... 3 x 300 Amp = 1200 Amp (pe liber ar consuma ...ca sa nu fiu carcotas cu 1200 Amp ... 3 x70 = 210 Amp) ... ce baterii si ce relee trebuie oare pentru 1200 Amp :grin:??? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Troliu Warn cu 3 motoare??? De 220A... La masinile usoare pe spate , tin loc si de lest pentru aderenta .... Merita ? Pentru aplicatia potrivita , poate ca da . Pentru altele , doar un alternator de 5 Kw ... mai invirte cite ceva ... ceva cam putin .Nu prea atingi amperajul maxim mentionat mai sus , decit daca esti hotarit sa rupi cablul . Cred ca totusi ideea celor trei motoare nu aplicata pentru viteza de tractiune , ci doar faptul ca la doua motoare in caz de avarie ( motor prajit ) mai ramine doar unul . In caz de trei ...e ca si cum ai avea rezerva la rezerva . Si e doar o posibilitate practica , mai usor de aplicat decit troliul hidraulic sau electrohidraulic ( care practic e destul de greu de depanat in teren ) si cel mecanic ( la care repari in teren numai ... splintul de siguranta de pe cardan - desi sistemul e inlocuit si el de multa vreme de limitatorul de torsiune ) care e de asemenea greu de depanat la locul faptei ...- discutind de situatia in care concureaza doar masina , pliotul si copilotul , fara asistenta tehnica . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate