Vizitator aussie Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: al meu aro! Welcome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: al meu aro! Sa il porti sanatos .... frumos ARO .. si "dashtept" ca d`al al nostru :grin: :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: al meu aro! Ce sa zica mosu ca a mea e mica, doar 10,4,felicitari si la mai mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: al meu aro! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: al meu aro! grupurile le-ai schimbat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: al meu aro! :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: al meu aro! Tarzy, grupurile au ramas ale lui 41/11 dar cred ca o sa le schimb.... Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: al meu aro! :W :cl ............baga l la namol Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: al meu aro! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: al meu aro! Salutare, stai linistit ca mai gasesti cate-un aro pe ici pe colo :hi In legatura cu impozitul: intr-adevar se ridica undeva la 2000 lei / an, dar avand in vedere ca este masina produsa in Romania, beneficiaza de o reducere astfel incat impozitul ajundge doar la 400 lei / an. Ce putin asa e in Sibiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: al meu aro! Salutare, stai linistit ca mai gasesti cate-un aro pe ici pe colo :hi In legatura cu impozitul: intr-adevar se ridica undeva la 2000 lei / an, dar avand in vedere ca este masina produsa in Romania, beneficiaza de o reducere astfel incat impozitul ajundge doar la 400 lei / an. Ce putin asa e in Sibiu... Incepand cu 2009 nu mai beneficiaza de aceasta reducere ;) Deci e 20mil pe an. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: al meu aro! asta daca au apucat stimabili de ola Adm Fiscala sa faca modificarile in sistem La unii nu au apucat .... asa ca astept sa ma judec cu ei cand or sa realizeze :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: al meu aro! bine ai venit si te asteptam cu utilajul la Curtea de Arges , pe dealuri . :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate