Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un model fain de rollcage pentru Suzuki Samurai

Max

Postări Recomandate

Re: Un model fain de rollcage pentru Suzuki Samurai

E chiar misto tare :grin:... imi place mult cum se continua cu bull bar-ul. Frumos asa, dintr-o bucata. Ma intreb daca un sami asa ca al meu, stock, fara rapoarte sau grupuri modificate ar putea "duce" linistit asa ceva? Ma refer la greutate... s-ar cunoaste o diferenta mare la putere?

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu intentionezi sa mergi "la rupere", nu stiu daca e rentabila dotarea asta. Principala problema pe care o vad eu e ca nu poate fi "street legal".

Samurai incepator
Link spre comentariu

IMG_0096.thumb.jpg.d1c57574edbbca587fff167ca7b943c6.jpgIMG_0235.thumb.jpg.7a227e94d6b905e99c035948cb29ebbc.jpg

Prima poza (a nu se lua in considerare pusca) iar in a doua se vede ca isi face treaba acest rollcage pentru ca, dupa o rasturnare, am spart doar "overfenderele" (se vede in poza)

Iar cu Garcea inca nu am avut probleme (nici nu am facut mii de kilometrii pe sosea)

Link spre comentariu

Ce imi place mie la rollcage-ul din poza pe care am postat-o eu este ca acesta urmareste foarte bine liniile masinii, ca atare arate bine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare