Max Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Anunt urgent! Am fost anuntat de la RDS ca azi intre ora 22 si 6 dimineata, internetul nu va mai functiona din cauza unor lucrari la retea. Implicit nici serverul nu va mai avea acces la internet si nici forumul nu va fi functional. Im cer scuze, Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Anunt urgent! Se pare ca merge! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Anunt urgent! For da moment... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Anunt urgent! Se pare ca merge! Intradevar. Dar precis se va intrerupe la un moment dat. Daca tot au anuntat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Anunt urgent! e 1. si merge. :) si eu am RDS si sunt baieti de treaba... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Anunt urgent! Nu se intrerupe automat.. sunt niste instintari ca ei sa fie acoperiti daca in intervalul in care lucreaza sunt intreruperi. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Anunt urgent! Scriu pana apuc. E posibil ca in noaptea asta sa fie totusi intreruperea "promisa" Asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Re: Anunt urgent! Si "eclipsa" a sosit !... aseara, pe la 12 noaptea, forumul nu mergea ... nici dupa o ora ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate