Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat radiator si termostat Pajero 2.8

Biluta

Postări Recomandate

Maine as vrea sa ma apuc sa demontez radiatorul si termostatul,fiind necunoscator as vrea sa imi indice cineva locatia termostatului ca nu stiu unde se afla iar la demontarea radiatorului daca e ceva de stiut si sa tin cont cand il dau jos.:al
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat radiator si termostat Pajero 2.8

As vrea sa imi spuna si mie cineva ce este conducta indicata in poza cu sageata rosie,daca e ceva sub presiune sau e in regula sa o desfac pentru schimbarea termostatului,nu am mai schimbat termostat pana acum dar am vointa si cu ajutorul vostru sper sa si reusesc!

securedownload.thumb.jpg.624413dd1fbd571c7dcd24d08eb1d87d.jpg

Link spre comentariu

Aia acolo e o teava de apa (inca n-am ridicat capota la mine sa vad unde duce), deci poate fi demontata.

Dar cred ca poti sa scoti termostatul si fara sa demontezi teava aia. Trebuie doar sa desfaci capacul din spate, ala in care intra furtunul gros.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Am facut testul cu prezervativul la radiator si il umfla....deci clar e dusa garnitura...sau chiulasa fisurata?

am tot citit pe forum si nu is lamurit,daca ar fi chiuloasa nu ar trbui sa am ulei in apa?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ai avea ulei in apa daca ar fi garnitura fisurata intre doua orificii vecine de ulei si apa. La tine poate e un pic prajita intre un piston si o gaura de trecere a apei.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Cred ca testul cu prezervativul se face doar cu motorul foarte rece! Ma gandesc ca daca se incalzeste putin motorul apare presiune in instalatia de racire.....sau ma insel???

Am sa incerc si eu sa il fac la Delica sa vad cum se prezinta :grin:

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

:ha3 Nu te cred! Pe :pt unde-l punem toti!

Si acum serios, scoti busonul radiatorului si-l pui peste gaura. Motorul trebuie sa fie rece ca testul sa fie concludent.

Spor!

Editat de Marse

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

scuze!

vreau sa fac si eu un asemenea test la mk2 meu dar nu stiu unde exact trebuie pus "balonul"

un indiciu, va rog!ms

Salut, desfaci capacul de la radiator si il pui acolo!

Link spre comentariu

Trebuie sa il pui in locul busonului de pe radiator sau vasul de expansiune in cazul in care nu ai radiator cu buson. Daca nu ma insel Pajero 2.5 si 2.8 au buson pe radiator

Sa ne spui si noua cum a decurs testul si chiar sunt curios daca la cineva nu se umfla :grin: ....eu tare ma gandesc ca se umfla oricum!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare