mackie Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Ioi pe cand doream sa imi cumpar si eu unul sa vad cu e sa arunci cu el :bb oricum imi pare rau ca nu e un telefon reusit, si imi pare rau ca a trebuit sa dati si atatia bani pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Chiar ma gandeam.....cum mama naibii ii asa ieftin daca e asa bun..... Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor stiti cum ati facut voi cu telefonul asta? ca si cum ai cumpara un CUV si te astepti sa mearga ca un Porsche si sa te mai si invidieze lumea! sau ca si cum ai umbla cu baba Dorina si te-ai astepta sa miroasa, sa arate si sa se futa ca Naomi Cambell. Hai sa fim seriosi, nu ma spus nimic pt ca sunt altii p'aici cu mai multa stiinta in ale telefoniei dar eu stiu un lucru: "sunt prea sarac sa-mi cumpar NOname" de nu mai stiu cati ani ( de muuulti) folosesc un singur tip de telefon : Nokia 6310i, intre timp am mai avut in paralel f multe telefoane ( tot Nokia si la un moment dat un Siemens M35i-tot de outdoor), am ramas la 6310i pana voi mai gasii si v-a mai functiona . Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor ...sau ca si cum ai umbla cu baba Dorina si te-ai astepta sa miroasa, sa arate si sa se futa ca Naomi Cambell... Tu esti dat 'reaku, Dragose !... bun, destept si frumos ... d-aia te iubeste Dumnezeu :ha: :ha: :ha: ... PS : Cu 6310i-ul ai dreptate, a fost si telefonul meu "de suflet" ... da' nici asta "noname-ul" nu e rau, o sa ti-l arat la intalnire ... adica o sa dau cu el dupa tine :ha, ca sa vezi cat e de rezistent ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor stiti cum ati facut voi cu telefonul asta? ca si cum ai cumpara un CUV si te astepti sa mearga ca un Porsche si sa te mai si invidieze lumea! Gresesti. Asteptam de multa vreme un telefon real outdoor, iar telefonul asta, dupa reclame asa parea. Nemerniicii de la Nokia la cat sunt de smecheri si figuranti, trebuia sa aiba tot timpul in oferta un asemenea telefon. Si nu ma refer la Nokia 5140i care e o jucarie ci unul real oautdoor, cu accesorii specifice. Dar se pare ca nu ii intereseaza. Ca sa va dati seama cat sunt de nemernici, vedeti faptul ca nu s-au sinchisit sa scoata un urmas ca lumea al lui 6310i cu toata ca exista inca si acum cereri mari pentru asa ceva si ei stiu. Fac tot felul de telefoane comerciale aiurea, cu o gramada de brizbrizuri, cu foarte multe probleme de soft, cu un sistem tampit si greoi de a transfera datele din ele. Nu mai exista Nokia de alta data. Eu personal folosesc cu mare succes si de multa vreme un SonyEricsson P900i de care sunt extrem de multumit. Si pot sa spun cu mana pe inima ca am testat o carutza de telefoane inclusiv 6310i. Legat de Sonim-ul asta, asta e... Nu ma asteptam sa mearga ca si Porsche, nu m-a interesat ca e un telefon fara chestii multimedia sau alte rahaturi. Ma asteptam doar sa fie rezistent la apa si la socuri, respectiv sa il pot folosi linistit in teren. Am muscat-o. Sau poate nu. Poate doar al meu are probleme. Habar n-am. Sa vedem ce spun si altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Du cu tine trusa de scule si facem cu al meu un test de 1 Mai. Ca-s curios si eu, daca chiar e asa de naspa telefonul, nu mi-l mai trebe, putem sa-l distrugem. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Am muscat-o. Sau poate nu. Poate doar al meu are probleme. Habar n-am. Sa vedem ce spun si altii. Pai poate pe asta s-au bazat si ei ... ca nu multi dau 200 euro pe un telefon ca sa-l bage in apa sau sa-l dea de pereti ... (am scris mai sus ce am patit eu). Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Du cu tine trusa de scule si facem cu al meu un test de 1 Mai. Ca-s curios si eu, daca chiar e asa de naspa telefonul, nu mi-l mai trebe, putem sa-l distrugem. Presimt ca o sa facem un show cu telefoanele. Il bag si pe al meu la teste mecanice. Il pun sa treaca toate masinile din coloana peste el. Ca nu ma mai intereseaza in rest. :grin: :grin: :grin: Cine mai participa? :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Eu caut de multa vreme Ericsson R250 PRO,am gasit,dar cei care-l au nu vor sa il vanda :((( 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Eu caut de multa vreme Ericsson R250 PRO,am gasit,dar cei care-l au nu vor sa il vanda :((( Asta da, dar nu se gaseste. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Ni ce am gasat pa e-bay,o fi bun la banii astia,,si ce stie telefonu' asta de-i ase criza??? http://cgi.ebay.de/Ericsson-R250-R250s- ... 638Q2em122 Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor stie exact ce stia un ericsson 628GA sau cum dracu se chema. in plus, al meu avea mereu probleme de soft. ala asa mic si pricajit, si tot crapa. singurul avantaj ca are 400 de grame aproape si ca-l poti folosi pe post de lest daca esti la pescuit cu barca sau pe post de caramida. oricum, sunt vechi, si, chiar daca au stat in cutie, cauciucul ala gri de pe ele nu va tine mai mult de 4 luni, garantat :grin: n-a tinut 4 luni nici acum 8 ani, cand era nou... iar pentru cei cu mai mult de 100 de nr. in agenda..... :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor stie exact ce stia un ericsson 628GA sau cum dracu se chema. in plus, al meu avea mereu probleme de soft. ala asa mic si pricajit, si tot crapa. singurul avantaj ca are 400 de grame aproape si ca-l poti folosi pe post de lest daca esti la pescuit cu barca sau pe post de caramida. oricum, sunt vechi, si, chiar daca au stat in cutie, cauciucul ala gri de pe ele nu va tine mai mult de 4 luni, garantat :grin: n-a tinut 4 luni nici acum 8 ani, cand era nou... iar pentru cei cu mai mult de 100 de nr. in agenda..... :hi Au meniu de Ericsson SH888 plus ca mai are alte chestii in plus. Dar asta nu are nici o importanta. Important este sa reziste la tavaleala si sa poti vorbi cu el. Nu face confuzie cu R310, la ala intradevar cauciucul arata ca dracu dupa putina vreme. R250-ul era parca mai rezistent. Avea semnal bun mai ales daca montai antena auxiliara care era mai lunga. Si asta conteza foarte mult cateodata. Stiu din experienta proprie. :grin: E intradevar greu ca o caramida da' hai sa fim seriosi, il ducem cu masina nu in spate. :grin: Iar pentru agenda...iti trebuie doar cateva numere , cele de urgenta si de la prieteni cu masini pregatite sa te scoata din cacao. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor nu, nu fac confuzie, inainte de r310 am avut din asta. inclusiv cu antena HD...d-aia de santier. si, pe vremea aia il caram ca si-acum, in buzunar :grin: ca sa ma crezi, era asa: la asta in 4 luni cauciucul se facuse lipicios/lucios si se "topea", iar la 310 cauciucul ala se descuama ca pielea dupa plaja.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor nu, nu fac confuzie, inainte de r310 am avut din asta. inclusiv cu antena HD...d-aia de santier. si, pe vremea aia il caram ca si-acum, in buzunar :grin: ca sa ma crezi, era asa: la asta in 4 luni cauciucul se facuse lipicios/lucios si se "topea", iar la 310 cauciucul ala se descuama ca pielea dupa plaja.... Probabil ca il purtai la buzunarul de la slip de aceea devenea lipicios. :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor a gresit trooper...voi nu vreti sa dati bani de mioara mantale k sa o carditzi pe monica belucci,voua va place sa va amintiti de femeile din liceu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor nu, in marsupiu :grin: aaaa... de-aia..... ahaaaa. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor a gresit trooper...voi nu vreti sa dati bani de mioara mantale k sa o carditzi pe monica belucci,voua va place sa va amintiti de femeile din liceu. esti din astia care au prins mobilu' in liceu? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor nu,dar am prins femeile.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor @nanuk hihi. la mine (pe vremuri, ce-i drept) veneau singure :grin: offtopic, eu ies iar la noroi pe la 6 si ceva... poate chiar mai devreme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Cum era de asteptat, a aparut si copia chinezeasca a telefonului Sonim XP1 http://www.mobilewhack.com/ck800-sonim- ... rom-china/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor nu,dar am prins femeile.... :1 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Cum era de asteptat, a aparut si copia chinezeasca a telefonului Sonim XP1 http://www.mobilewhack.com/ck800-sonim- ... rom-china/ Iti dai seama calitate la copie dupa ESEC....... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor Io am luat-o asa: aveam 3510i -ul care s ecam invechise, oricum imi trebuia ceva nou... si pt banii pe carei-am dat pe el, face exact ce vreu eu, si in plus ia trante mai bine ca 3510i-ul restul nu ma intreseaza, tine si de grija/neglijenta. Daca ai ghete gore-tex, intri de nebun prin balti, sau mergi ca oamenii normali ? Ai gore-tex-ul doar pt cand nu ai de ales. La fel si Sonimul asta. Am grija de el, dar daca vreodata o incaseaza, ok, atunci si-a castigat banii. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nospheratu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Sonim XP, Telefon outdoor hmm, daca cineva mai este interesat cred ca as renunta la sonim-ul meu galben - nu cred ca am vorbit la el 25 min - sta degeaba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate