KlaudiuMS Postat Iulie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Samurai de la Mures Imi puteti recomanda niste marci bune de diferentiali la un pret mai acceptabil...excludem ARB. Multumesc !! Promit ca luni am sa pun poze deoarece nu am reusit sa ajung astazi la service !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 Re: Samurai de la Mures Tocmai mi-am achizitionat niste jante pt samurai [intoarse] , se pot pune si normal si intoarse,dar sunt curios ce Et negativ au si nu stiu cum pot afla. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Re: Samurai de la Mures Tocmai mi-am achizitionat niste jante pt samurai [intoarse] , se pot pune si normal si intoarse,dar sunt curios ce Et negativ au si nu stiu cum pot afla. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !! Salutare. Ce model sunt si de unde ai luat jantele intoarse? M-ar interesa si pe mine. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Samurai de la Mures Salutare. Ce model sunt si de unde ai luat jantele intoarse? M-ar interesa si pe mine. Merci Modelul este ca si cel de aro cu forme triunghiulare , dar sa fabricat numai pana in 88 si nu se mai gasesc.Jantele le-am luat de la un prieten care e nebun cu off-road-ul , si nah,ia parut rau ca le-a dat dar ii trebuiau $$. Pun maine niste poze cu jantele,si marti sper sa fie gata si masina :( . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Samurai de la Mures Nu stiu cat de fericite vor fi planetarele cu jantele de ARO si simexuri pe 31... Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Samurai de la Mures Nu stiu cat de fericite vor fi planetarele cu jantele de ARO si simexuri pe 31... La cauciucuri m-am gandit mai bine si am sa pun pe 235x75xR15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Samurai de la Mures Daca sunt jante de Aro, varianta 24x, nu imi place ideea, fiind greoaie pt planetare si daca nu ai servo... Sunt mai mult adeptul propriilor jante de Samurai desudate, intors cercul si resudat sau in ultima instanta, jante custom potrivite pt Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Samurai de la Mures Daca sunt jante de Aro, varianta 24x, nu imi place ideea, fiind greoaie pt planetare si daca nu ai servo... Sunt mai mult adeptul propriilor jante de Samurai desudate, intors cercul si resudat sau in ultima instanta, jante custom potrivite pt Samurai. Am sa pun maine niste poze,pt. a va face o parere proprie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Samurai de la Mures Va sta ciudat 235 /75 pe janta reversibila de samurai.Are 5.5inch latime.Eu am jante de 8inch,tot cu marimea de mai sus ,dupa mine pe aia sta standard http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Samurai de la Mures Eu am 31" pe janta intoarsa de Samurai de 5.5j si este super ok. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Samurai de la Mures Atunci sa incerc 31" ? ... Mie frica sa nu rup ceva la ea si sa bag iarasi bani in ea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 (editat) Re: Samurai de la Mures Daca vorbim de aceste jante, http://www.flickr.com/photos/76436283@N04/6862142266/in/photostream/ care sunt de 14 cm latime,profilul de 235cm nu are rost. Pe jante de 8 inch (21cm)sta altfel De montat, se poate,dar va sta infundat,si profil rotunjit. Avantaj este, ca janta nu vei lovi niciodata:-) Editat Iulie 30, 2012 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 (editat) Re: Samurai de la Mures Uitati pozele cu jantele,mai trebuie doar vopsite.. Deci..pana la urma ce dimensiune la anvelope mi-ar merge fara probleme ? Editat Iulie 30, 2012 de KlaudiuMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Samurai de la Mures Nu vreau sa contrazic pe nimeni,azi dimineata am montat guma pe janta rezerva,dupa mine asta se potriveste perfect;215/75 /15 http://www.flickr.com/photos/76436283@N04/7682631946/in/photostream http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Samurai de la Mures Arata bine si 215/75 R15 dar cred ca pana la urma o sa imi iau 235-uri. Astept si alte pareri. PS : Multumesc peter. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Re: Samurai de la Mures Salutare, imi puteti spune cel mai bun grund si cel mai bun antifon care exista.Nu conteaza pretul,dar sa fie cel mai bun. Mersi @@ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Masina este gata , avand in vedere ca mai am de pus Amortizoarele Ome , amortizorul de directie si probabil Blocant ARB Fata - Spate cu Compresor. Vin si cateva poze :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Faina magaoaia! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Arata bine si 215/75 R15 dar cred ca pana la urma o sa imi iau 235-uri. Astept si alte pareri. PS : Multumesc peter. Päi.... 235 cät cäntäreste comparativ cu 215...sau ai ridicat puterea motorului? nu uita ...e samurai si nu trebuie sä arate ca un wrangler, ci trebuie sä rämänä usor! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Päi.... 235 cät cäntäreste comparativ cu 215...sau ai ridicat puterea motorului? nu uita ...e samurai si nu trebuie sä arate ca un wrangler, ci trebuie sä rämänä usor! Merge trăsnet cu 235 , având in vedere ca i-am pus filtru aer sport k&n si i-am pus evacuarea pe direct , as spera sa aibă vreo 80-90 CP.In legătura cu greutatea, nu cred ca are mai mult de 1100KG. Am sa fac si niste video-uri cu masina sa vedeti cum merge. Sanatate !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Nu mai inteles. ce diferentä in kg este intre 215 si 235 sa stim cu cät ai incärcat sami si de e mult....eu te voi intreba de ce atunci 235? Ce inseamnä evacuarea pe direct? te referi la katalizator, pe care lai scos? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Nu mai inteles. ce diferentä in kg este intre 215 si 235 sa stim cu cät ai incärcat sami si de e mult....eu te voi intreba de ce atunci 235? Ce inseamnä evacuarea pe direct? te referi la katalizator, pe care lai scos? Sincer sa fiu....chiar nu stiu,dar din mai multe surse,am inteles ca 235 merge maxim pe Sami fara modificari la rapoarte.In legatura cu evacuarea,da i-am scos catalizatorul si am luat teava speciala de esapament, si am puso dintr-una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Si cu galagia cum stai ? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Samurai de la Mures Aici iti pot spune si eu, ca am tot asa. Auuuuuuu! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate