ADRIANYVA Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 salut am si eu o problema...vreau sa imi cumpar un Touareg din 2004, full piele , navigatie , etc...! masina este R5 cu motor de 2.5l are 138.000km si nu i s-a facut revizia aia care cica se face la 120.000 ! ce trebuie sa ii schimb eu si cam cat m-ar costa? trebuie schimbat ceva la distributie? curele sau nu stiu ce? am inteles ca este pe pinioane...! ce sfaturi imi dati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: VW Touareg salut am si eu o problema...vreau sa imi cumpar un Touareg din 2004, full piele , navigatie , etc...! masina este R5 cu motor de 2.5l are 138.000km si nu i s-a facut revizia aia care cica se face la 120.000 ! ce trebuie sa ii schimb eu si cam cat m-ar costa? trebuie schimbat ceva la distributie? curele sau nu stiu ce? am inteles ca este pe pinioane...! ce sfaturi imi dati? De ce nu mergi la VW sa vezi ce schimba ei la revizia asta si cat iti cer. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADRIANYVA Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l din pacate nu am mai luat masina! in dimineata cand sa facem actele proprietarul s-a gandit sa nu o mai vanda....o prostie! am gasit alt touareg din 2006 numai ca am o nelamurire : are cineva idee daca dvd-ul din bord poate fi din fabrica de la vw? este dvd incorporat in bord cu touch screen si cica asa a fost comandat de la reprezentanta!adica a venit varianta full cu el echipat! masina e luata de la Porch Romania dar nu am mai auzit ca un touareg din 2006 sa vina asa echipat cu ecran touch screen! http://i46.tinypic.com/ofby80.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l Salut. Nu este cel original, dar daca a reusit sa-l contecteze la comenzile de pe volan si sistemul este unul de buna calitate nu ai de ce sa-ti faci griji. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l Nu este de fabrica. Daca omul insista, poti sa ii ceri o lista de dotari de la Porsche Romania , daca a luat-o de acolo. Oricum , cam aiurea sa te minta cu asa ceva. Iti recomand varianta de 3.0 litri, 2,5-ul este cam anemic pentru Touareg. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADRIANYVA Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l l-am luat gata! merge incredibil de bine, sunt foarte multumit de el :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l l-am luat gata! merge incredibil de bine, sunt foarte multumit de el :D Sa-l stapanesti sanatos ! Prezinta-l intr-un topic nou sa vedem si noi ce si cum ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ediflorianus Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie Touareg 2.5 l Am testat 2.5 sh de la dealer , nu mi-a placut , din exterior arata okey dar ca si functionalitate.... prefer orice altceva , am ramas dezamagit , e sub Hilux , Navara si sa nu mai vb de BMW X5. cred ca e si sub JEEP ca si calitate. motorul suna a tractor:sc. scz daca m-am bagat ... sa il folosesti sanatos si sa te tina mult fara probleme. Editat Iulie 6, 2012 de ediflorianus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate