suvi Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Buna,in toamna am schimbat bara de directie la Y60 din '95 cu una noua ( nu originala , a costat 350 ron) si deja e gata de capetele de bara. Am bara originala la care is duse capetele de bara si as vrea sa le duc la un strungar sa le taie jos si sa faca filet sa se poata monta (si schimba cand trebuie doar capatul de bara stricat) alt cap de bara. A facut cineva asa ceva? merita? ce cap de bara s-ar potrivi? (cineva zicea ca ford tranzit) multumesc anticipat de raspunsuri. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? Am facut capete de bara reglabile din cele originale , care le recomand in orice situatie . Nu stiu daca mai am poze , dar pot sa trag maine pe lumina vreo doaua cadre . Conditia esentiala pentru reconditionare este cdata de starea sferei - bila de la popic , care trebuie sa fie in buna , neafectata . Daca nu mai e sferica , cauta altele . In loc de capetele de bara de Ford Tranzit , prima mea optiune este reconditionarea celor originale . Eu ma apropii de 30k cu ele refacute , si inca nu dau semne de oboseala . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? Din pacate nu stiu pe unde s-au ascuns pozele alea 'bune' ca n-am crezut ca voi avea nevoie de ele si le-am ignorat . Pot doar sa te ajut cu una in care se vede un mic de [ATTACH=CONFIG]144587[/ATTACH] taliu , capacul filetat de la pivotii de la bara de conexiune . Si inca altele care nu cred ca-ti folosesc , dar sint oarecum pe subiect - pivotii aia mari sint cei mai buni - recomand ca prima alegere . Editat Iunie 30, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? In ultima foto ai alaturate bara standard si cea cu capete mari . Unele voci avizate spun ca bara HD e prea mult pentru sistemul de directie de la Nissan . Cu toate astea , e destul de apreciata - unul din motivele pentru slaba ei raspindire are si cauze economice - era prea buna . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? Daca crezi ca-ti mai tebuie teorie de-asta cu imagini , mai rasfoiesc putin si gasesc si bara de directie reglabila - originala Nissan . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? Multumesc, reconditionare cum? prin injectare de teflon? In Baia Mare atat stiu ca este unul care injecteaza cu teflon. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) Re: Bara directie - inlocuire capete de bara ? Am avut mai multe capuri si mai multe caje , le-am imperecheat pe dimensiuni ( masina mea e oarecum ...hibrida ...mai mult ) si am descapacit pivotii , la care am aplicat capace filetate . Sudura este una foarte curata si corecta , desi chiar si cu un capac lipsa , sfera nu trece de corp , deci pivotul ( conul ) nu se smulge din bara . Iti fac o poza , mintenas . Editat Iulie 1, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate