mackie Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Buna ma poate lunima si pe mine cineva care e treaba cu inmatriculatu asta pe bulgaria ??? si daca ma poate ajuta si pe mine cineva in caz ca ma hotarasc pana la urma sa imi iau ceva de afara. Contra cost evident. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: inmatriculare Bulgaria chiar nu poate sa ma ajute nimeni? :p :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: inmatriculare Bulgaria Vorbeste cu Tzuparu' [ cfantana ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: inmatriculare Bulgaria ok mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Re: inmatriculare Bulgaria Ma autocitez cu un topic deschis pe un alt forum. "In primul rand va trebuie un bulgar. Sau o bulgaroaica. Daca nu aveti, e buna si o rezidenta in Bulgaria, o firma deschisa acolo pe numele vostru, sau orice alta entitate care ar putea sa aiba in posesie o masina. Eu am un prieten in Sofia. Am rezolvat-o cu el. Treaba se desfasoara in felul urmator: se merge dimineata la ora 8 in locul de inmatriculat masini (totul se intampla intr-un singur loc!!!!) si se sta la o coada pentru a intra la verificarea tehnica (similara cu omologarea si autenticitatea de la noi) Intre timp, la un ghiseu aflat in acelasi loc se depun actele originale (nemtesti sau olandeze, sau whatever) ale masinii, si se ia un bon cu ce e de plata Pana e gata verif tehnica se platesc TOATE taxele (cam 65 de leva - adica vreo 33 de euro emthup.gif ). Aceste taxe se platesc la o banca care, bineinteles, are deschis giseul tot acolo, in acelasi loc. blink.gif Dupa asta, se asteapta vreo ora - doua, pana se striga numele celui care a inmatriculat masina, se merge la un alt ghiseu al politiei rutiere de data asta, care e tot acolo si se predau chitantele pentru taxe. Se preiau actele bulgaresti - talonul si CI, si se intra intr-o ultima incinta unde niste bulgari amabili, angajati ai autoritatii rutiere iti ataseaza placutele cu nr. de inmatriculare. Ca sa fie toata treaba completa, actul notarial pe care veti dori sa il incheiati cu bulgarul care va inmatriculat masina se face tot acolo, vis-a-vis de aceasta incinta existand mai multe birouri notariale. Totul dureaza de pe la 8 pana pe la 1 la pranz... Cand va asezati la coada, sunt o gramada de vanzatori ambulanti de asigurari care vin sa iti faca asig. de raspundere civila, si care pentru simplu fapt iti faci asigurarea la ei, iti ofera suport tehnic. Daca le dai si ceva, e si mai bine, merg ei si iti aduc toate actele, nici nu trebuie sa te dai jos din masina. Cartea verde pe un an, pentru o masina de 2,5l a costat 104 EURO. Cu totul m-a costat vreo 250 de euro, asta incluzand si actul notarial, cartea verde, si cinstea de la restaurant pe care i-am facut-o prietenului meu... Si acum partea interesanta: in timp ce asteptam sa iasa actele, si nu aveam ce face, m-am dus si am intrat in vorba cu diversi oameni. Unii vb engleza, unii nu. Din aia care vorbeau engleza, cam jumate sunt dispusi in schimbul unei plati de 300 de euro, sa inmatriculeze o masina pe numele lor pentru un strain, si sa dea imputernicirea notariala care spune ca tu ai toate drepturile asupra masinii "lui"... foarte tare. ATENTIE: NU imi asum nici un fel de raspundere pentru eventuale probleme pe care le-ati avea cand ati incerca sa faceti chestia asta... Ceea ce ati citit mai sus reprezinta strict experienta mea legata de aceasta procedura, si nu ofera garantia reusitei." alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 ajutor inmatriculare in bulgaria in sfarsit am reusit sa strang niste banuti ca sa imi iau o masina de teren......si as vrea sa imi cumpar un patrol si taxa de prima inmatriculare in ro m-ar costa aproximativ cat dau pe masina in germania.....in concluzie nu ar fi o afacere prea buna sa fac pasul asta...... am tot auzit cu inmatricularea pe bulgaria ca ar fi derizoriu ca bani.....da ma gandesc si eu asa ca nepriceputul ca eu ca si cetatean roman nu pot sa imi inmatriculez acolo o masina decat daca am resedinta acolo.....si cum nu am...... rog daca este cineva care se pricepe, cineva care a trecut prin etapa asta ..... poate ma ajuta cu niste sfaturi....sau daca este cineva care se ocupa cu asa ceva contra cost..... cu multumiri Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria Nu stiu mai multe decat am citit pe forum, poate te ajuta viewtopic.php?f=19&t=2684&hilit=Bulgaria ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria 1. Nu vindeai tu zilele trecute un Patrol scurt, aici pe forum ? ... aia e masina pe care vrei sa o inscrii acum ? ... arata foarte misto, succes ! 2. Vorbeste cu Tzuparu [ cfantana ], poate iti da cateva sfaturi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria vezi si la userul Vig1969,cred ca si el are pe cineva care te poate ajuta......Daca te intereseaza da-i un PM. Bafta! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria ba da koala exact aia e masina.... e luata de un prieten pentru el numai ca are ceva probleme financiare si trebuie sa renunte la ea......si ma cam mananca sa o iau eu.....arata super bine si merge la fel.....numai ca ma cam sperie treaba cu inmatricularea....... sa vedem ce oi face Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria Succes cu Bulgaria ! ... si mai da-i in plm de politicieni, cu taxele lor aberante cu tot ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria jur ca daca il vad pe tariceanu si ai lui traversand strada neregulamentar am sa acelerez in loc sa franez....indiferent cat de rau imi sifonez fiesta Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria ai bull bar la fiesta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihnea_vlad Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria nu da ma bate gandu.....oricum am casco Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria Stiu ca la bulgari trebuie sa ai motorul sub 150 CP ca altfel sunt taxe mari si la ei.Chiar daca nu ai pe cineva cunoscut sunt parcuri in VARNA care te ajuta numai cu inmatricularea (in jur de 300-500 euro totul)dar trebuie cineva care sa intelega totusi limba pentru a evita situatii neplacute. Si eu intentionez sa fac acelasi lucru dar trebuie intii sa vind alta masina. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: ajutor inmatriculare in bulgaria de la 181cp incepe balul la bulgari De curand au pus si ei taxa de prima inmatriculare 100 eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate