Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari anvelope pentru Feroza

snicusor80

Postări Recomandate

Re: Recomandari anvelope pentru Feroza

Salutare eu daca stiam de ele le puneam pe astea

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70797-anvelopele-rusesti-de-UAZ-ce-stiti-despre-ele

In schimb mi-am pus mt-uri pana acum prea mult nu le-am folosit dar sunt ok le-am nimerit bine nu uruie nu zdruncina chiar daca sunt resapate.Modelul este Insa Turbo Sahara le vezi la mine la Daihatsu Facocerul.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu as recomanda AT-uri, fie Insa Turbo (daca e mai mic bugetul) fie BF Goodrich. Insa Turbo sunt onorabile. Eu am cca 30.000 cu ele, si eu am gandit la fel initial, 60/40, insa cei 60% asfalt s-au dovedit a fi 80% asfalt, iar cei 40% offroad s-au dovedit a fi 10% offroad si 10% drumuri de pamant. Deci alegere mai buna nici nu as fi putut face. In 30.000km am avut o singura pana, iar in rest gumele s-au comportat excelent.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Era pe aici un anunt cu At-uri resapate 235/75/15 la pret acceptabil.

@Caphonne, alea sunt cam 31" si nu prea intra pe Feroza stock.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

salut ce gume mi-ati recomanda si mie la masinuta (ca ieu sunt nou in club, si fara experienta) multumesc

Salut!

Eu m-am hotarat intr-un final la acestea:10072012(003).thumb.jpg.29df03a83d2d99711dc05192fffebb64.jpg10072012(001).thumb.jpg.45b4b994df32832cdd3d6e93cd3eae5f.jpg

iar acum masina arata asa:10072012(002).thumb.jpg.22bf66ff81a532da6703956932d76898.jpg

Anvelopele sunt Matador Wisentta MT 235/75/15 , m+s , s-au echilibrat relativ usor 50-60 grame,dupa mai multe centrari pe pe flansa aparatului de echilibrat,iar pe sosea nu fac nici un zgomot pana la 80 km/h,cu presiune de 2.2 bari.

Masina are are arcurile pe spate springuite,iar pe fata este inaltata din bari , dar la viraje totale anvelopele ating putin in coltarul barii,deci va trebui facut un decupaj .In noroi inca nu au intrat.

Am facut aceasta alegere dupa ce am studiat piata si motivul alegerii a fost mai mult financiar.Dar cum masina o folosesc doar pentru iesiri la pescuit pe malul Dunarii si la iesirile in concediu prin minunatii nostri munti ,sper sa fi facut o alegere corecta.

Succes!

Link spre comentariu

Mama ce tractoare.Ma uitam dupa Matador cand avea Pajero.Sunt gume ok le-am vazut pe niste masini muncite rau.Care mai este pretul pe bucata?

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Cristi dupa ce mergi putin cu ele si se aseaza pe jante sa scazi presiunea la 1.7 pe fata si maxim 2 pe spate altfel zdruncina ca naiba.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Cristi dupa ce mergi putin cu ele si se aseaza pe jante sa scazi presiunea la 1.7 pe fata si maxim 2 pe spate altfel zdruncina ca naiba.

O sa ramai surprins ,dar nu mai zdruncina ca inainte.Din ce am observat eu este un cauciuc moale, si cred ca si marimea balonului conteaza,pentru ca trece foarte lin prin mici gropi si peste mici denivelari.Poate si din cauza caldurii cauciucul e mai moale ,cert este ca pe asfalt nici nu zici ca ai MT-uri.Saptamana viitoare plec in munti cu :cort si o sa revin cu noi impresii.

Multumesc pentru sfat!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Mmm eu am Sahara sunt asa si asa :) inca imi fac treaba cu ele ai grija la montaj sa nu iti rupa talonul pentru ca vei avea probleme.Fiind mai inguste eu le-am montat pe jante cu J mic 5.5.

Avem doua topicuri pe acelasi subiect, poate le uneste cineva.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare