snicusor80 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 salut ce gume mi-ati recomanda si mie la masinuta (ca ieu sunt nou in club, si fara experienta) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza 1.Iti stabilesti ce vrei sa faci cu masina si cat anume, in procente, vei merge pe sosea si cat in off-road 2.Buget disponibil 3.Citesti pe aici ce-au mai folosit colegii cu Feroza.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 (editat) asi mai vrea si un snorkel multumesc sosea 60% si off road 40% bugetul putin mai redus Editat Iulie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza At-uri. Cati kilometri faci cu masina pe an? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 (editat) Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Salutare eu daca stiam de ele le puneam pe astea http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70797-anvelopele-rusesti-de-UAZ-ce-stiti-despre-ele In schimb mi-am pus mt-uri pana acum prea mult nu le-am folosit dar sunt ok le-am nimerit bine nu uruie nu zdruncina chiar daca sunt resapate.Modelul este Insa Turbo Sahara le vezi la mine la Daihatsu Facocerul. Editat Iulie 6, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Si eu as recomanda AT-uri, fie Insa Turbo (daca e mai mic bugetul) fie BF Goodrich. Insa Turbo sunt onorabile. Eu am cca 30.000 cu ele, si eu am gandit la fel initial, 60/40, insa cei 60% asfalt s-au dovedit a fi 80% asfalt, iar cei 40% offroad s-au dovedit a fi 10% offroad si 10% drumuri de pamant. Deci alegere mai buna nici nu as fi putut face. In 30.000km am avut o singura pana, iar in rest gumele s-au comportat excelent. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Era pe aici un anunt cu At-uri resapate 235/75/15 la pret acceptabil. @Caphonne, alea sunt cam 31" si nu prea intra pe Feroza stock. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza salut ce gume mi-ati recomanda si mie la masinuta (ca ieu sunt nou in club, si fara experienta) multumesc Salut! Eu m-am hotarat intr-un final la acestea: iar acum masina arata asa: Anvelopele sunt Matador Wisentta MT 235/75/15 , m+s , s-au echilibrat relativ usor 50-60 grame,dupa mai multe centrari pe pe flansa aparatului de echilibrat,iar pe sosea nu fac nici un zgomot pana la 80 km/h,cu presiune de 2.2 bari. Masina are are arcurile pe spate springuite,iar pe fata este inaltata din bari , dar la viraje totale anvelopele ating putin in coltarul barii,deci va trebui facut un decupaj .In noroi inca nu au intrat. Am facut aceasta alegere dupa ce am studiat piata si motivul alegerii a fost mai mult financiar.Dar cum masina o folosesc doar pentru iesiri la pescuit pe malul Dunarii si la iesirile in concediu prin minunatii nostri munti ,sper sa fi facut o alegere corecta. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 (editat) Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Mama ce tractoare.Ma uitam dupa Matador cand avea Pajero.Sunt gume ok le-am vazut pe niste masini muncite rau.Care mai este pretul pe bucata? Editat Iulie 11, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Cristi dupa ce mergi putin cu ele si se aseaza pe jante sa scazi presiunea la 1.7 pe fata si maxim 2 pe spate altfel zdruncina ca naiba. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Cristi dupa ce mergi putin cu ele si se aseaza pe jante sa scazi presiunea la 1.7 pe fata si maxim 2 pe spate altfel zdruncina ca naiba. O sa ramai surprins ,dar nu mai zdruncina ca inainte.Din ce am observat eu este un cauciuc moale, si cred ca si marimea balonului conteaza,pentru ca trece foarte lin prin mici gropi si peste mici denivelari.Poate si din cauza caldurii cauciucul e mai moale ,cert este ca pe asfalt nici nu zici ca ai MT-uri.Saptamana viitoare plec in munti cu :cort si o sa revin cu noi impresii. Multumesc pentru sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Cand am avut Feroza am pus 205/75/15 BFG KM1 si apoi 30/9.5/15 BFG KM2. De departe KM1-rile sunt mai bune decat KM2-rile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza eu am luat feroza cu gume 225/70/15 , acum mi-am luat goodyear wrangler duratrac 235/75/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdicj Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Salut eu am pe Feroza 235/75/13 BFG Allterain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza 235/75/15 poate. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdicj Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza scuze asa este pe 15 din greseala am scris 13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Ati folosit Insa Turbo Dakar? Cum se comporta pe asflat umed/uscat? Maine imi sosesc un set 195/80/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza cred ca intrebarea asta era buna inainte sa le cumperi:-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Zgomotoase pe asfalt, aluneca pe ud daca blochezi rotile, bune in teren. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) Re: Recomandari anvelope pentru Feroza Mmm eu am Sahara sunt asa si asa :) inca imi fac treaba cu ele ai grija la montaj sa nu iti rupa talonul pentru ca vei avea probleme.Fiind mai inguste eu le-am montat pe jante cu J mic 5.5. Avem doua topicuri pe acelasi subiect, poate le uneste cineva. Editat Ianuarie 15, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate