Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Jeep Cherokee, 4.0l, CV automata

wick7ed

Postări Recomandate

Buna as avea nevoie de putin ajutor vreau sa imi iau un Cherokee 4.0l i cutie automatica instalatie gpl la pretul de 700 euro de la un prieten dar are cateva defecte

1-cardanul

2-directia cu bucse si ce mai are

3-diferentialul fata spate dus (adica nu mere 4x4 ) puntile fata si spate mai exact (grupul fata si spate)

Eu vreau sa folosesc masina in offroad ceva mai soft si as vrea sa stiu cat mai am de investit

Sper ca m-am exprimat correct:)

Va multumesc anticipat stima:tk

Editat de wick7ed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jeep Cherokee

Buna as avea nevoie de putin ajutor vreau sa imi iau un Cherokee 4.0l i cutie automatica instalatie gpl la pretul de 700 euro de la un prieten dar are cateva defecte

1-cardanul

3-diferentialul fata spate dus (adica nu mere 4x4 ) puntile fata si spate mai exact

Eu vreau sa folosesc masina in offroad ceva mai soft si as vrea sa stiu cat mai am de investit

Cam multe belele...si astea probabil sunt doar alea la o privire din avion.....cu cat pui sa cumperi/repari toata lista, iesi la un scor cu care gasesti un 4.0l in mintile lui....parerea mea.....

Link spre comentariu

Re: Jeep Cherokee

Cam multe belele...si astea probabil sunt doar alea la o privire din avion.....cu cat pui sa cumperi/repari toata lista, iesi la un scor cu care gasesti un 4.0l in mintile lui....parerea mea.....

Multumesc Astral....sincer nu prea stiu ce sa fac mie imi place cum merge ca motor dar restul .....:ang2 imi cam dau batai de cap....

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee, 4.0l, CV automata

nu stiu ce sa zic,dar din ce spui tu sunt destul de multe probleme si costisitoare pe deasupra.

mai bine era restul masini intreg si probleme la motor si cv.

avantajul este ca daca poti astepta o faci in timp asta daca nu ai sau nu vrei sa dai banii gramada pe una in stare buna.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

1-cardanul

3-diferentialul fata spate dus (adica nu mere 4x4 ) puntile fata si spate mai exact (grupul fata si spate)

Sper ca m-am exprimat correct:)

Salut.

Daca zici ca doar astea sunt problemele, cam asa sta treaba :

1. 150-180 euro ( depinde care )

2. depinde exact ce trebuie schimbat

3. pinion si coroana aprox 270 euro/punte sau kit de reparatie 250-280 euro/punte.

Sunt preturi aproximative care variaza in functie de producator.

Sau poti lua din dezmembrari, asta tu decizi. In rest tu faci calculele. Motorul e ok si merge de rupe asta daca functioneaza:grin:

Stima

Link spre comentariu

Ai scapat de-o grija......:h5

Pentru Mitsu, pentru oricare dintre modele/motorizari vei gasi muuuult mai multe informatii pe forum......

Bafta !

Asta pt ca Jeep-ul nu are moarte :grin: :h5

Link spre comentariu

Ba da are moarte jeep-ul asta o fost ingropat pana la jumate in noroi si motorul spart ,si crucile cardanice rupte ,si multe altele :grin: jeep-ul totusi este jeep stima

Link spre comentariu

@macfero -te contrazic : orice masina are moarte ,depinde de criminalul care o conduce .

@wick7ed -oferta pe care o ai tu confirma ideea ca sunt masini care sunt mult prea scumpe chiar daca le primesti gratis

ALIN :h5

Link spre comentariu

oferta pe care o ai tu confirma ideea ca sunt masini care sunt mult prea scumpe chiar daca le primesti gratis

ALIN :h5

:g

nota 10+

Link spre comentariu

Prima data vreau sa ii multumesc lui Astral pentru redeschiderea topicului ....Si spunetimi de unde pot sa fac rost de piese pt Cherokee 4.0l i automatic si eventual niste preturi ...stima si va multumesc anticipat.:tk

Link spre comentariu

pai ce piese vrei,caci unde poti gasii piese sunt cateva locuri,depinde ce iti trebuie,cat despre pret atata timp cat nu spui ce piese este foarte putin probabil sa poti fi ajutat.

Link spre comentariu

Pai mi-ar trebui cam asa -punte fata spate (complecte) cardan ,ceva pe la directie ,transmisia ,traba sa ma mai uit pe la el dar momentan nu l-am achizitionat.Urmeaza poate pe saptamana viitoare pana atunci vreau sa imi fac un calcul ca sa stabilesc bugetul stima :tk

Link spre comentariu

pai cred ca puntile le vrei sh caci altfel nu cred ca vrei sa stii cat costa o punte noua.

directia o rezolvi cu sume decente,asta daca nu e cazuta toata dar greu de crezut.

transmisia,depinde ce intelegi prin transmisie pt ca transmisia este pe lant,probabil te referi la cureaua de accesorii,intinzator,role ,care iar sunt oarecum acceptabile ca si preturi.

nu te supara ca te intreb:dar primesti tu bani ca sa iai masina aia,ca la ce ai expus in prima faza reparatia te costa cu mult peste pretul uneia decente.

Link spre comentariu

pai cred ca puntile le vrei sh caci altfel nu cred ca vrei sa stii cat costa o punte noua.

directia o rezolvi cu sume decente,asta daca nu e cazuta toata dar greu de crezut.

transmisia,depinde ce intelegi prin transmisie pt ca transmisia este pe lant,probabil te referi la cureaua de accesorii,intinzator,role ,care iar sunt oarecum acceptabile ca si preturi.

nu te supara ca te intreb:dar primesti tu bani ca sa iai masina aia,ca la ce ai expus in prima faza reparatia te costa cu mult peste pretul uneia decente.

Da traba sa primesc ceva bani, sa vad daca pot sa o scot la 500 e daca o iau asa ieftin eu zic ca merita investitia ...tu ce spui.?:hl stima

Link spre comentariu

Pai mi-ar trebui cam asa -punte fata spate (complecte) cardan ,ceva pe la directie ,transmisia ,traba sa ma mai uit pe la el dar momentan nu l-am achizitionat.Urmeaza poate pe saptamana viitoare pana atunci vreau sa imi fac un calcul ca sa stabilesc bugetul stima :tk

2 punti am eu complete. uite aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71504-Vand-2-punti-Jeep-Grand-Cherokee-ZJ&highlight=punti+jeep

Link spre comentariu

Cred ca Dragos te intreba daca primesti bani de la proprietar sa iei masina, nu sa dai bani pe ea. :)

La cate ai enumerat ca trebuie pentru masina eu zic sa cauti altceva. De banii pe care ii vei baga in ea, ca sa mearga pe rotile ei, cumperi linistit una de afara, in stare buna. Poate chiar vei iesi mai ieftin cumparand alta care e in toate mintile ei. Mai ales ca nefiind inmatriculata, nu ai nici un avantaj fata de cazul in care cumperi una de afara.

Poate ma insel, insa mi-am dat si eu cu parerea.

Numai bine,

Radu.

Da traba sa primesc ceva bani, sa vad daca pot sa o scot la 500 e daca o iau asa ieftin eu zic ca merita investitia ...tu ce spui.?:hl stima

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu

eu nu iti spun sa o cumperi sau nu,este alegerea ta si fa cum te taie capul caci asa vei fi impacat cu tine.

eu zic doar sa iti faci foarte bine calculele.

eu masini de acest gen am gasit degeaba in italia si gasesc si acum dar nu am luat pt ca sa o fac functionala ma costa cel putin cat una in regula daca nu mai mult,nu mai zic de deranj,nervi si timp pierdut pe la meseriasi si service,ma mai pricep eu la cate ceva dar la reglaje si chesti mai fine tot la meserias trebuie sa apelez.

ti-am mai spus,singura smecherie este daca nu ai toata suma pt una in mintile ei atunci o cumperi pe asta si o pui pe picioare in timp,cateva luni sau 1-2ani,si asa fara bani cash sau cu foarte putini dar cu o investitie mare dar treptata vei avea masina pe care ti-o doresti.

oricum ar fi bafta la ceea ce iti doresti.

Link spre comentariu

Nu ne este inmatriculat ...

La banii astia cred ca probleme sunt mult mai mari decat zici tu. Mai bine astepti, iar ceva de calitate si costa.

Stima

Link spre comentariu

La banii astia cred ca probleme sunt mult mai mari decat zici tu. Mai bine astepti, iar ceva de calitate si costa.

Stima

Masina functioneaza ok numa piesele astea de care am tot vorbit ar cam trebui schimbate acuma nu stiu ca se zic nu cred ca traba schimbate ambele punti dar este rupt cardanul (cred ca fata) daca gresesc sa imi spuneti.Daca are cineva de vanzare sa imi lasa un pret stima .IMAG0044.thumb.jpg.36f31549ae1f5395473d0f0bf82984b2.jpgIMAG0042.thumb.jpg.326669eaafdd4b2c302c2d80351c0b2e.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare