Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Jeep Cherokee, 4.0l, CV automata

wick7ed

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee, 4.0l, CV automata

eu nu iti spun sa o cumperi sau nu,este alegerea ta si fa cum te taie capul caci asa vei fi impacat cu tine.

eu zic doar sa iti faci foarte bine calculele.

eu masini de acest gen am gasit degeaba in italia si gasesc si acum dar nu am luat pt ca sa o fac functionala ma costa cel putin cat una in regula daca nu mai mult,nu mai zic de deranj,nervi si timp pierdut pe la meseriasi si service,ma mai pricep eu la cate ceva dar la reglaje si chesti mai fine tot la meserias trebuie sa apelez.

ti-am mai spus,singura smecherie este daca nu ai toata suma pt una in mintile ei atunci o cumperi pe asta si o pui pe picioare in timp,cateva luni sau 1-2ani,si asa fara bani cash sau cu foarte putini dar cu o investitie mare dar treptata vei avea masina pe care ti-o doresti.

oricum ar fi bafta la ceea ce iti doresti.

Da asta asa este traba sa imi fac bine calculele de aia cercetez "PROSTUL CREDE SI DESTEPTUL CERCETEAZA" sa vad daca merita mentionez ca nu o vreau ca masina de zi cu zi, doar pt off fara inmatriculat , daca nu merita o sa il ajut pe prietenul meu sa o faca stima :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nou e 4000 ron echipat cu tot cu cruci doar il pui pe masina,sh este mult mai ifetin dar ca de obicei este loterie.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Salut, eu zic ca (se merita) merita reparat Jeep-ul! Daca e sa il faci de padure nu e necesar sa fie perfect si totul nou. Iar piesele ptr Cherokee se gasesc relativ ieftin daca cauti bine.

Bafta

Editat de Astral

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Buna tuturor din nou, am si eu o nelamurire care dintre aceste doua masini -cherokee 4.0l - CV automata

-grand cherokee 4.0l -CV automata

face treaba mai buna in off road cu putine modificari ,care este diferenta intre cutiile de viteze am inteles ca la cherokee este mai buna pentru off road ...astept opinile voastre (poate trebuia sa deschid alt topic dar am zis ca daca tot am deschis unul sa nu mai deschid altul asa inutil ) stima :tk

Editat de wick7ed
Link spre comentariu

Ce generatie de Grand Cherokee ?

Nu am informatii sigure legate de WJ (dupa 1999), dar ZJ cu 4.0 are EXACT aceeasi cutie de viteze ca si XJ. Cine a spus ca una e mai buna si una e mai rea abereaza.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Ce generatie de Grand Cherokee ?

Nu am informatii sigure legate de WJ (dupa 1999), dar ZJ cu 4.0 are EXACT aceeasi cutie de viteze ca si XJ. Cine a spus ca una e mai buna si una e mai rea abereaza.

Da genereatia pana in 99 -ZJ, vreau si eu un Grand de 4.0l dar vreau sa ma mai informez ,deocamdata nu am bani pana fac ceva bani ma mai documentez despre grand 4.0 si eventual un 5.2 . multumesc de raspuns :be

Link spre comentariu

nu este absolut nici o diferenta mecanica intre ele,GC POATE ofera ceva mai mult spatiu la interior si poate mai comod,in schimb XJ imi pare ca are unghiuri de atac mai mici deci mai bun in teren.

eu personal as alege XJ,si la caroserie e mai particular iar preparat putin arat mult mai bine decat un ZJ.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Este din greseala ZJ-ul rosu de pe langa depozitul Mafcom ?

Nu , nu este ZJ-ul rosu ,din ce am vorbit mai sus este un cherokee xj 4.0l dar vreau un ZJ.:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare