liviuoff Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 salutare sie careva unde imi pot pune o instalatie gpl pe masina ? segventiala bine inteles!masina este v6 ! multumesc asi dori in bucuresti . KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Salut Liviu.Trebuie sa scoti vreo 22-25 mil din buzunar.Service-uri gpl sunt multe dar iti pot recomanda un baiat la care am fost eu.Locatia Prelungirea Ghencea il suni inainte sa iti spuna exact cat face dar pe mine injectie 16 v ma costa 22 mil toata treaba cu garantie 2 ani. http://www.autoservice-gpl.ro/ Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 @Caphonne salutare am vb cu aia si ma cost 44 mil io cred ca este cam mult nustiu ce sa zic KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 cine mai stie firme prin buc de gpl un pret decent :wink: ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Pai 44 e decent, la Ruse e 1600 de leve, iar pentru masina ta ar putea ajunge pe la 1700 ca e mai putin de desfacut pentru montaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Incearca aici si vezi ce pret iti fac baietii : http://www.supergaz-gpl.ro/contact-supergaz-gpl Eu am pus pe Terrano si m-a costat 2500 ron Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Daca nu te deranjeaza "CHECK ENGINE"-ul aprins in bord... pune-i cea mai ieftina instalatie ... d-aia de Dacie. Asa am eu pe a mea. Merge brici de pest 1 an de zile! Dar repet, ramane check engine aprins. Dar nah... stii cum e la motoarele Otto... are compresie? ai ulei si apa? N-ai ce pati cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 (editat) Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 cine mai stie firme prin buc de gpl un pret decent :wink: ? Asta iti mai lipseste ..aragaz pe frumusete de motor...o sa dai de alte necazuri....stai calmo.mai bine dai 500 pe motorul care il vinde samuraibz si il faci pe asta sa mearga ca la carte..:wink: Gaz pe v6:hw Editat Ianuarie 5, 2013 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 daca pui inst d-aia de Dacie pe V6-le de la Mitsu....vei avea numai probleme...plus ca motorul va pierde sensibil din putere...asa ceva am avut eu pe Jeep...acum am una secventiala...motorul nu simte cand e pe gaz....sau pe benzina...merge brici...fara rateuri...fara intreruperi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 nu am renuntat la ideea de gaz !cel putin pt o vreme:ha::ha: d o idee buna ala jane dar nu este k al tau ,sau este ? KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Am eu BRC clasic pe al meu. Ma chinui de o luna sa ii dau de cap. Daca nu e secventiala, poti sa te kk si pipi sincron pe ea. Ba merge ba nu merge. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 nu am renuntat la ideea de gaz !cel putin pt o vreme:ha::ha: d o idee buna ala jane dar nu este k al tau ,sau este ? Cica e la fel ca al meu,,poza e gresita...pune mana pe el numai sta..:old pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Salut, Pe motor de 3,5 se poate pune instalatie normala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Actualmente instalatia normala e cea secventiala. Dc te referi la clasica, da se poate, dar e dreferat sa nu Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Am un var care are un Pajero ca al tau, 2002, euro 2. Are instalatia secventiala de 2 ani, fara probleme. 2200 lei. Valcea. - instalatorul este baiat de baiat. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john 2000 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 Lasa-mi numarul lui de telefon.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
next Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 este diferenta enorma intre secventiala si cea de "dacie" sincer le-am avut pe amandoua si crede-ma ca nu le poti compara ....secventiala si nici nu o sa simti ca esti pe gaz, singurul inconvenient este lipsa de putere in deosebire de benzina Editat Februarie 26, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: instalatie gpl pajero 3000 v6 0745 31 41 49 Popa Adrian, chiar in centru langa stadion. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate