Unimog Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Astazi am fost invitat de organizator la o prezentare cu camioane off-road Tatra 6x6 si 8x8 in Zarnesti pe pista de motocros. Printre altele cei care aveau C puteau sa faca test drive cu 6x6. Subsemnatul cu elan tare a reusit performanta de a planta o Tatra la 1 m in pamint de n-a mai iesit decat trasa Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov In continuare ce pot aceste camioane , fenomenal 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov La poza Tatra 9 noroiul a ajuns la o palma de geam , nu m-au felicitat dar sigur voi aparea in CD demonstrativ 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov felicitari, deci pe tine te trageau :h5 au aratat astia de la protv stirea. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Bravo Zoli....da sa nu spui nimic...ca ptr asa ceva lasam totul balta :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 12, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Sorry Marius , am uitat pur si simplu de tine , dar pe viitor tin minte se mai ivesc cazuri din astea tot ma mai invita ici-colo . Pentru scaparea asta ma voi revansa :P 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Am gasit si eu un filmulet si cu Tatra...sper sa va placa... [youtube:3k3hbf3q]http://www.youtube.com/watch?v=uHaj5bDSgRA&feature=related[/youtube:3k3hbf3q] si [youtube:3k3hbf3q]http://www.youtube.com/watch?v=heICakyN4Wg&feature=related[/youtube:3k3hbf3q] Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Sa vezi numai ca de acum incolo o sa te cheme la toate testele lor sa le "scufunzi" monstrii. De acum se cere o modificare in semnatura ta :) :Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat si scufundari in ape si noroaie :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov :h5 :x 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator themircea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Salut! Unimog, da' Tatra de-aia veche (cum avea armata mai demult) ai avut ocazia sa conduci vreodata? Evident, nu neaparat in condtii de demonstrativ, ci asa...in general. Senzatia aia de forta cred ca ti-o da doar un monstru de-ala american. Fata de pozele cu "sumbersibilul" tau, alea cred ca aveau ampatamentul mai mare. P-aia nu o scufundai asa usor, ca spatele era departe si avea forta sa te scoata... sau nu... :grin: Mircea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Demonstratii TATRA la Brasov Probabil dar cu ala nu incercam sa trec pe sub pod ca si cu asta imi era frica ca lovesc pe dedesubt podul , apa a rezolvat problema :hi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate