Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Hilux, 2006, 2,5, cabina dubla

graphiq4u

Postări Recomandate

Buna seara,

Sunt pe punctul de a cumpara un Hilux din 2006, 2,5, cabina dubla.

Dupa ce am mers putin cu ea am observat ca ambreiajul este cam obosit iar la 70-80 km/h are un fel de trepidatie, care nu se simte doar in volan ci vibreaza intrega masina.

Poate fi asta doar din cauciucuri (Echilibrat)?

Avand in vedere ca intram in weekend si pana luni nu am unde ma duce cu ea sa o verific, va intreb pe voi ce parere aveti.

In rest mai trebuie schimbata tripla dreapta spate (asta o va schimba proprietarul), capacul de sub volan lipseste, senzorii de la airbag stanga - dreapta, si inca cateva nimicuri de care nu imi amintesc.

Masina are 110 000 de km si pretul negociat a fost de 7000 euro.

Cum vi se pare?

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Hilux, 2006, 2,5, cabina dubla

Daca actele sunt in regula, la bani astia, n-as comenta.Probabil a fost dogita, dar asta- i soarta lor, a presedintilor (daca sti bancu').

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Da, actele le-am verificat si sunt in regula. Este primul proprietar.

Imi cer scuze pentru dezinformare, insa era vorba despre senzorii de la ABS nu de la AIR-BAG.

Link spre comentariu

Marti voi face si niste poze sa le pun aici.

Sunt mai mult decat incantat de masina in primul rand pentru ca il stiu pe proprietar si in al doilea pentru ca vine exact in intampinarea a ceea ce am eu nevoie.

Am avut pana acum cateva luni un patrol scurt din 2001, de care am fost multumit, insa fiind si in 3 usi aproape ca nu puteam cara mai nimic serios cu el.

Mai mult decat atat, i-am pus si un portbagaj Thule dar situatia nu s-a schimbat prea mult. Asadar am dat-o si primul gand a fost la toyota hilux.

Am cautat pe mai multe site-uri, inclusiv din afara si pana la urma am gasit MASINA chiar aici in Romania.

Faptul ca este inmatriculata pe Romania este iarasi un atu deoarece Nissanul l-am avut inmatriculat pe bulgaria si tot timpul stateam si ma intrebam ce or mai face astia daca mai pot circula cu el in Romania sau nu.

Link spre comentariu

@graphiq4u :

Felicitari pentru achizitie !:h5

Ti-am facut un topic dedicat masinii tale pentru ca aici sa ramana pentru cei care mai doresc sfaturi, pareri.

Topicul tau este aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72719-Am-luat-o-!-Hilux-2006-2-5-cabina-dubla

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare