ionutzt Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Si eu!!!! multumesc. oricum mai sunt ceva fiare de adaugat (cam multe??), iar partea interesanta, adica constructia botului masinii, abia incepe. maine continui... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 Re: Si eu!!!! MAsina este finalizata acum. Sub capota am montat un motor BMW 1.8is, cu cutie si am trecut la transfer de Samurai. Pentru orice detalii , intrebati va rog Masina este de vanzare: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81203-Suzuki-Jimny-de-concurs-(sau-fun) Iata si cateva poze recente: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Re: Si eu!!!! Jimnyul a avut o singura iesire anul asta la vecinii bulgari (la Ruse) unde ca si anul trecut la T44 am fost copilotul lui Ionut :grin: Acum o saptamana masina s-a vandut,asteptam noul proprietar (nu stiu daca are cont aici) sa ne tina la curent cu proiectul nostru. Dar pana atunci va pun poze si de la Networks Trophy Ruse 2014 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate