Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou proiect Suzuki Samurai - "Otris"

Farfarello

Postări Recomandate

Re: Un nou proiect Suzuki Samurai - "Otris"

Da, a ajuns acasa. A trecut cu bine de ITP, deci am redevenit street legal, daca putem spune asta.

In primavara va intra la desfacut integral si vopsit, si pana atunci ne ocupam de motor.

Mai precis va primi o noua electronica Megasquirt, o sonda wideband alaturi de un controler, si inca cateva jucarii.

De asemenea vom redeschide motorul ... si vedem ...

Mai multe detalii in topic-ul lui.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un "fan" Suzuki, m-a lasat in urma cu doua zile fara antena masinii proaspat inlocuita.

Din pacate domnul nu stia cum sa o desfaca si incercand sa o fure a rupt-o.

Ii multumesc, si probabil ca e mai bine pentru el ca nu am avut placerea sa ne cunoastem ... mai bine.

Bogdan,

Link spre comentariu

Mai precis va primi o noua electronica Megasquirt, o sonda wideband alaturi de un controler, si inca cateva jucarii.

Daca il cumperi deja asamblat nu te costa prea mult? Sau ai om care stie cu ce se mananca un MS3 ?

Ti-as recomanda un VEMS. stiu ca vine direct cu sonda wideband.

Link spre comentariu

Daca il cumperi deja asamblat nu te costa prea mult? Sau ai om care stie cu ce se mananca un MS3 ?

Ti-as recomanda un VEMS. stiu ca vine direct cu sonda wideband.

Cine a mentionat ca e MS3?

4x4
Link spre comentariu

da... frumoase masinutele :D pacat de antena... trebuia sa mergi ieri ( sambata 08.12) in oserul de vechituri... poate o gaseai acolo :)) pe hoti nu ii intereseaza de la ce masina ii... atata timp cat ar putea sa o vanda si sa scoata bani de tigari :)

Link spre comentariu

Este un MS2 gata ansamblat, nu un MS3, si o sonada MS wideband, conectica MS, senzori ... etc.

Pretul este ... ok pentru ce stie sa faca, momentan mergem cu calculatorul original putin modificat.

Mi s-a spus ca am avea compresie prea mare dupa reconstructia motorului, dar problema va fi rezolvata in primavara.

Editat de Farfarello

Bogdan,

Link spre comentariu

Am gasit in sfarsit dupa lungi cautari un hardtop original intr-o stare multumitoare.

Donatorul este un Suzuki mai batran de prin 1985 !

Am comandat un kit nou de garnituri (slava domnului ca exista firme care fabrica asa ceva), iar in primavara il vom vopsi readuce la viata.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Scaunele sunt refacute la Iasi, daca vrei detalii cere pe PM sa nu facem reclama.

Astazi au venit si noile anvelope BFG MT 215/75/R15 km2 !

Bogdan,

Link spre comentariu

Banuiesc ca acum e completa masina. Sa vii sa-ti mai dau un plastic ceva, sa vad cum arata cu noile anvelope. La BFG MT KM2 ma gandeam si eu sa-mi pun, dar un pic mai mari sa fie mai agresiva.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Masina va fi scoasa la vanzare in sectiunea dedicata, pret 3650 euro negociabil.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85202-Vand-Suzuki-Samurai-softtop-Japonia-1993-injectie&p=968736#post968736

Multumesc

Editat de Astral

Bogdan,

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare