Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Greu pe aici

Vizitator SERGHEI

Postări Recomandate

Vizitator SERGHEI

Toate cele bune tuturor. Ma numesc Serghei Din.Pasionat de ...plimbari in natura cu 4x4 (productie indigena).Am in dotare un Aro 10.1 si contractat un 244 cu motorizare Andoria.De profesie bijutier, iar in timpul liber carcotas (timp liber nu prea am asa ca ...).Varsta 40...par alb...(unii spun ca degeaba)..In rest baiat bun,pamantul cica ar fi rau dar din fericire stiu de gluma si nu port ranchiuna .Multi ma cunoasteti,cei care nu ma cunosc ...sper din tot sufletul sa vada doar partea buna din mine.Nu sunt chiar o sperietoare (dovada ca nimeni nu s-a speriat de mine)...Sper sa avem discutii constructive ,mai ales ca (nu m-am sfiit niciodata sa recunosc) am multe de invatat legat de mersul cu un 4x4 pe coclauri,caci off-road-ul recunosc nu este pasiunea mea ..inca (nici nu prea am cu ce) pentru ca un ARO nu se preteaza la off adevarat decat preparat ca la carte.

In fine asta sunt. Multumesc adminului care a dat dovada de fair play si mi-a permis accesul pe acest forum (si nu numai) in ciuda divergentelor dintre noi.Lucru care recunosc ,m-a surprins placut.Acum este randul meu.Sper sa nu va dau ocazia sa regretati ca ati pierdut timpul citind prezentarea mea.Asta sunt.

Am revenit si cu ceva foto cu fiarele din dotare:

ARO 244..motor Andoria TD .5 trepte fara cele de la scara...dotari de suflet:aer conditionat si statie CB

ARO 10.1..motor 1.4...GPL.....evident statie CB...

A treia si cea mai batrana a plecat la Busteni la Georgenis pe care l-a mancat undeva sa-l faca 4x4 ,si chiar i-a reusit.

Mai detinem o rulota,un turism (evident cu statie CB)si doua roabe pe pana (cu primele doua de mai sus un total de 4 )...Dar sunt frumoasele mele.Ce sa-i faci ,fiecare cu stolul lui.

:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ho, ho, ho ....

ma bucur ca am ajuns sa-o vad si pe asta

pana la urma si disiparea asta in mai mjulte forumuri isi are parti bune

bine ati venit dom'le Din

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI

Am primit ,,premiul".Nu pot spune decat ca am ramas placut surprins de continutul ,,coletului".CD-urile nu ar trebui sa lipseasca , din biblioteca unui pasionat de ,,Tura",ca sa nu mai spun de off-roaderi..Iar acea shufa sau chinga cu ocheti imi este super necesara chiar si mie (asa este cand ai un aro mic).In final,nu pot decat sa multumesc oamenilor care au venit cu aceasta minunata idee si sa le doresc ,,Un forum frumos si curat, cu oameni de calitate,multe iesiri,noroaie ....bere.....si sanatate...ca fierul se repara".

Inca o data ,felicitari pentru ceea ce ati realizat pana in momentul de fata.

Multumesc.

Link spre comentariu

Am primit ,,premiul".Nu pot spune decat ca am ramas placut surprins de continutul ,,coletului".CD-urile nu ar trebui sa lipseasca , din biblioteca unui pasionat de ,,Tura",ca sa nu mai spun de off-roaderi..Iar acea shufa sau chinga cu ocheti imi este super necesara chiar si mie (asa este cand ai un aro mic).In final,nu pot decat sa multumesc oamenilor care au venit cu aceasta minunata idee si sa le doresc ,,Un forum frumos si curat, cu oameni de calitate,multe iesiri,noroaie ....bere.....si sanatate...ca fierul se repara".

Inca o data ,felicitari pentru ceea ce ati realizat pana in momentul de fata.

Multumesc.

Speram sa iti fie de folos obiectele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare