Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope pt Aro 10.6

2fast2

Postări Recomandate

Re: Anvelope pt Aro 10.6

Salutam! destul de limitate alegerile pentru roti pe 14 , dar daca treci la R15 cred ca o dimensiune potrivita si care sa arate destul de bine pe masina si care sa nu iti omoare transmisia este 215/75R15 . Poti sa cauti la InsaTurbo(DeltaGrup) , sunt preturi cit de cit corecte. Pentru inceput nu alege un profil foarte agresiv(gen simex) ca puti sa rupi cite ceva .

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutam! destul de limitate alegerile pentru roti pe 14 , dar daca treci la R15 cred ca o dimensiune potrivita si care sa arate destul de bine pe masina si care sa nu iti omoare transmisia este 215/75R15 . Poti sa cauti la InsaTurbo(DeltaGrup) , sunt preturi cit de cit corecte. Pentru inceput nu alege un profil foarte agresiv(gen simex) ca puti sa rupi cite ceva .

Multumesc am gasit ceva pe 14 " ,dar astept sa vad daca gasesc jante pe 15 " de la Mitsubishi care sa potriveasca multumesc de sfat.

Link spre comentariu

Cu tot respectul @A dy 1 , 215X75 R15 vor fi cam mari pentru Aro10 daca nu are ceva modificari. Daca tot treci pe 15, inainte de a cumpara setul de roti eu iti recomand sa incerci intai cateva dimensiuni de gume - imprumut de la prieteni. Eu pe Aro10 cu jenti de 14 am avut 185 R 14 C , trecute si in talon de altfel.

Erau niste MT-uri de vanzare pe aici, 195/15 astea s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine, si asa cum zicea si Adi, cu un profil mai putin agresiv esti mai in siguranta.

Pentru jante pe 15 originale de Aro10 baga un ochi si pe forumul de Aro :)

Editat de bigdaddy

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Cu tot respectul @A dy 1 , 215X75 R15 vor fi cam mari pentru Aro10 daca nu are ceva modificari. Daca tot treci pe 15, inainte de a cumpara setul de roti eu iti recomand sa incerci intai cateva dimensiuni de gume - imprumut de la prieteni. Eu pe Aro10 cu jenti de 14 am avut 185 R 14 C , trecute si in talon de altfel.

Erau niste MT-uri de vanzare pe aici, 195/15 astea s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine, si asa cum zicea si Adi, cu un profil mai putin agresiv esti mai in siguranta.

Pentru jante pe 15 originale de Aro10 baga un ochi si pe forumul de Aro :)

Multumesc de sfaturi .

185 C 14 " am gasit SH cu profil de iarna in conditii bune , acum voi incerca setul asta nu in conditii de extrem :)) glumeam :dr1 pentru cateva plimbari in natura soft ,nu intentionez sa l modific pentru ca nu merita investitia ,pentru o cheltuiala de genu asta gasec o Japoneza mica mult mai rezistenta :tk.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare