soimu Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 totul a inceput la frana de motor...cand facea ca toti dracii apoi am intrat frumusel sub ea si am vazut ca e praf si pulbere am decis sa o schimb, mi-a adus un prieten cu 50 lei una de la japart si am schimbat-o cand am plecat de la el nu mai facea nici un zgomot, nici macar vibratia de la subturare cand pleci de pe loc uneori buuun a doua zi plec la pescuit ...drum intns, 70 km/h... incepe sa uruie ceva, 80 face mai nasol, 90 se potoleste, si pe la 95 vibreaza de zici ca sunt pe picamar nasoool, cum la altceva nu am umblat decat la cruce, imi dau seama ca e baiul de acolo intru sub masina, crucea ok mentionez ca desi am incercat sa scot culisa sa gresez ...nu am reusit, parand capsata cullisa, si nu am insistat, am bagat pe la gresor si gata na, am comnadat crucea originala, acum a venit mare problema a venit cu vreo 20 sigurante, de 5 culori diferite, metalic/alb/albastru/rosu/galbendiferente intre ele de zecimi de mm in grosime acum sunt sigur ca totul e din centrare, respectiv, trebuie sa schimbi sigurantele pana cardanul e perfect centrat in Arad nu avem aparat de centrat cardane poate ma insel eu si sunt puse mai multe culor pt ca sunt mai multe feluri de cardane??? va rog tare mult, cine stie, sa ma lamureasca si pe mine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: cruce cardan spate...probleme de tot felul poate te ajuta http://s16.postimage.org/r2xq5218h/cardan_spate_Y60_p1.jpg"]http://s16.postimage.org/r2xq5218h/cardan_spate_Y60_p1.jpg[/url] http://s7.postimage.org/jtksdo413/cardan_spate_Y60_p2.jpg"]http://s7.postimage.org/jtksdo413/cardan_spate_Y60_p2.jpg[/url] sau da-mi o adresa de email Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: cruce cardan spate...probleme de tot felul totul a inceput la frana de motor...cand facea ca toti dracii apoi am intrat frumusel sub ea si am vazut ca e praf si pulbere am decis sa o schimb, mi-a adus un prieten cu 50 lei una de la japart si am schimbat-o :off Norocosule; as vrea si eu sa schimb frîna de motor dar nu gasesc niciunde. :ha: ON TOPIC: a venit cu vreo 20 sigurante, de 5 culori diferite, metalic/alb/albastru/rosu/galbendiferente intre ele de zecimi de mm in grosime acum sunt sigur ca totul e din centrare, respectiv, trebuie sa schimbi sigurantele pana cardanul e perfect centrat Crucile nu se centreaza, eventual jocul lor. Cartea zice ca jocul axial al crucii sa nu depaseasca 0,2mm. Probabil ca pt. aia sînt diferite grosimi de sigurante. Pui una, si daca jocul e mai mare, o înlocuiesti cu una mai groasa s.a.m.d. in Arad nu avem aparat de centrat cardane Nici nu ai nevoie; în manualul de service e explicat detaliat (si cu poze) cum se verifica "bataia". Uita-te la Nr.11 Gelenkwelle und Ausgleichgetriebe, capitolul PD, pagina PD6 :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: cruce cardan spate...probleme de tot felul am dat jos cardanul, si "NU SE POATE" sa dovedit iarasi posibil adica, mecanicul (ala de a schimbat 1000 de cruci :grin:) a gresit a pus la crucea noua si ieftina, pe o parte o siguranta groasa (originala) pe cealalta parte,pentru ca nu mai era expus canalul complet...a pus o siguranta subtire pe celalat ...idem , adica a pus o siguranta groasa pe canal si pe cealalta parte, pusa deasupra, pt ca nefiind expus tot canalul, siguranta nu a intrat pe canal deci, crucea nu era centrata, pe nici un ax...cum naiga sa nu trepideze ?? maine schimb crucea si o pun pe cea originala rog pe colegii care au probleme...nu lasati mecanicii sa faca treaba, chiar daca nu aveti prese... pe o menghina va descurcati, dar sa fie sigurantele bagate bine si pastilele egal forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: cruce cardan spate...probleme de tot felul prima data ar trebui sa verifici daca este aliniat corect cardanul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: cruce cardan spate...probleme de tot felul Pai ar trebui sa fie aliniat corect daca nu a reusit sa scoata culisanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate