Radu Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 (editat) Dupa cum se mentioneaza si in titlu, vand din echipamentul de moto urmatoarele: 1 casca AGV Stealth Black Matte 2011 - am mers cu ea o vara, cu scuterul, in total vreo 1000 km. M-a trantit o duba, drept urmare are o zgarietura, nimic grav. Pret 120 Euro 2 casca Nexx X60 Jet Fighter cred ca este numele. Desigilata dar nefolosita. Pret 100 Euro Editat Iulie 17, 2012 de Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 (editat) Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta 3 Jacheta Acerbis cu protectii coate si spate. Marimea L 120 Euro Pentru mai multe imagini sau alte informatii, contact la: 0724 955 361 radu.tudoroiu@yahoo.com Pretul pentru toate este de 300 Euro. Sunt interesat de schimb cu echipament de enduro. Multumesc frumos, Radu Editat Iulie 18, 2012 de Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta le petit "up" I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare. Preturile sunt negociabile, bineinteles :) I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare. Dupa cum scria mai sus, se dau si la schimb cu echipament de enduro nou :) I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Casca Nexx portocalie s-a dat. Raman jacheta Acerbis si casca AGV Black Matte! I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare. Daca se cumpara impreuna, pretul pentru jacheta + casca este 180 Euro. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare - 160 de euro I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Octombrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare! I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 (editat) Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Inca de vanzare. Pretul ramane la 160 Euro pentru set. Editat Martie 27, 2013 de Radu I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Se vand accesorii moto: 2 casti si o jacheta Update: A plecat si jacheta. Ramane doar casca, pe care o dam cu 70 ultimul pret. Numai bine, R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate