Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

private number, cine suna?

alex_pajero

Postări Recomandate

Salut, am tot cautat pe net si am gasit tot felul de coduri si de asa zise solutii numai ca inca nu mi-a iesit. Stie cineva pe aici daca, chiar este reala chestia asta adica daca intr-adevar se poate afla? Dupa ce am gugalit toata ziua am ramas oarecum cu botu umflat, va prezint si voua una dintre metode care la mine nu merge dar poate merge la careva dintre voi. http://www.videotutorial.ro/?p=7440
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: private number, cine suna?

Alex... :grin: fa si tu ce fac si eu de obicei cand ma suna cineva cu numar ascuns..., NU RASPUND! :ha: Iar daca insista..., raspunde-i cu aceeasi placa pana cedeaza! Cei care intradevar se ascund, renunta, iar cei care vor sa converseze cu tine, vor telefona de pe un numar la vedere... :h5

Link spre comentariu

uneori si din Germania

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Alex... :grin: fa si tu ce fac si eu de obicei cand ma suna cineva cu numar ascuns..., NU RASPUND! :ha: Iar daca insista..., raspunde-i cu aceeasi placa pana cedeaza! Cei care intradevar se ascund, renunta, iar cei care vor sa converseze cu tine, vor telefona de pe un numar la vedere... :h5

Ai perfecta dreptate, asa faceam si eu pana acum numai ca in situatia in care ma aflu acum daca as sti care e ala care a sunat sau care suna m-ar ajuta enorm, as avea parte niste realizari care m-ar unge pe suflet :twisted:

Link spre comentariu

eu sunt sunat din s.u.a. iar la unele apeluri imi apare numar privat ,dar nu tot timpul.

idem Israel.

uneori si din Germania

Una din explicatii pentru acest fenomen este ca, in aceste tari (se pot adauga Franta si Spania), furnizorii de servicii de telefonie, au inclus in pachetul de servicii atat telefonia fixa cat si cea mobila, precum si serviciile de Internet si televiziune. Astfel, este extrem de simplu (si cu costuri mult mai reduse) sa includa in oferta si VoIP (telefonie prin internet), reducand astfel costurile de comunicare ale clientului. In unele cazuri se pot sesiza unele intreruperi in comunicatie, semn al unei benzi mai reduse pe partea de VoIP. Si se pare ca o astfel de practica devine tot mai raspandita datorita posibilitatii de folosire simultana a aceeleiasi infrastructuri (fibra optica, canale de satelit, etc.) pentru toate tipurile de servicii (dezvoltarea infrastructurii fiind mult mai costisitoare decat serviciile oferite)

De aceea, in momentul in care apelantul se foloseste de optiunea de telefonie de pe calculatorul personal, nu se mai afiseaza numarul (ar trebui, de fapt, sa afiseze IP-ul).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Una din explicatii pentru acest fenomen este ca, in aceste tari (se pot adauga Franta si Spania), furnizorii de servicii de telefonie, au inclus in pachetul de servicii atat telefonia fixa cat si cea mobila, precum si serviciile de Internet si televiziune. Astfel, este extrem de simplu (si cu costuri mult mai reduse) sa includa in oferta si VoIP (telefonie prin internet), reducand astfel costurile de comunicare ale clientului. In unele cazuri se pot sesiza unele intreruperi in comunicatie, semn al unei benzi mai reduse pe partea de VoIP. Si se pare ca o astfel de practica devine tot mai raspandita datorita posibilitatii de folosire simultana a aceeleiasi infrastructuri (fibra optica, canale de satelit, etc.) pentru toate tipurile de servicii (dezvoltarea infrastructurii fiind mult mai costisitoare decat serviciile oferite)

De aceea, in momentul in care apelantul se foloseste de optiunea de telefonie de pe calculatorul personal, nu se mai afiseaza numarul (ar trebui, de fapt, sa afiseze IP-ul).

sustin ceea ce spune Teddy si in plus as mai adauga ca si unele firme din Romania pentru a diminua aceleasi costuri au renuntat la acest serviciu se reduce costul din cate am discutat cu respectivii cu aproximativ 1-1,5 euro pe luna pentru fiecare numar de telefon. Iar la noi in firma sunt cred ca in jur de 2500 :)

asa ca se face o economie :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare