Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jimny - Parcuri auto

garett

Postări Recomandate

Salut, sunt interesat sa cumpar un Jimny dein 2007 incoace ca masina de week-end.

Site cineva vreun parc auto cat de cat serios care se ocupa cu adusul genului asta de masini?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jimny - Parcuri auto

Incearca la Colors Auto din Tg. Mures. 0722605593. Au si pe stoc si pot sa-ti aduca si la comanda. Eu ii cunosc personal, sunt Ok. Dar cred ca sa mai discutat despre ei pe forum....

Later edit: vad ca s-au suprapus informatiile. Cand m-am apucat de scris nu era nici un raspuns postat :)

Editat de KTibor
Link spre comentariu

De cei de la Colours stiam, am gasit intr-adevar un alt topic le-am trimis si vreo 2 mail-uri in legatura cu masinile de pe stoc dar n-au raspuns.

Nu stiam insa ca aduc si pe comanda. Suna tentant pe comanda...

Multumesc!

Link spre comentariu

intradevar sunt mai inceti in a raspunde pe email-uri sau net, in schimb la telefon te intelegi mult mai bine.

Si eu sunt in discutii cu dansii sa achizitionez un jimny si astept fotografii pe email dar.... cred (sigur) maine mai nbag un telefon inainte de a pleca la ei.

The way of ... Samurai
Link spre comentariu

Grija la km de pe bord, au mai vandut si masini tamponate si reparate de ei fara sa spuna nimic.

Ai zis ca o sa fie masina de weekend. Eu unu iti recomand 1.3 benzina. E mai fiabil' date=' mai silentios...[/quote']
Link spre comentariu

Tot in Tg Mures mai este un dealer de jimny. Parcul auto e la iesirea din oras spre Sighisoara. Cand l-am luat pe al meu, omul mai avea inca vreo 3. E bine sa vezi cat mai multe masini.

Link spre comentariu

Pana ajungi in Tg. Mures, te poti opri si in Brasov, pe Calea Bucuresti e un dealer care are si masini rulate.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Grija la km de pe bord, au mai vandut si masini tamponate si reparate de ei fara sa spuna nimic.

Depinde si cat de grav. Daca nu s-a indoit sasiul, e ok, restul se repara. Ma refer la jimny:grin:. Eu zic ca iti dai seama cand o masina a fost refacuta, revopsite unele portiuni....

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Pana ajungi in Tg. Mures, te poti opri si in Brasov, pe Calea Bucuresti e un dealer care are si masini rulate.

sunt cei de la Arinovis ....dealer ul suzuki din bv masinile sunt in stare buna neinmatriculate sunt cateva foarte faine ca dotari piele aer cond an foarte bun etc dar preturile sunt pe masura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare