garett Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Salut, sunt interesat sa cumpar un Jimny dein 2007 incoace ca masina de week-end. Site cineva vreun parc auto cat de cat serios care se ocupa cu adusul genului asta de masini? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto http://www.coloursauto.ro Recomand cu incredere. De aici l-am luat si eu pe comanda.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 (editat) Re: Jimny - Parcuri auto Incearca la Colors Auto din Tg. Mures. 0722605593. Au si pe stoc si pot sa-ti aduca si la comanda. Eu ii cunosc personal, sunt Ok. Dar cred ca sa mai discutat despre ei pe forum.... Later edit: vad ca s-au suprapus informatiile. Cand m-am apucat de scris nu era nici un raspuns postat :) Editat Iulie 20, 2012 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
garett Postat Iulie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto De cei de la Colours stiam, am gasit intr-adevar un alt topic le-am trimis si vreo 2 mail-uri in legatura cu masinile de pe stoc dar n-au raspuns. Nu stiam insa ca aduc si pe comanda. Suna tentant pe comanda... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Poate nu are timp sa verifice si mail-ul. Suna ca e cel mai sigur. Altfel te intelegi cu omul la telefon decat in scris.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto intradevar sunt mai inceti in a raspunde pe email-uri sau net, in schimb la telefon te intelegi mult mai bine. Si eu sunt in discutii cu dansii sa achizitionez un jimny si astept fotografii pe email dar.... cred (sigur) maine mai nbag un telefon inainte de a pleca la ei. The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto apropoooo!!!! un sfat ! diesel motor de Renault 1500cm sau benzina 1328cm? The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Ai zis ca o sa fie masina de weekend. Eu unu iti recomand 1.3 benzina. E mai fiabil, mai silentios... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Grija la km de pe bord, au mai vandut si masini tamponate si reparate de ei fara sa spuna nimic. Ai zis ca o sa fie masina de weekend. Eu unu iti recomand 1.3 benzina. E mai fiabil' date=' mai silentios...[/quote'] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Si eu recomand benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xadi Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Tot in Tg Mures mai este un dealer de jimny. Parcul auto e la iesirea din oras spre Sighisoara. Cand l-am luat pe al meu, omul mai avea inca vreo 3. E bine sa vezi cat mai multe masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Pana ajungi in Tg. Mures, te poti opri si in Brasov, pe Calea Bucuresti e un dealer care are si masini rulate. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Grija la km de pe bord, au mai vandut si masini tamponate si reparate de ei fara sa spuna nimic. Depinde si cat de grav. Daca nu s-a indoit sasiul, e ok, restul se repara. Ma refer la jimny:grin:. Eu zic ca iti dai seama cand o masina a fost refacuta, revopsite unele portiuni.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Pana ajungi in Tg. Mures, te poti opri si in Brasov, pe Calea Bucuresti e un dealer care are si masini rulate. sunt cei de la Arinovis ....dealer ul suzuki din bv masinile sunt in stare buna neinmatriculate sunt cateva foarte faine ca dotari piele aer cond an foarte bun etc dar preturile sunt pe masura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Jimny - Parcuri auto Musai 1.3 injectie, aer conditionat, 4x4 la maneta. In rest ...numai de bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate