qatarezu Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 (editat) salut,am cumparat recent un LJ 70 in Romania si cel de la care am cumparat-o i-a adus niste modificari,a inaltat-o cu 10cm dar doar din caroserie,i-a pus niste roti mai mari ,etc.ce ma doare este ca are amortizoarele din fabrica,care acum cu rotile astea stau intinse mereu si nu prea isi mai fac treaba,la 70 km/h nu te mai intelegi cu ea pe drum iar in teren nu prea coboara roata si sta in aer.de unde as putea sa cumpar un set de amortizoare potrivite pentru masina in stadiul in care e acum,si daca stie cineva si cam cat ar costa.multumesc anticipat,daca mai aveti alte intrebari va ascult cu placere. Editat Iulie 20, 2012 de qatarezu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 (editat) Re: LJ 70 -amortizoare Pe fata rezolvi cazul cu niste amortizoare de HDJ80. Pe spate niste amortizoare mai mari la care le modifici dupa caz prinderile. Desi in locul tau as scoate BL (bodyliftul) ptr ca la 10cm+ masina fiind foarte instabila atat pe asfalt cat si in teren. Si as merge pe un kit standard de 2 inci ...arcuri+amortizoare. Mai ai varianta 2 inci din suspension lift (kit suspensie) si 2 inci in bodylift. Editat Iulie 20, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: LJ 70 -amortizoare [ATTACH=CONFIG]145922[/ATTACH]salut,am cumparat recent un LJ 70 in Romania si cel de la care am cumparat-o i-a adus niste modificari,a inaltat-o cu 10cm dar doar din caroserie,i-a pus niste roti mai mari ,etc.ce ma doare este ca are amortizoarele din fabrica,care acum cu rotile astea stau intinse mereu si nu prea isi mai fac treaba,la 70 km/h nu te mai intelegi cu ea pe drum iar in teren nu prea coboara roata si sta in aer.de unde as putea sa cumpar un set de amortizoare potrivite pentru masina in stadiul in care e acum,si daca stie cineva si cam cat ar costa.multumesc anticipat,daca mai aveti alte intrebari va ascult cu placere. Salut. Cel mai bine dai jos body liftul de 10 cm si pui arcuri si amortizoare noi.Eu am kituri de suspensie complete de la OME, Belton, King Springs, dar pot vinde si amortizoarele/arcurile separat. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qatarezu Postat Iulie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: LJ 70 -amortizoare Salut. Cel mai bine dai jos body liftul de 10 cm si pui arcuri si amortizoare noi.Eu am kituri de suspensie complete de la OME, Belton, King Springs, dar pot vinde si amortizoarele/arcurile separat. Stima cat m-ar costa un set complet ,daca nu te superi? si ar ramane la fel de inalta masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: LJ 70 -amortizoare cat m-ar costa un set complet ,daca nu te superi? si ar ramane la fel de inalta masina ? De la OME +5cm = 980 euro TVA inclus, dar am si mai ieftin. Tu decizi. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 (editat) Re: LJ 70 -amortizoare eu ma tot uit la poza pusa de tine, si nu vad nici un body lift oricum un body lift nu explica de ce stau amortizoarele intinse,amortizorul este intre sasiu si punte,nu are treaba cu caroseria,ceva nu se leaga... ce dimensiune au cauciucurile? Editat Iulie 21, 2012 de flaviu Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos cdc Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: LJ 70 -amortizoare Probabil are arcuri mai lungi si din cauza asta stau amortizoarele intinse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate