razvy233 Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 am reusit in sfarsit sa imi iau un samurai dupa 1 an de chinuri,am inceput sa il fac incet incet,am schimbat filtre,uleiul,amortizoarele,mai am ambreajul placute,uleiurile de la cutii grup si diferentiale,2 cruci cardanice si capacele de la ferodouri ca am un cablu de frana de mana rupt si daca desfac capacul se sparge din cauza ruginei,si trebuie neaparat ca altfel nu ma primesc la rar.masina am luat-o din germania este santana din 1999 pe care am dat 800 de euro:ha: un pret beton zic eu si arata bine luata de la proprietar 79.000km.am tot citit ca ar fi mai bine sa aiba mrl-uri,a mea nu are dar cred ca nu e de speriat avand in vedere uzura puntii fata (sper).oricum sunt foarte multumint de masina si sunt fantastice avand in vedere ca am dat masina sport pt un samurai,toti prietenii sunt cam sceptici dar multi vad putini pricep:wink:,o sa mai pun poze dupa ce o termin.stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: salutare tuturor frumusica verzulia, s-o stapanesti sanatos... cu rugina cum sta? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: salutare tuturor nu are rugina multa,oricum dupa ce termin cu mecanica ai dau jos caroseria o antifonez, sablez sasiul, puntile,o fac odata si bine.saptamana asta o sa termin cu toata mecanica sa o pot inscrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: salutare tuturor Sa iasa frumoasa !!! In afara de faptul ca nu prea iubesc Santana, arata bine! Ce euro este ? Stii cumva ce taxa trebuie platita? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: salutare tuturor este euro2 si taxa e aproximativ 600euro.dupa cate am citi ar fi fost mai buna una facuta in japonia dar asta e.am avut la inceput ceva probleme cu comandarea pieselor ca nu imi recunosteau seria dar pana la urma am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: salutare tuturor sa "colorezi" discutia pe parcurs cu cat mai multe poze din timpul lucrarii. bafta! :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: salutare tuturor am terminat si cu mecanica,atasez si niste poze,m-am chinuit un pic la busoanele de la grupuri si cutie va arat si cheia cu care am desfacut si dupa am dat cu silicon,daca vreodata mai desfac sa meearga usor.mai am de sablat puntile de antifonat de vopsit si gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deltabiturbo Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: salutare tuturor Felicitari pt achizitie! Tot verde am si eu trotineta, si tot spaniola. Cam multe piese pt cei 70 mii km, nu? Eu, la cei 120 mii km cati are ma gandesc sa schimb amortizoarele, barile de directie, bucsile de arcuri (ca saraca numa campuri a vazut toata viata ei) si uleiurile. Pe la directie nu ai schimbat nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 Re: salutare tuturor salut si multumesc,pai neamtu de la care am luat-o era cam "terminat" sa spun asa,am gasit numai capace de bere in ea:x .au fost cateva de schimbat la ea dar mai bine o faci odata si bine.la directie nu am ce sa schimb toate sunt in regula si nu e servo.e bine sa schimbi uleiurile pentru ca nu sti ce a facut cu ea si abia vezi daca are apa in el.la mine a fost cam scump uleiu ce l-am bagat dar nu mai trebuie schimbat asa ca eu zic ca am castigat.mai am un pic de lucru si scap:grin:.saptamana viitoare o sa o inscriu,mai scap de o grija.sa fi atent cand comanzi piese ce difera un pic de cele japoneze.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: salutare tuturor Pe mine m-ai impresionat in momentul in care ai avut tupeul sa ridici masina pe elevator de caroserie.... eu nici acum dupa ce am refacut caroseria nu as avea tupeu. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: salutare tuturor Pe mine m-ai impresionat in momentul in care ai avut tupeul sa ridici masina pe elevator de caroserie.... eu nici acum dupa ce am refacut caroseria nu as avea tupeu. CORECT! :ha::ha::ha:... la fel si la mine... no way doing that!:grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: salutare tuturor stati linistiti ce se tine bine gandacu":ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate