Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service de incredere Land Rover

zagalo

Postări Recomandate

Re: Service de incredere Land Rover

sal,

am fost sa fac prima revizie la land rover baneasa,schimb ulei,filtre,verificari articulatie,placute frana etc. am cerut ca vreau sa-mi vad masina in timp ce se lucreaza la ea.au 2 sali dupa cum am inteles ,una unde poti sa vezi una unde nu poti sa vezi din sala de asteptare.am fost distribuit la cea unde poti sa vezi din sala de asteptare care este la etaj.mi-au spus ca nu am voie in incaperea unde se repara(protectia muncii) dar pot maxim 5 minute pt a pune cateva intrebari mecanicului.dupa cateva minute de vb cu mecanicul opa si un nene care mi-a zis ca nu am voie sa stau in service.nu am plecat si mi-am continuat intrebarile dintr-un coltosor unde nu putea sa fiu ranit de vreun surub sau eu stiu ce scula.

schimb ulei ok,schimb filtre ok,totul vazut.mai am cate ceva de facut,sa ma duc la ei sa semnez protectia muncii, sa-mi iau o casca de protectie si pe urma am liber sa stau langa masina :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Altfel, multumit? Bani, masina, diagnoza? Spune tot acum.

:wink:,lucrezi acolo?

cine m-a preluat a fost ok.este prima masina 4x4 si am avut ceva intrebari cu sistemul terrain response,setarea pt catarat sau roca cum spune in carte.sunt interesat de mecanica,transmisie si tin neaparat sa vad .mai sunt probleme prin service cu schimburi de piese de la o masina la alta,sau schimb de ulei jumi-juma( cunosc unele situatii pe pielea mea la fiat)sunt patit cu nemtii,cu americanii(alte afaceri) si acum cu austriecii de unde am cumparat masina(nu a avut dotarile pe care le-am platit,am fost de 2 ori la ei si nu mi-au dat banii pe cheltuiala)incredere...

ca sa nu o mai lalai sunt multumit, pot sa dorm linistit :grin:,am ulei proaspat in motoras si tanculetul zbarnaie ca doar este tinerel :wink:

Link spre comentariu

Bre ...io am ceva experienta cu reprezentantele ...

Reprezentantele = CACAT! La propriu ... Am niste experiente sinistre ... si daca le-as insira acilea ...probabil toate reprezentantele prin care am trecut si-ar aminti de un nebun care nu odata a vrut sa iasa cu masina prin usile halelor ptr a intra direct in biroul sefului de service in audienta fortata...:ha:

Acum in ceea ce priveste LR am auzit (n-am fost, n-am probat, n-am avut LR) numai lucruri bune despre service-ul din Ciolpani ...Acum ...ce sa zic ... poate erau pareri subiective, poate ca nu ...

La montaj exista mai multi ...GTC, Nissan Caravan, Traco, Dojo Motorsport si altii (lista e destul de lunga) ...

La final sfatul meu este ...cauta, cere oferte, compara, evalueaza si alege ... :grin:

Editat de Max

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Reprezentantele = CACAT! La propriu ... Am niste experiente sinistre ... si daca le-as insira acilea ...probabil toate reprezentantele prin care am trecut si-ar aminti de un nebun care nu odata a vrut sa iasa cu masina prin usile halelor ptr a intra direct in biroul sefului de service in audienta fortata...:ha:

Nu esti singurul care a vrut sa faca asa ceva. Daca ai nevoie de un prieten sa ma anunti :h5

Link spre comentariu

Man, slava domnului nu mai trebuie sa fac asa ceva ...

...de aproape un an mi-am inventat propriul atelier unde imi repar/modific/distrug :ha: /etc toate fiarele ...

Avantaj ...sunt si alti "nebuni" alaturi de care merg pe acest drum.

In mare dezavantaj ramane insa...ficatul ...care nu poate duce lichidele care le-as putea cumpara si consuma urmare a economiilor facute doar in ultimul an ... :grin:

Link spre comentariu

Acum in ceea ce priveste LR am auzit (n-am fost, n-am probat, n-am avut LR) numai lucruri bune despre service-ul din Ciolpani ...Acum ...ce sa zic ... poate erau pareri subiective, poate ca nu ...

. :grin:

"Omu' " a fost la Premium Baneasa. Politica atelierului este una, dar oamenii de acolo sunt , Oameni. La Ciolpani , e alta poveste. Acolo este un om pasionat de LR, dar care repara orice masina. Chiar si pe datorie si nu ai cum a te supara pe el.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

am auzit numai de bine la ciolpani,dar masina este in garantie ...

Dar din cate am citit nu este nevoie sa faci service-ul sau reviziile la reprezentanta ca sa nu pierzi garantia,ci la un service autorizat rar pentru marca respectiva si sunt multe service-uri multimarca.

Am avut o problema cu un avensis la care revizia nu a fost efectuata la toyota si a avut pronleme cu motorul,cei de la toyota nu au vrut sa-l schimbe ca nu s-a facut revizia la ei dar am adus o hartie de la service unde am facut revizia,ca au dreptul sa faca si toyota si afost acceptata si motorul schimbat.

Link spre comentariu

Dar din cate am citit nu este nevoie sa faci service-ul sau reviziile la reprezentanta ca sa nu pierzi garantia,ci la un service autorizat rar pentru marca respectiva si sunt multe service-uri multimarca.

Am avut o problema cu un avensis la care revizia nu a fost efectuata la toyota si a avut pronleme cu motorul,cei de la toyota nu au vrut sa-l schimbe ca nu s-a facut revizia la ei dar am adus o hartie de la service unde am facut revizia,ca au dreptul sa faca si toyota si afost acceptata si motorul schimbat.

100 mii de km sau 3 ani parca asa scrie in carte.fac cam de un schimb de ulei pe an,15 -20 mii.o folosesc mai mult pt afara din oras,zapada si desigur familie.pt bucuresti am ce tavalii.asa ca 3 schimburi de ulei + un rand de placute este ok.

Link spre comentariu

Multumesc @zagalo pentru raspunsuri. Nu, nu lucrez acolo, daca lucram nu intram pe forum. Am rugat sa-ti exprimi parerea pentru a vedea si altii daca ai fost multumit sau nu.

Dar asa cum se intampla de obicei un sfat bun nu este pretuit ci interpretat prin prisma altor interese meschine.

O seara buna.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nu, nu lucrez acolo, daca lucram nu intram pe forum.

Este interzis sa intri pe un forum auto daca lucrezi la reprezentanta?

Este un forum liber unde fiecare are dreptul sa-si exprime opinia. Eu nu am observat nici un interes meschin (cel putin pe acest topic).

Parerea fiecaruia este binevenita indiferent ca este buna sau proasta. Omul alege ,triaza, sorteaza si la final se duce tot unde-l taie capul.

Si fac prinsoare ca sunt multi pe acest forum care lucreaza la reprezentanta, dar nu-i stim noi.

Pe toate forumurile auto sunt useri care daca nu lucreaza la reprezentanta au legatura cu reprezentanta.

Curiozitatea este mare lucru.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu va mai infierbantati asa ...

Daca as avea masina in garantie as merge la reprezentanta sau orice service recunoscut de fabrica DAR as sta langa mester ... Ptr ca in reprezentante se intampla ...niste chestii ...de te ia durerea de cap.

Aia care lucrati in reprezentate si cititi aici si va mai bazaie din cand in cand musca pe caciula ...beliti bine ochii ...XXXXXXX... DE HOTI ! (rog a nu se edita, macar asa sa vada aia care lucreaza in reprezentate ca nu suntem nici prosti si nici chiori)

Poveste de reprezentanta ...ADEVARATA

Vine un nene la noi cu Mazda BT50. Statea fata intr-o rana ...I-au spus aia de la reprezentanta ca nu se poate face nimic in legatura cu asta...La noi atelier de hobby fara pretentii prea mari, a durat fix 5 minute ...era fugita din bara de torsiune doi dinti ...Deci ...inca o data ...mesajul ala de mai sus ptr reprezentante ...cu garnitura! :grin:

Alte cazuri legate de reprezentante...

Oferte de piese originale la jumatate de pret backdoor prin intermediari sau direct din reprezentante ...de unde aceste piese? Au iesit plus la inventar? Nici pomeneala ...

a)ori nu s-au inlocuit clientilor da li s-au bagat pe facturi pe gat ...

b)ori exista gauri de sobolani in magazie ...

No comment! :uameni

Concluzia ...beliti bine ochii ce platiti ...ca de nu, beliti dupa aia la maxim punguta ...

Editat de mariusg
Nu am cum sa nu editez, regulamentul este pentru toti.

Link spre comentariu

Nu va mai infierbantati asa ...

Daca as avea masina in garantie as merge la reprezentanta sau orice service recunoscut de fabrica DAR as sta langa mester ... Ptr ca in reprezentante se intampla ...niste chestii ...de te ia durerea de cap.

Aia care lucrati in reprezentate si cititi aici si va mai bazaie din cand in cand musca pe caciula ...beliti bine ochii ...FUTU-VA IN NOROC DE HOTI ! (rog a nu se edita, macar asa sa vada aia care lucreaza in reprezentate ca nu suntem nici prosti si nici chiori)

Poveste de reprezentanta ...ADEVARATA

Vine un nene la noi cu Mazda BT50. Statea fata intr-o rana ...I-au spus aia de la reprezentanta ca nu se poate face nimic in legatura cu asta...La noi atelier de hobby fara pretentii prea mari, a durat fix 5 minute ...era fugita din bara de torsiune doi dinti ...Deci ...inca o data ...mesajul ala de mai sus ptr reprezentante ...cu garnitura! :grin:

Alte cazuri legate de reprezentante...

Oferte de piese originale la jumatate de pret backdoor prin intermediari sau direct din reprezentante ...de unde aceste piese? Au iesit plus la inventar? Nici pomeneala ...

a)ori nu s-au inlocuit clientilor da li s-au bagat pe facturi pe gat ...

b)ori exista gauri de sobolani in magazie ...

No comment! :uameni

Concluzia ...beliti bine ochii ce platiti ...ca de nu, beliti dupa aia la maxim punguta ...

piesele se iau dupa masinile din garantie si se pun la clientii cu probleme ,,am piesa si o dau la juma de pret ,,

dupa cum am zis am stat pe langa mecanic.baiatul care m-a preluat a fost ok,eu am insistat sa raman in atelier sau la ceva distanta.problemele sunt cu mecanicii ,cei din atelier unde au salariile mici si isi risca pielea pe giumbuslucuri

Link spre comentariu

Initial - in majoritatea cazurilor - se pleaca de la premisa ca de unde ai luat masina, tot acolo stiu sa o repare si mai bine. De fapt majoritatea mecanicilor dupa ce lucreaza in salopetele unui oarecare brand devin "free lanceri" avand ca bagaj niste cunostinte, niste numere de telefon si speranta unui trai mai bun. Facand o paralela cam asa gandesc si coafezele care lucreaza la saloane mari si pe urma mai vezi o frizerie la colt de bloc. De ramas o sa ramana inginerii, bine platiti, care daca se muta o fac doar pentru un atelier bine pus la punct nu orice garaj la coltul blocului.

In cazul meu, datorita lipsei de mecanici specializati pe marca mea de masina, trebuie sa ma bizui pe cei de la reprezentanta (pentru diagnoza si lucrari de electronica) ca fiind autoritatea in materie. Efectiv, mi s-a spus ca mai sunt vreo 3 - 4 masini ca a mea in oras, deci...

Fiindca preturile la ei sunt cam prohibitive am cautat un mecanic care sper sa invete repede.

"A bon entendeur, salut!"
Link spre comentariu

Domnilor mi se pare mie sau am deviat de la subiect. Titlul este "Service de incredere LR". Eu numai despre asta stiu si vorbesc. In Bucuresti pentru LR puteti apela la :

-Tiriac Auto (fost Premium Auto) Baneasa

-ATT (undeva pe Mosilor)

(cele de mai sus sunt oficiale)

-Ciolpani Autoland Service

-userul MarcelLR

-Anglocars

-Dojo Motorsport - Dan Arghir

Cam astea sunt de incredere.

Rog limitati-va la pareri specifice LR sau deschideti subiectul in alte rubrici dedicate marcilor respective (parca este a2a oara cand va rog lucrul asta-multumesc).

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Bine acum ca mai am 4 variante,ca 2 din variantele puse mai sus nu au reușit sa îmi comunice ce problema am.(nu îmi dirijeaza aerul in habitaclu,decat pe la picioare)

Editat de adilos
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Cu parere de rau va anunt ca service-ul

Ciolpani Autoland Service

nu se mai ocupa cu reparatii LR/RR.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cardul de asistenta Land Rover – o mare minciuna,

Pentru ca detinatorii de card de asistenta au doar speranta ca sunt asigurati, in realitate nu este adevarat. Cel putin la mine s-a intamplat acest lucru si nu eram in varf de munte cum spun povestile despre cazare ...masina de schimb. Eu am ramas in drum la 24-25 km de Bucuresti.

Dupa o reparatie costisitoare, cu schimbarea distributiei, la Land Rover Baneasa (Premium Auto) au stricat senzorul de apa de la filtru de motorina.

Problemele abia incepusera cand promisiunea de reducere nu s-a aplicat cu 10% la factura, ( 4 ani loial convis, o singura data la alt service, dupa ce am facut o reparatie cu o diferenta de pret de 30% si la manopera mai mult de 50% mi sa promis, si ce).

Am un card de asistenta pe care ma bazam, ei lasandu-mi impresia ca si daca esti in varf de munte ar fi venit sa te rezolve...dar ceea ce mie imi oferea o mare incredete s-a dovedit a fi o mare minciuna.

Am plecat cu masina si undeva pe la tara m-am trezit cu motorina curgand, cum curge un robinet iar pe sub masina aveam numai motorina...Mentionez ca avem 3 copii mici cu noi, ca tot vorbeam de siguranta.

Dupa foarte multe apeluri, majoritatea pe hold, si mesaje lasate pe robot, am sunat un amic - director in domeniu.Asa e in Romanica PCR. In 5 minute mi s-a raspuns la telefon spunand ca au primit mesajul meu. Dupa indelungi discutii mi s-a recomandat sa platesc platforma de care ar fi trebuit sa beneficiez fara plata, conform cardului de asistenta, justificand ca nu apaream in baza de date (Oare cum se emit cardurile atunci? Poate doar sa ramai loial cand platesti mai mult). Am facut reparatia facuta cu cateva zile in urma la alt service care a ridicat masina si tot ce era nevoie,

Am o prietena care are un Jaguar si care, atunci cand imi povestea despre problemele pe care le avusese la acelas service, o ascultam si credeam ca mie nu mi se poate intampla. Sa mai spun ca nu am fost sunat luni de nimeni dupa discutia la call center. Imi amintesc cu ceva ani in urma experienta de la mercedes 24 ore a fot comparabila. Dar aceea era o masina second.

Degeaba cumperi un produs premium in tara lui "merge si-asa" pentru ca la noi doar platesti mai mult ca in vest, si primesti ....

Nu are rost sa o mai lungesc, trebuie sa imi schimb masina si, ca si prietena mentionata, voi evita producatorii reprezentati de grupul Tiriac Auto. Le multumesc ca altfel nu stiam ca trebuie sa-i evit.

Link spre comentariu

Salut Gigi_Alecu,

Imi pare rau sa aud de intamplarea ta.

Eu abia ce am devenit posesor de LR, si sunt in cautare fix de un service de incredere. Avand in vedere asta, am 2 intrebari:

- in ciuda experientei nefericite cu cardul de asistenta...cum a fost colaborarea cu Preium Auto in cei 4 ani cat timp ai fost loial ? Banuiesc ca i-ai mai vizitat pentru revizii & stuff...

- la ce service mergi acum, dupa ce ai renuntat la ei? Esti (mai) multumit /ai mai multa incredere? Sunt dotati cu tot ce le trebuie (ma gandesc la tester) ?

Merci, si sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu

Cu parere de rau va anunt ca service-ul

Ciolpani Autoland Service

nu se mai ocupa cu reparatii LR/RR.

Salut,

Se stiu mai multe detalii despre situatie?

Intreb pentru ca: in ultimele luni m-am documentat asiduu cu privire la Discovery 3, masina pe care intentionam s-o cumpar in regim sh. Studiind forumul, ajunsesem la concluzia ca cel mai probabil la Ciolpani voi vrea sa merg pentru intretinerea ei.

Acum ~ o luna cand eram in trative cu vanzatorul, am sunat insistent la dansii la service pentru a ma programa la o verificare tehnica a masinii pe care urma s-o cumpar. Neputand contacta pe nimeni, am mers in cele din urma la Premium Auto (daca e relavant pentru cineva, acolo servicul costa 350 lei).

Dupa achizitionarea masinii am sunat din nou la Autoland, voiam sa mai retusez una-alta.

Acum, citind anuntul ca nu se mai ocupa cu reparatii LR, ma simt cam...orfan.

Nelamurirea e: e ceva temporar, ori e definitiv ? Eu inclinam spre acel service nu neaparat prin prisma tarifelor mai mici, ci mai degraba datorita descrierilor de pe forum cum ca se face treaba buna si oamenii sunt de incredere.

Link spre comentariu

Anuntul cu Autoland este definitiv.

Te poti intalni cu noi cei din LROC la intalnirile de joi (maine nu, suntem la Sambata la intalnirea anuala) si discutam de mecanici si service LR.

O seara buna

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Anuntul cu Autoland este definitiv.

/QUOTE]

O mare pierdere. Nu stiu cati au trecut pe acolo ,dar au ce regreta.

Respectand titlul topicului, vorbind si cu Marius si cu posesorul service-ului, si nu consider ca este reclama si doar o mana de ajutor posesorilor de LR,.mecatronicauto.ro

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Da multumim Petre.

In acelasi timp imi pare rau sa va mai dau o veste trista. Service-ul ATT din lista de dealeri/reparatori autorizati LR nu v-a mai functiona.

Daca aveti nevoie de garantii LR in Bucuresti aveti un singur service.

http://www.landrover.ro/popup/reparatori

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare