Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari despre camioane

sese

Postări Recomandate

buna ziua domnilor.

sunt de ceva vreme curios :hm de anumite firme care apar scrise pe toate camioanele si tir-urile .

nume de firme precum Krone, Schmitz, Schwartzmuller sunt scrise pe partea din spate jos a tirurilor si pe protectile de noroi si nu stiu cu ce se ocupa , adica sunt curios ce fac aceste firme pentru camioane ? protectii bari si accesorii sau ....?

sper sa nu deranjez :mrgreen: :tk

Editat de MagnuM

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intrebari despre camioane

buna ziua domnilor.

sunt de ceva vreme curios :hm de anumite firme care apar scrise pe toate camioanele si tir-urile .

nume de firme precum Krone, Schmitz, Schwartzmuller sunt scrise pe partea din spate jos a tirurilor si pe protectile de noroi si nu stiu cu ce se ocupa , adica sunt curios ce fac aceste firme pentru camioane ? protectii bari si accesorii sau ....?

sper sa nu deranjez :mrgreen: :tk

De regula, producatorii de camioane - cu cateva exceptii - nu produc si remorci, semiremorci, trailere, caroserii, etc. Ei produc doar autosasiuri, pe care le caroseaza diversi producatori de caroserii sau de care se leaga diverse trailere, semiremorci sau remorci, produse de diverse firme, specializate in producerea acestor ansambluri.

Ce vezi scris in spatele semiremorcilor, remorcilor, pe caroserii, etc., sunt marcile sub care produc aceste firme.

Unii producatori sunt universali - produc ansambluri pentru diverse marfuri, altii sunt specializati - produc ansambluri specializate.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Re: intrebari despre camioane

multumesc mult domnilor.

cred ca o sa mai vin cu intrebari despre camioane si tiruri si "tiristi"

totusi nu am avea salata proaspata si aparate foto si calculatorul de pe care scriu acum ......fara :tk

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare