ak47apache Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 (editat) De curand am mai intrat in posesia unui samurai :grin:, tot carburatie, tot negru, tot metal top, insa productie Japonia. Problema este ca nu stiu exact ce manual de reparatii sa folosesc, iar in Vin Decoder-ele de pe net nu prea gasesc mare lucru dupa seria sasiu. Nici programul Suzuki Worldwide Automotive nu o recunoaste. Rugamintea mea este sa-mi spuneti exact ce manual de reparatii imi trebuie si va rog sa-mi dati cat mai multe detalii despre acest model... sa stiu si eu ce am in parcare:al... JSA0SJ50V00144768 multzam fain Editat Iulie 24, 2012 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Ajutor nr. serie Samurai De curand am mai intrat in posesia unui samurai :grin:, tot carburatie, tot negru, tot metal top, insa productie Japonia. Problema este ca nu stiu exact ce manual de reparatii sa folosesc, iar in Vin Decoder-ele de pe net nu prea gasesc mare lucru dupa seria sasiu. Nici programul Suzuki Worldwide Automotive nu o recunoaste. Rugamintea mea este sa-mi spuneti exact ce manual de reparatii imi trebuie si va rog sa-mi dati cat mai multe detalii despre acest model... sa stiu si eu ce am in parcare:al... JSA0SJ50V00144768 multzam fain programul nou vad ca gaseste vin-ul tau. masina ta esteb sj413 type 4 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Ajutor nr. serie Samurai ms mult. un link ceva cu softul? eu am unul dar nu stiu care varianta este.... mi se pare ca ultimul nu merge pe win7 :cr1 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate