Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor nr. serie Samurai

ak47apache

Postări Recomandate

De curand am mai intrat in posesia unui samurai :grin:, tot carburatie, tot negru, tot metal top, insa productie Japonia.

Problema este ca nu stiu exact ce manual de reparatii sa folosesc, iar in Vin Decoder-ele de pe net nu prea gasesc mare lucru dupa seria sasiu. Nici programul Suzuki Worldwide Automotive nu o recunoaste.

Rugamintea mea este sa-mi spuneti exact ce manual de reparatii imi trebuie si va rog sa-mi dati cat mai multe detalii despre acest model... sa stiu si eu ce am in parcare:al...

JSA0SJ50V00144768

multzam fain

Editat de ak47apache
Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor nr. serie Samurai

De curand am mai intrat in posesia unui samurai :grin:, tot carburatie, tot negru, tot metal top, insa productie Japonia.

Problema este ca nu stiu exact ce manual de reparatii sa folosesc, iar in Vin Decoder-ele de pe net nu prea gasesc mare lucru dupa seria sasiu. Nici programul Suzuki Worldwide Automotive nu o recunoaste.

Rugamintea mea este sa-mi spuneti exact ce manual de reparatii imi trebuie si va rog sa-mi dati cat mai multe detalii despre acest model... sa stiu si eu ce am in parcare:al...

JSA0SJ50V00144768

multzam fain

programul nou vad ca gaseste vin-ul tau. masina ta esteb sj413 type 4

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare