Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O vitara frumoasa

Johnny_r0

Postări Recomandate

Cunoaste cineva masina asta este a vreunui coleg de pe forum? Ma intereseaza modelu de autocolant.

IMG_0639.thumb.jpg.0ebf5b4701849b91809fb5fad6b71594.jpgIMG_0641.thumb.jpg.0cedd24b10f89c01c38fdbb52796c937.jpg

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O vitara frumoasa

Nu vrei sa stii cat chin implica scosul autocolantului! In maxim 2 ani o sa se crape de la variatiile de temperatura.

Dupa ce am avut o asemenea experienta am zis ca nu mai fac asa ceva in viata mea!

The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.

G-ral. Patton

Link spre comentariu

Nu vrei sa stii cat chin implica scosul autocolantului! In maxim 2 ani o sa se crape de la variatiile de temperatura.

Dupa ce am avut o asemenea experienta am zis ca nu mai fac asa ceva in viata mea!

asta probabil ca este din cauza materialului de slaba calitate sau nu a fost autocolant cu adeziv polimeric si laminat

in conditiile astea, ar trebui sa tina minim 4-5 ani, dar costa

Link spre comentariu

Cei care pun autocolant au si solutii pentru indepartarea lui in maximum 4 ore masina e ca noua. Tot din propie experienta iti zic

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Inseamna ca iar m-am inhaitat cu cine nu trebuie :ha1

The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.

G-ral. Patton

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut.

Nu cred sa fie pe forum. E a unui domn de 45-50 de ani. ( Sper sa nu o confund) Am vazut masina in Autovit( nu e de vanzare, era in parcare) si am schimbat cateva cuvinte cu proprietarul.

Mai e un Y60 LWB cu vopsea/ autocolant camuflaj, pe forum. Imi spunea ca in Cartea masini e trecuta verde multicolor. Poate te ajuta proprietarul acestei masini. Sta pe undeva prin Dristor.

Editat de george_zainea
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Hello,

Poate vine cam tarziu mesajul meu, insa, cand am vazut poza masinii, nu am putut sa ma abtin:

Am o Vitara pretty much the same cu cea din imagine. Chiar am avut senzatia ca e poza masinii mele :-)

Acelasi autocolant am pe ea, crapa e adevarat dupa cativa ani, dar cine a pus autocolantul are si solutii de inlocuire.

Firma e din Medias.

Daca te mai intereseaza, da un semn si o sa-ti trimit datele de contact.

Bafta.

Link spre comentariu

Salut,

M-ar interesa si pe mine modelul asta de autocolant. Se poate pe PM contactul lor? Banuiesc ca pot trimite prin curier, ca de pus cred ca m-as descurca singur, am mai pus.

Link spre comentariu

Am vazut masini colatate si aratau jalnic dupa ceva vreme, chiar daca erau turisme si nu 4x4 (deci rulate doar pe sosea) cred ca nu este o idee prea grozava sa tragi autocolant pe o masina mai ales daca vrei sa ti-o mangaie si niste crengute.

Link spre comentariu

Am vazut masini colatate si aratau jalnic dupa ceva vreme, chiar daca erau turisme si nu 4x4 (deci rulate doar pe sosea) cred ca nu este o idee prea grozava sa tragi autocolant pe o masina mai ales daca vrei sa ti-o mangaie si niste crengute.

Am un prieten cu care ies saptamanal prin paduri cu o niva,, colantata negru mat, si sa nu crezi ca e de cea mai buna calitate colantul, e pentru un buget mediu, si are deja 1 an de cand o are colantata si a suferit destule crengi/zgarieturi, si tot acolo e. Mai degraba sa dus vopseaua care a fost aplicata pe la praguri/stalpi pe interior decat colantul. Si plus de asta, daca primesti garantie de 3-5 ani la o colantare, dupa care data jos, polish cu lac, o readuci la stadiul initial la vopsea. Fiecare isi face cum vrea masina, dar si eu tind spre o colantare, ca deja in unele zone, sgarieturile au ajuns la tabla. Macar la colant, mai e un strat pe care crengile trebuie sa il beleasca, si plus daca mai iei si colant de calitate, laminat, ai sanse mult mai mari sa pastrezi cat mai mult timp colantul pe masina.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Daca nu ma insel, prin mainile lui @cos a trecut o Vitara asemanatoare acum un an sau chiar mai bine si i-a facut bare HD fata-spate. Poate ne da el ceva detalii.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Afirmativ , a trecut ,

Colantarea era cu aplicatii , nu imprimata . Per total , nota 8 ( din zece puncte ) . E altceva , dar si asta necesita intretinere . Tabla zgariata de sub colant e afectata in continuare , deci zgarieturile ramin o problema de rezolvat .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cei care pun autocolant au si solutii pentru indepartarea lui in maximum 4 ore masina e ca noua. Tot din propie experienta iti zic

Inclin sa nu-ti dau dreptate pentru ca am vazut pe la vopsitoria de aici ce masini de-colantate vin. Si iti zic eu ca nu mai arata deloc ca noi dupa ce dai jos autocolantul.

Link spre comentariu

Inclin sa nu-ti dau dreptate pentru ca am vazut pe la vopsitoria de aici ce masini de-colantate vin. Si iti zic eu ca nu mai arata deloc ca noi dupa ce dai jos autocolantul.

este foarte important ce autocolant folosesc

am mai zis si in alte posturi, diferenta intre un autocolant monomeric, (ieftin, care lasa adezivul pe tabla cand il dai jos) si un autocolant polimeric, (cu adeziv care nu se dizolva la apa si la indepartare nu lasa nici un fel de urma) este foarte mare, si ca pret si ca utilitate, dar fiecare alege varianta cea mai utila pentru el

Link spre comentariu

Salut,

M-ar interesa si pe mine modelul asta de autocolant. Se poate pe PM contactul lor? Banuiesc ca pot trimite prin curier, ca de pus cred ca m-as descurca singur, am mai pus.

Salut,

Bony-Med se numeste firma, TEL/fAX: 0269 846366; bonymed@yahoo.com

Spor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare