florin allrode Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Am un troliu Super Winci de 12000 si mi s-au ars selenoizi,am cumpatar un releu din acela industrial cu 4 borne mari sus si 3 mai mici pt legaturile la telecomanda(mentionez ca telecomanda e cu fir(3 fire) La releul asta industrial ce vb eu ca l-am luat imi trebuie pe schema ce am primit-o eu la el 4 fire la telecomanda(+)(-)si doua comenzi iar eu am numai 3 fire De unde sa iau o schema de legare ? schema ce am primito la releu e prevazuta cu 4 fire stima florin asa arata releul Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 (editat) Re: Ce nu leg bine? Ai cautat pe forum? :grin: Editat Aprilie 25, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin allrode Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ce nu leg bine? exact schema asta am primit-o si eu la releu,dar problema este ca eu la mufa care duce la butonul de actionare (fata-spate)am doar 3 fire si pe schema trebuie 4 fire(un+,un -,si doua comenzi) aici ma impotmolesc eu stima florin Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ce nu leg bine? Cele trei borne de comanda de pe releu sunt cele doua comenzi plus masa (papucul din mijloc). A borna borna , adica plusul il iei de pe borna plus care vinde direct de la baterie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ce nu leg bine? Salut, Din cate inteleg eu problema ta este cum legi mufa pt telecomanda. In mod normal o telecomanda cu fir are nevoie de 3 fire (un + si 2 comenzi inainte si inapoi). Telecomanda cu fir functioneaza in felul urmator, plusul il trimite cand intr-o parte cand in cealalta, in functie de ce buton apesi. Firul de - din mufa nu trebuie sa-l legi daca folosesti telecomanda cu fir. Acel fir de minus este folosit daca in acea mufa introduci un modul pentru wireless. Acest modul functioneaza alimentat cu +si -. Daca vrei poti lega si minusul in mufa ca in schema si daca vreodata iti iei un modul wireless acesta iti va functiona fara alte modificari. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin allrode Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ce nu leg bine? Problema rezolvata!!!:tk problema era la bornele cele mici,la cea din mijloc borna mica trebuia un minus direct din batrerie , iar pe firul ce ramanea liber din cele 3 de la comanda de la buton trebuia un + simplu pentru un electrician!! multumesc frumos tuturor pentru ajutor :tk:cl Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate