vinutzu_30 Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Salut, Am un Ford Maverick din 1995 si in urma unui eveniment nefericit am ramas fara faruri...si problema e ca nu gasesc pe nicaieri, in afara de cele originale care sunt la al padrino 2300 de lei!!! Poate e cineva care imi poate da o solutie mai ieftina. Dezmembrarile ies din discutie pentru ca am sunat la absolut toate anunturile gasite pe net si nici una din masinile aflate la dezmembrat nu mai are faruri :). Toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ford Maverick 1995 hhh, cred ca gasisem undeva la 800 lei /far new.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Ford Maverick 1995 Buna ziua ! Aici ai faruri noi pentru masina ta, in jur de 200 Euro bucata, Hella, primele doua pozitii din lista: http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Ford+maverick+Scheinwerfer&_sacat=See-All-Categories Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinutzu_30 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Ford Maverick 1995 Linkul de pe ebay nu cred ca mai este valabil, dar merci mult pentru ajutor. Cei de la al padrino au gasit Hella, dar din pacate nu reusesc sa imi spuna cand, cat sau macar daca se pot aduce. Pretul pe care mi l-au dat la prima strigare e naucitor...500 ron/buc. Sper sa le iasa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Ford Maverick 1995 vezi si pe ingaraj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Ford Maverick 1995 Buna ziua !. Link-ul e perfect valabil, doar ca eu sunt acum la München, si poate are figuri netul tau sau ceva setari legate de browser. Oricum, am verificat acum juma' de minut, si functiona perfect. In plus, cu acest seller/vanzator am lucrat des, si este foarte corect, ca doar nu degeaba are 99.8% pozitive din cele 437989 de aprecieri. Dar, 500RON este mult mai bine decat 200Euro, iti doresc succes ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinutzu_30 Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 Re: Ford Maverick 1995 Salutare! Am mai intrat pe aici sa mai vad care e treaba, dar intru de obicei de pe telefon si mi-e greu sa postez :). Am luat faruri foarte ieftin, la 360 lei bucata, plus bara de la...nu stiu daca am voie sa scriu... o sa atasez poze imediat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinutzu_30 Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 (editat) Re: Ford Maverick 1995 Bara si farurile Din pacate acum incerc sa vand masina, stiu ca nu pot posta la mica publicitate, pentru ca nu am suficiente posturi, dar cand se vor aduna poate o pun la vanzare si aici. Am nevoie de o masina mica de oras, iar asta e fix pe dos :). Numai bine! Editat Iulie 1, 2013 de vinutzu_30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ediflorianus Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Ford Maverick 1995 Nu se potriveste de la Nissan Terrano 2? ca sunt in prostie la dezmembrari... instalatii faruri etc. (google?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate