nissan4x4 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 (editat) Ma postez si eu cu "echipamentul " meu de recovery. Sper sa nu aveti nevoie de el .......dar , suntem READY pt oricine este la necaz Pe langa "creanga" din spatele cabinei ce ridica cam 4 to mai avem - aer comprimat pt actionarea puternicerlor accesorii de desurubat - generator de curent 220V - aparat sudura - toata gama de scule de mana si depanare. Camionul l-am achizitionat prin intermediul :cl, si a unui coleg forumist. A fost "dragoste la prima vedere" , si va face parte parcul auto al clubului NISSAN Tehnic Suport ! Editat Iulie 28, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Camion RECOVERY unde ai gasit zapada acum la sfarsit de iulie, mai ales ca vad ca zapada e si asezonata cu niscaiva stupi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Camion RECOVERY unde ai gasit zapada acum la sfarsit de iulie, mai ales ca vad ca zapada e si asezonata cu niscaiva stupi Ha, ha ........... am tun de zapada , l-am procurat special pt a putea testa gipurili 4x4 cu anvelope de iarna , in miezul verii... Stupii au numai rol de protectie si paza , sa nu ma fure hotii, ies mai ieftin asa ...decat cu caini de paza. In puls imi iese si mierea gratis. Daca mai ai nelamuriri "tehnice" :ha:iti stau la dispozitie.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Camion RECOVERY Oki, oki ... nu sari la bataie asa de repede ... hai sa te intreb si tehnic: - care e suprafata si inaltimea platformei? - viteza de croaziera pe autostrada? (banuiesc ca nu are tahograf si nici limitator de viteza) - are sau nu sistem de blocare sateliti? - consumul? la drum ma intereseaza PS: stupii sunt serios ai tai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Camion RECOVERY Tarzy ...pozele sunt ceva mai vechi ...si nu tine nenea Luigi stupi ca nu apuca niciodata miere o mananca Ursu ... :ha: In alta ordine de idei e foarte misto acaretul ...si foarte practic daca e ala pe care il stiu eu ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Camion RECOVERY Oki, oki ... nu sari la bataie asa de repede ... hai sa te intreb si tehnic: - care e suprafata si inaltimea platformei? - viteza de croaziera pe autostrada? (banuiesc ca nu are tahograf si nici limitator de viteza) - are sau nu sistem de blocare sateliti? - consumul? la drum ma intereseaza PS: stupii sunt serios ai tai? Ha, ha ............ nu sar la bataie, ma amuza observatiile tale. 1. lungime 5650 mm. Am reproiectat sistemul de rampe din spate, pot "lungi" platforma pana la 6300mm. Latime 2150mm 2. Are tacho cu verificare la zi, nu are limitator, am mers cu el cu 100km/h, e f silentios la viteza. Cred ca duce si mai mult dar nu a fost cazul 3. Nu am zarit sa aibe vreun blocant, sunt ceva botoane in bord care nu stiu ce fac. Studiez problema 4. nu stiu nimic inca de consum, nu l-am normat PS: Am si eu ceva hobby cu stupii, dar aia din poza nu sunt ai mei Pe total: - desi visam la MAN sau Mercedes, pt ca nu am gasit asa ceva cu macaraua adiacenta ...am ajuns la IVECO - consumabilele sunt ieftine, comparabuile cu cele de Nissan - 8 litri de ulei motor .......schimbul de ulei se face la 30.000 km !!!!! - pare fiabil, nu are electronica pe motor. Pompa de injectie clasica. in rest, maruntisuri de rezolvat... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Camion RECOVERY Sa o stapaniti sanatos si sa puneti ceva poze dupa modificari cu ambulanta de lux a gipanelor si nu numai ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Camion RECOVERY :) banuiesc ca te-ai gandit sa-l folosesti si la ceva de genu: sau daca te coafeaza dpdv finaciar sa oferi acest serviciu catre alti stupari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 (editat) Re: Camion RECOVERY @tarzy zau ca nu m-am gandit la asa ceva........... AZi ...........rebranding !!!! Editat August 1, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate