zippo Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Imi poate indica cineva o tabla dintr-un material suficient de tare pentru a proteja diferentialul spate de lovituri in pietre? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Scut grup diferential spate fier. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Scut grup diferential spate zippo te anunt daca gasesc o tabla de 5-8 mm...presupun ca ajunge ca si grosime pentru scut...(eu tre' sa inlocuiesc si scutul pe fata) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Scut grup diferential spate zippo te anunt daca gasesc o tabla de 5-8 mm...presupun ca ajunge ca si grosime pentru scut...(eu tre' sa inlocuiesc si scutul pe fata) 5 - 8 mm cred ca este prea groasa. Ma gandesc la o tabla de maxim 3 mm, ranforsata. Am gasit un atelier in Sibiu, niste tipi care se ocupa cu prelucrari metal. Au toate aparatele trebuincioase, inclusiv prese hidraulice. Au spus ca ma ajuta dar sa le fac o schita. Si aici m-au prins, ca ma pricep la desen ca porcul la portocale :ha: 1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Scut grup diferential spate frate mergem amandoi si se rezolva ....tre doar putina atentie si gata ... :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Re: Scut grup diferential spate m-am gandit si eu la asemenea scut - am o intrebare cum il fixezi pe differential?? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Re: Scut grup diferential spate catva modele pentru inspiratie http://www.purenissan.com/rear_axle_skid.htm http://www.puresuzuki.com/rear_skid.htm 1 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 25, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate @ aztec, multumesc! Solutia este mult mai simpla decat ma gandeam eu! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Scut grup diferential spate Si-a facut cineva scuturi pentru Discovery 1? Ma intereseaza pentru directie si diferentiale si eventual pentru rezervor Unde le-ati facut? Aveti ceva schite? 1 Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate Si/a facut un prieten de/al meu scut pt disco1. Dintr/o butelie de gaz de aia veche. A iesit super. Cred ca merge si pt alte modele. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate si ceva idei.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate ... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate Am vazut scut pentru diferential confectionat din butelie [ rezerva ] de aer folosita la camioane ... se decupeaza capatul buteliei si apoi se taie in doua parti egale, ca un fel de sfert de sfera ... prinderea se face prin sudura ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate La ce vrei tu sa faci, daca are si ambutisari este suficienta tabla de 2 mm Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Scut grup diferential spate La ce vrei tu sa faci, daca are si ambutisari este suficienta tabla de 2 mm La tabla de 2 mm, poti sa ai ranforsari cate vrei, tot se indoaie la lovirea de un bolovan. Eu recomand minim 4 mm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Scut grup diferential spate am crezut ca pe suprafata mica nu o sa fie probleme. Scutul de la dacie ce grosime are si este si suprafata mare? Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Scut grup diferential spate Subscriu parerii lui Max. 2mm este prea subtire chiar si pentru o creanga sau ciot de radacina. Am patit-o o data cand intr-o radacina am ramas infipt pur si simplu. M-am chinuit o groaza sa o scot afara in conditiile in care nu mai puteam merge nici in fata nici in spate. Sunt de parere ca un asemenea ciot poate sfasia cu usurinta tabla de 2. In plus loviturile consecutive care duc la indoirea scutului pot afecta in final subansamblul protejat. 1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Scut grup diferential spate parerea mea pentru mers pe asfalt e buna si de 2 mm dar in teren nu cred ca este eficient pentru ca va incasa lovituri repetate si atelajul este destul de greu.. 1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate