PaulSB Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 (editat) Multumesc, multumesc la toti Romanii adevarati! Nu am crezut sincer nici o data ca suntem atati a care gandim Romaneste! Multumesc anti-comunismului, multumesc noii generatii, va multumesc tuturor! Va iubesc si va stimez pe toti care nu sunteti rosii.........MULTUMESC ROMANI! SUNT IN SFARSIT MANDRU....PS MAMA, SI TUTORA CA TINE VA PUP DAR TARA ASTA E A N O A S T R A !!!! VREMEA ROSIE A TRECUT Editat Iulie 30, 2012 de Astral SUNTEM, SUNTETI....nu se scriu niciodata cu cratima !!! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! He? Ai si tälmäcire? O carte cu traducerea textului? Dezvoltä. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! VREMEA ROSIE A TRECUT :ha::ha::ha::ha::ha::ha: Adica de azi avem doar politicieni care au sub 25 de ani ? Doar daca se intampla ca in serialul asta scapam noi de "comunisti" : http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremiah_(TV_series) << The year is 2021, 15 years after a plague has killed nearly everyone over the age of puberty (both the event and the virus itself are referred to as "The Big Death" and "The Big D"). The children who survived are now grown, and find themselves faced with two choices: either continue to scavenge off the diminishing remains of the old world, or begin trying to rebuild >> p.s.: greselile alea de ortografie nu sunt chiar o mandrie a limbii romane :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! Postul este impotriva regulamentului: "2.g. Alte tipuri de mesaje interzise NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei! Chiar daca exista sectiunea “Discutii diverse”, preferam sa evitam discutiile, dezbaterile politice de orice fel . Pe acest forum este interzisa promovarea oricarui eveniment/actiune/intrunire etc cu exceptia acelora pentru s-a obtinut acordul administratorilor forumului." Haideti sa vorbim despre masini.... °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! Ma scuzati! Era o stare euforica exprimata in scris, multa iertare va cer tuturor! Rog un modelator sa stearga acest post daca am instigat sau am provocat ceva................... Multa iertare va cer! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! Ai aflat cä Stalin e mort? Dezvoltä euforia sä nu cräp curios. :) Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 (editat) Re: Multumesc anti-comunismului!!! Hy, pa rosule!!! Rog un modelator sa inchida acest topic, inca o data imi cer scuze ca m-am exprimat liber si singur intr-o tara rosie.....bafta voua pui de comunistii........aplaudati acum ca focile.....sa va vad :banana:banana:banana:banana Editat Iulie 30, 2012 de Astral IMI......nu se scrie niciodata cu cratima !!!! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! :bannana http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Re: Multumesc anti-comunismului!!! Draga Paul, Viata nu e alba sau neagara. E gri. Vezi culoarea forumului. Nu conteaza mesajul in sine, si exprimarea bucuriei tale, de altfel care te priveste fara nici o problema si fara sa te judece cineva. Ideea este ca pe acest forum, incercam sa nu politizam prea mult discutiile. Atata tot. Deci te rog sa-ti retragi catalogarile. 10.000 de oameni nu gandesc cu totii la fel, ar fi si culmea nu? Exista niste lucruri care ne leaga - offroad-ul, deci sa ne rezumam la aceasta zona, de altfel placuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 (editat) Re: Multumesc anti-comunismului!!! OK! vstef_is, eu incetez, si chiar te rog sa opresti acest topic. Multumesc si imi cer scuze in acelasi timp!!! Cu stima, Paul Barbu Editat Iulie 30, 2012 de Astral IMI......nu se scrie niciodata cu cratima !!!! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate