adilos Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 salut,se poate sa ma indrumati inspre un electrician sa imi rezolve problema?mai exacta aerul nu baga decat pe la picioare,este vorba de un Range Rover P38 Diesel 2001,mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adilos Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Re: Dirijare aer in habitaclu la un Range Rover P38 Hmmm,nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Dirijare aer in habitaclu la un Range Rover P38 De pe aici m-am inspirat si eu http://www.rangerovers.net/repairdetails/blendmotor.html la mine a fost un servomotor l-am inlocuit si am rezolvat problema.Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia1983 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Dirijare aer in habitaclu la un Range Rover P38 vezi ca motorasul respectiv se afla pe partea stanga a grupului de climatizare, trebuie sa desfaci cochilia la volan si plasticele de sub volan si ajungi la el. Vezi ca sunt 2 motorase acolo, cel pentru temperatura pentru stanga precum si cel pentru dirijarea aerului, il dai jos vezi daca poti sa dirijezi aerul manual, daca nu reusesti inseamna ca e rupta clapeta si trebuie dat jos tot grupul de climatizare. La mine a fost motorasul, l-am desfacut, uns, dat impuls 12v de la baterie si si-a revenit, sper sa fi la fel de norocos ca mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate