Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme electrie Wj 4.7

dcosmin

Postări Recomandate

Masina a fost in service pt ca a intrat un crestin pe rosu si mi-ai indoit usile dreapta si pragul . IDeea este ca acum dupa ce au schimbat tot si vopsit,cand au echipat iar usile nu mai merg macaralele, oglinda , boxele dreapta fata si stanga spate.

Masina a fost pe dreapta tamponata . Eu banuiesc ca e vreun scurt sau nu au legat ca lumea pe acolo firele. Ca nici jumatate din pozitiile la faruri nu se mai aprind.

Any help? idei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme electrie Wj 4.7

Salutari

Spui ca un Service a facut lucrarile ? Te-ai inteles cu ei de la inceput cu lucrarile ce urmeaza a fi efectuate ?

Daca v-ati inteles cu lucrarea la ,,gata" du-te inapoi la ei sa-si faca treaba .

Cam greu sa repari instalatia electrica din spatele tastaturii (incep sa ma repet-scuze)

SUCCES

ALIN:h5

Link spre comentariu

Re: probleme electrie Wj 4.7

Nu m-am inteles , ca nu au reparat-o pe genunchi in spatele blocului. Eu am luat-o de vineri ca aveam nevoie sa circul cu ea, evident ca luni sunt in service iar. Eram curios daca exista vreo solutie preliminara din "spatele tastaturii".;) Electricianul care a desfacut-o avea concediu si abia luni vine. Multumesc oricum .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare