Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Comparatii anvelope pentru Jimny

sento

Postări Recomandate

Salut! Desi am tot cautat nu reusesc sa gasesc ce-mi trebuie. Ma gandeam, poate imi dati voi o mana de ajutor.

Deci am nevoie de cauciucuri AT la marime standard 205/70/15

(Nu-mi permit sa mi ridic masina deci trebuie sa merg pe marimile standard)

Vreau in principiu sa-mi mentin consumul actual, sa fie de vara/iarna, dar sa pot merge si pe teren de munte, nu numai pe asfalt.

M-am uitat la Cooper, Yokohama, General, dar am inteles ca acestea sunt doar de asfalt... Goodridge nu am gasit decat marime mai mare si ar atinge..

Va multumesc mult!!

Editat de sento
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cauciucuri Jimny

Gasesti o gramada de modele anvelope la dimensiunea 205/70/15 de la Insa Turbo, cel mai potrivit ptr. ce spui tu ca vrei, ar fi Insa Turbo Ranger-AT. Aici poti vedea mai multe modele http://autoacc.ro/anvelope/insa-turbo/, cel din poza atasata este AT- Ranger

Insa_Turbo_Ranger_Web.thumb.jpg.18497ea27ad3f3f64ff064af516c5972.jpg

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Gasesti o gramada de modele anvelope la dimensiunea 205/70/15 de la Insa Turbo, cel mai potrivit ptr. ce spui tu ca vrei, ar fi Insa Turbo Ranger-AT. Aici poti vedea mai multe modele http://autoacc.ro/anvelope/insa-turbo/, cel din poza atasata este AT- Ranger

[ATTACH=CONFIG]147756[/ATTACH]

cele de la Insa Turbo sunt resapate deci mai mari decat scrie pe ele.

eu as recomanda: asta

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Asa stiam si eu ca cele de la Insa Turbo sunt resapate..

Ce parere aveti de astea trei?

desi daca am inteles eu bine cica astea ar fi mai mult de asfalt, iar eu vreau sa pot iesi si in off road...

conti.JPG.e56c6cfc85b549a6c94d62f26a262f26.JPGfalken.JPG.33a0b517132242857c037a13824ad6bd.JPGlassa.JPG.a996c0dd1ef35244fd1a5ab2476bd8e0.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu

Chiar nimeni nu-mi poate da o mana de ajutor? :(

Primul care te poate ajuta esti chiar tu. Daca folosesti functia de cautare a forumului si nu astepti sa te ajute altii, gasesti o tona de topicuri legate de anvelope Jimny, iar legat de profil exista chiar o sectiune separata numai pentru anvelope, pe categorii:

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?447-Anvelope-si-jante-Tehnic

Vezi aici, astea-s rezultatele unei cautari mai mult decat sumare:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48755-Anvelope-jimny

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69648-Anvelope-31x10-50-R15-Silverstone-MT-117-Xtreme-pt-Jimny

Asta e legata de Vitara, dar ai multe de invatat din topic

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65846-ce-anvelope-aveti-pe-vitara

Mai citesti si asta:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47653-sfat-anvelope-SUZUKI-samurai

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vreau in principiu sa-mi mentin consumul actual, sa fie de vara/iarna, dar sa pot merge si pe teren de munte, nu numai pe asfalt.

In acest caz uita de re-sapate, chiar daca pretul e tentant.

Pentru ce vrei tu ar fi util un profil AT, dar nu te baza foarte tare pe el iarna. Club 4x4 hint: poti sa mergi cu AT-uri iarna, dar probabil ca mai tot timpul o sa stai in modul 4x4. Daca insa alegi cauciucuri de iarna dedicate, atunci vei folosi tractiunea 4x4 mult mai rar. E important in conditiile in care benzina a sarit de 6 lei pe litru si nu sint perspective de imbunatatire.

Eu am trecut la MT-uri (Maxxis Trepador), sint marcate M+S, insa la iarna voi folosi anvelopele dedicate.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

In acest caz uita de re-sapate, chiar daca pretul e tentant.

Pentru ce vrei tu ar fi util un profil AT, dar nu te baza foarte tare pe el iarna. Club 4x4 hint: poti sa mergi cu AT-uri iarna, dar probabil ca mai tot timpul o sa stai in modul 4x4. Daca insa alegi cauciucuri de iarna dedicate, atunci vei folosi tractiunea 4x4 mult mai rar. E important in conditiile in care benzina a sarit de 6 lei pe litru si nu sint perspective de imbunatatire.

Eu am trecut la MT-uri (Maxxis Trepador), sint marcate M+S, insa la iarna voi folosi anvelopele dedicate.

Multumesc!

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: Anvelope Jimny

Am si eu niste intrebari, referitoare la un model anume. Desi din cate am vazut, anvelopele despre care intreb, nu se comercializeaza in Ro, ma gandesc ca poate ati avut sau vazut la cineva, sau, rog pe cei mai experimentati sa-si dea cu parerea, (pe care promit s-o iau in considerare:h5). Anvelopa se numeste FULDA TRAMP 4X4 TRAC, este MT, si arata asa:

50148538.thumb.jpg.a64b6a1d7b2746dc7fbcf13169f0548d.jpg

Am gasit la cineva, la un pret bun, zic eu (160€ ~700 ron/set de 4 buc. second - hand) si cred ca o sa le iau. Anvelopele au uzura mica adica adancimea profilului la una noua e ~14 mm, la astea este 11-12 mm. Cum vi se par? Credeti ca sunt bune in off-road, ca si MT-uri? Credeti ca sunt zgomotoase on-road? Credeti ca sunt praf pe zapada? Pretul vi se pare ok? O sa mai pot merge cu 100-110 la drum lung?:grin:

Numai bine,

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Ce dimensiune au anvelopele Fulda ? asa ca sa ne putem da cu parerea despre pret ... oricum pretul de 700 lei pt setul de 4 buc pare f bun.

Dupa cum se vede din poza, este un profil MT, deci se comporta ca o anvelopa MT, in zapada este ok, pe asfalt inghetat aderenta slaba la tractiune si mai ales la franare, zgomotoase onroad, bune in offroad, daca reusesti sa le echilibrezi poti merge cu 110-120 km/h fara probleme, dar nu este un profil pentru drumuri de croaziera.

Anvelopele Fulda fac parte din grupul Goodyear/Dunlop.

Am si eu niste intrebari, referitoare la un model anume. Desi din cate am vazut, anvelopele despre care intreb, nu se comercializeaza in Ro, ma gandesc ca poate ati avut sau vazut la cineva, sau, rog pe cei mai experimentati sa-si dea cu parerea, (pe care promit s-o iau in considerare:h5). Anvelopa se numeste FULDA TRAMP 4X4 TRAC, este MT, si arata asa:

[ATTACH=CONFIG]165323[/ATTACH]

Am gasit la cineva, la un pret bun, zic eu (160€ ~700 ron/set de 4 buc. second - hand) si cred ca o sa le iau. Anvelopele au uzura mica adica adancimea profilului la una noua e ~14 mm, la astea este 11-12 mm. Cum vi se par? Credeti ca sunt bune in off-road, ca si MT-uri? Credeti ca sunt zgomotoase on-road? Credeti ca sunt praf pe zapada? Pretul vi se pare ok? O sa mai pot merge cu 100-110 la drum lung?:grin:

Numai bine,

Editat de dorin4x4
Link spre comentariu

Ce dimensiune au anvelopele Fulda ? asa ca sa ne putem da cu parerea despre pret ... oricum pretul de 700 lei pt setul de 4 buc pare f bun.

Am omis dimensiunea:ang2 - 215/75/15 sunt anvelopele despre care spuneam. Merci pentru promptitudine, Dorine.

Numai bine,

Link spre comentariu

Ca si o parere personala, daca DOT-ul nu e prea vechi, si uzura e cea care ai amintit-o, si uniforma bineinteles, eu zic sa le iei pana ce nu le pierzi. Ca si review-uri ce am mai citit pe net, profilul ar fi superior anvelopelor federal couragia m/t, dar nu superior si BF Goodrich-ului.

Editat de Astral

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

Re: Comparatii anvelope pentru Jimny

Ok. Avand in vedere faptul ca, la fel am considerat si eu, am vorbit cu omul azi si mi le-a trimis prin curierat. Maine o sa-mi ajunga. Si eu citisem review-uri despre ele pe site-uri din strainatate si imi facusem, asa, o parere destul de buna, dar tineam sa aud ceva pareri si de pe la oameni care au experienta sau au vazut si folosit chiar daca nu modelul in speta, altele asemanatoare ... ca vanzatorul e vanzator ... e normal sa le laude - doar "reclama e sufletul comertului!" si ma gandeam sa nu fie "umflate" de vanzatori,

:off cum e duster-u` prezentat drept masina/tanc buna la toate cu capabilitati on-road cat si off-road, confortabila si foarte fiabila si care se suie si pe tei belit la nevoie :ha (si asta cu minim efort, cu anvelope de strada - si ieftina ca covrigii) :hm .

ON TOPIC: Asa ca, le-am luat si sper sa nu fiu dezamagit, pentru ca o sa fie anvelopele de zi cu zi si all season, poate la iarna viitoare o sa imi iau unele dedicate de iarna, ca anu` asta nu mai sunt bani pentru alte anvelope:no

P.S. Puteti posta in continuare parerea voastra, cei care nu ati ajuns inca pe aici. Multumesc.

Numai bine,

Editat de mita31
Link spre comentariu

Pai acum ramane sa pui tu o parere, provenita din experienta proprie, ca sa stie si altii. Si e randul tau sa faci parerea obiectiva, neumflata, nu ca vanzatorii de Duster.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Anvelopa se numeste FULDA TRAMP 4X4 TRAC, este MT, si arata asa:

[ATTACH=CONFIG]165323[/ATTACH]

Cum vi se par? Credeti ca sunt bune in off-road, ca si MT-uri? Credeti ca sunt zgomotoase on-road? Credeti ca sunt praf pe zapada? Pretul vi se pare ok? O sa mai pot merge cu 100-110 la drum lung?:grin:

Sa le luam pe rind: anvelopele sint niste MT-uri mai cuminti (adica nu asa agresive ca Simex-urile, cu tot ce decurge de aici). Zgomotul va fi mai mare decit la o anvelopa de strada, dar ar trebui sa fie suportabil. NU te da cu ele pe zapada, chiar daca au M+S pe ele (nu au nici urma de sip, frinarea va fi groaznica). Poti sa mergi si cu 100 - 110 la ora (adica cam 4000 de ture) daca te tin urechile si buzunarul :grin:

PS: sa compari Jimny cu Dusterul mi se pare blasfemie :uameni

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Sa le luam pe rind: anvelopele sint niste MT-uri mai cuminti (adica nu asa agresive ca Simex-urile, cu tot ce decurge de aici). Zgomotul va fi mai mare decit la o anvelopa de strada, dar ar trebui sa fie suportabil. NU te da cu ele pe zapada, chiar daca au M+S pe ele (nu au nici urma de sip, frinarea va fi groaznica). Poti sa mergi si cu 100 - 110 la ora (adica cam 4000 de ture) daca te tin urechile si buzunarul :grin:

PS: sa compari Jimny cu Dusterul mi se pare blasfemie :uameni

Putina atentie mai UNDE! :pl Pretty please ... nu compara nimeni Duster cu Jimny, era o gluma rautacioasa de-a mea, mai sus ... :grin:

Numai bine,

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Federal Couragia A/T in varianta de 215 are cineva pe Jimny ?

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare