geludani Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Salut, Detin un Grand Cherokee 3.1-2002 si ma confrunt cu o defectiune la cv de ceva timp, mai exact, in momentul in care rulez si afara este cald, se aprinde martorul din bord Trans Over Temp si automat trece din trepta superioara in treapta inferiora.La o verificare pe tester(la reprezentanta), au constata ca senzorul governor a obosit(s-a inlocuit), insa, sintomele nu au diparut. Posibil sa fie si ulueiul cauza acestor problema? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Probleme cv Grand Cherokee te adresezi la baietii de la cutiiautomate.ro,le spui ca vi din partea unui user jeepclubromania si o sa te ajute in problema ta. noi colaboram cu dansii si par a fii meseriasi cu bun simt,ceea ce este greu sa gasesti in ziua de azi. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geludani Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Re: Probleme cv Grand Cherokee Am discutat si chiar astazi ma duc la verificare.Revin cu un rzultat. Multumesc frumos. te adresezi la baietii de la cutiiautomate.ro,le spui ca vi din partea unui user jeepclubromania si o sa te ajute in problema ta. noi colaboram cu dansii si par a fii meseriasi cu bun simt,ceea ce este greu sa gasesti in ziua de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Probleme cv Grand Cherokee cu placere,si asteptam rezolvarea problemei. bafta Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geludani Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Re: Probleme cv Grand Cherokee Va salut, O prima impresie placuta.Vreau sa spun ca in cinci minutele, au reusi sa-mi rezolve si problema de la electroventilator,foarte simpla,mofa electrica de alimentare nu mai era pe pozitie.Dupa recomandarea altor "electricieni" trebuia schimbat tot ventilatorul. Vis-a-vis de problemele cutiei de viteze,masina a ramas la ei si numai maine pot sa aflu cauza problemei. cu placere,si asteptam rezolvarea problemei. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Probleme cv Grand Cherokee si eu am patit odata asa,pt un O-ring,o mana dibace si 5 minute insumand 25ron,am fost sfatuit sa schimb toata instalatia de A/C,adevarate legende. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate