Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero MK2 '95 scurt cum sa il fac decapotabil stil Wrangler? Pareri pro si contra...

alexmosu

Postări Recomandate

Salutare!

Ma bate un gand :al sa il fac pe mosu decapotabil stil jeep wrangler! Vreau sa ii pastrez forma initiala de caroserie adica ceva de genul taiata , puse chedere si prinderi si sa o dai jos cand vrei , nu vreu in nici un caz prelata........:fr2

Pentru asta am nevoie de ajutorul - sfatul vostru :

- pro si contra , avantaje si dezavantaje

- cum pot sa fac asta ?

- a mai facut cineva asa ceva ?

- daca exista cineva care poate face fara problema asa ceva ?

IMG_0669.JPG.60e624c04548a39dd61a54efcd878b41.JPG

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero MK2 '95 scurt cum sa il fac decapotabil stil Wrangler? Pareri pro si contra...

ehe parerea mea stai linistit ca o sa bagi 6 luni minim si nu are rost acum parerea mea daca vrei sa te apuci de el apuca-te in primavara ca iarna e tare nasol fara 4x4 :ha::ha: o stiu pe pielea mea :ha:

io zic mai intai creeaza un studiu de fezabilitate si pe urma vezi daca merita sau nu ,ma refer la costuri si timp .

mai bine vinde-l si ia-ti unu cabrio si gata ,

asa la asta sigur trebui sa ii intaresti caroseria ca automat daca tai din ia ii slabesti rezistenta .acum na fiecare cu vrabiuta lui :ha::ha:

io zic di propria experienta ca am reconditionat mitsu de la 0 cu sasiu schimbat caroseria etc etc ....... si a doua oara nu imi mai trebui :ha::ha::ha::ha::ha:

oricum multa bafta daca vrei sa te apuci .salutare :h5

Editat de Astral
KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

Re: Pajero MK2 '95 scurt cum sa il fac decapotabil stil Wrangler? Pareri pro si contra...

Multumesc Liviu!

Inainte de toate vreau sa fac un studiu......de aceea am deschis topic.....

Intre timp va mai adaug cate o poza sau filmulet......cu ce face un sofer de offroad incepator , si capos:x

DSC04821.JPG.db9618eb7d1638494b7cc7c139ad5db9.JPG

DSC04822.JPG.d2fa757927f32a13e49b9b7757387560.JPG

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Practic, tu ai vrea sa tai partea din spate si sa confectionezi din partea taiata un hard-top care sa poata fi demontabil, am inteles bine ?

Ideea e misto, dar trebuie gandita o solutie pentru usa din spate care si pe aia va trebui s-o tai......

Dar cel mai important aspect e sa gasesti un meserias dispus sa se bage la asa manopera si sa fii pregatit cu ceva lovele.....

Link spre comentariu

Nu e nevoie sa tai usa , ci o dai jos separat , din bolturi . In varianta decapotata poti avea o alta usa , cu ajustarea de rigoare .

Cred ca e necesar si un schelet intern , la caroserie si la viitoarea cochilie .

Ideea e chiar interesanta - cred ca la a treia incercare ( a se citi masina circumcizata ...) va fi chiar si mai OK . Nu stiu legal cum ar apare masina ....

Pro/contra - esti singurul care tine balanta , daca asa vrei chestiunea e limpede - asa vrei ....

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da sa fac un fel de hard top din ce tai. E un proiect ambitios dar se pare ca va fi foarte greu de inceput si si mai greu de sfarsit.

Asa ma gandeam si eu sa tai usa ..... ms de sfat - sa o dau jos si sa pun separat alta....

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu

Cred ca totusi @Cos are dreptate : n-are rost sa tai usa pentru ca aceasta iti va trebui intreaga cand pui sus hard-topul !

Cand masina este decapotata, vei avea nevoie doar de jumatatea de jos a usii si cel mai bine, dupa ce va fi gata hard-topul, cauti o doua usa pe care s-o tai si s-o folosesti.....

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

uita-te la usa din spate la freelander-ul cu 2 usi!poate iti este de ajutor,sa te inspiri de acolo(luneta spate actionata electric)!

Link spre comentariu

Ms o sa ma uit la un freelander. Am tot analizat si wrangler si posibilitati , si este practik foarte foarte complex sa fac cum doresc eu.

Insa as vrea sa iasa la final ceva frumos. O sa imi caut ceva prieteni sa facem o echipa sa vedem ce iese. Poate pana la anu o sa ma documentez 100% si cu sfaturile de aici , si o sa ma apuc de ea. Ce ma da inapoi sunt si sfaturile colegilor care spun ca o stric..........

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu

Pai credeam ca e clar din prima - bineinteles ca o strici . Iei o masina buna-bine-merci si o casapesti . In functie de cit de bine iti faci temele si de ce buget vrei sa ingropi ca sa iasa profi , o vei strica mai mult sau mai putin nasol , adica pe masina aia buna-bine-merci , care mergea si arata buna-bine ....

Dar un om adevarat isi duce ideea la capat , pentru ca a fost ideea lui si pasiunea personala . Cu astea le birui pe toate .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

multumesc de sfaturi si acum cu timpul asta m-am razgandit .....e mai bine la caldurica si mai multa siguranta

multumesc

Calitatea Primeaza
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare