baghy Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Am vrea sa facem o iesire de week-end si destul de soft pe la jumatatea lui septembrie la Vama Buzaului. Pana acum suntem eu, calutul4x4 si nea' Pacepa. Data nu e batuta in cuie. Momentan testam piata sa vedem cine ar fi interesat. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Salut! In functie de data ,ma bag si eu:ap.Sper sa nu alegeti in ultima parte a lunii,pentru ca nu pot sa merg.Oricum mai vedem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 (editat) Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Hai luna asta hai sambata acum in septembrie nu pot pe 2 ma duc la nunta pe 8 ma duc la nunta pe 10 plec in concediu :).Baghy ai inviat mergeti pe burta nu zici nimic :))?Deci hai sa facem o iesire dar sa ne adubam cumva. Editat August 16, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Caphonne tu numai in concediu te duci. Sambata acum nu pot eu. Eu as zice 8-9 sau 15-16 septembrie. Asteptam si alte pareri. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Ok nu vreau sa va incurc stabiliti voi data si daca pot sa vin ,vin daca nu ok.Ma combin eu la alte iesiri. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului eu as fi pentru 15-16, dar cred ca as putea si pe 8-9 Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului si traseul mai exact cam care ar fi? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 16, 2012 Autor Partajează Postat August 16, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Nu stiu mai multe detalii. Il asteptam pe Lucian (calutul4x4) sa ne lamureasca Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului si yo as fi pt 15-16 dar sa vina calutu4x4 Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Sambata asta careva ceva??? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Sambata asta careva ceva??? Eu cred ca o sa urc pe la Nucsoara Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 (editat) Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Nucsoara frumos imi sta in minte zona aia de mult.Am fost acum 2 saptamani cu turismul pe acolo si am incercat sa ajung in sat dar asfaltul este rupt pe unele portiuni si am renuntat.Am vizitat Manastirea aia rupestra Corbii de Piatra.Tot pe acolo am traversat acum 2 ani cu Pajero Valea Valsanului dinspre Bradet spre Transfagarasan. Editat August 22, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Salutare , ma bag si eu la o iesire.Daca nu va hotarati la o locatie gasim un traseu frumos in zona Campulungului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Daca ne adunam macar 3 masini si e sigura treaba bat drumul pana la Campulung dar sa va hotarati daca e o zi sau doua sa stiu cum ma pregatesc.As vrea ceva frumos un varf de munte un lac ceva peisaje :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului i'm back my friends !!!!! propun 15-16 septembrie vama....hai sa vedem cine se baga ca sa incep sa vb de cazare etc........ si ca sa va starnesc curiozitatea o sa vin cu un starbucks imbunatatit......:ypu Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului i'm back my friends !!!!! propun 15-16 septembrie vama....hai sa vedem cine se baga ca sa incep sa vb de cazare etc........ si ca sa va starnesc curiozitatea o sa vin cu un starbucks imbunatatit......:ypu 100% vin pe 15-16 sep Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Foarte probabil si eu vin. Am vorbit cu Cristi, vine si el. Care se mai baga? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Daca nu intervine nimic neprevazut vin si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Renunt la o nunta si voi fi prezent daca imi permite masina. :) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Salutare baieti.Ceva poze de la ultima iesire , sa ma oftic putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Iesire septembrie Vama Buzaului Salut Ovidiu iesirea nu s-a tinut din motive de lipsa participanti.Din ce am vorbit cu baietii au ramas doar 2 calutzu si criscretzu.Poate cu alta ocazie reusim sa ne adunam. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate