DanB Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... stimate domn dan-b, apreciez spiritul tau de cetatean corect, apreciez faptul ca ca ti pasa de mediul inconjurator, apreciez si grija ta pentru imaginea comunitatii de offroad. Insa nimeni si nimic nu ti da dreptul sa etichetezi pe cineva cu apelative de genul celor exprimate de tine la adresa noastra. Trecand peste aspectul ca minti cu nerusinare (plaja era goala la acea ora, iar locul actiunii era la marginea plajei) insist sa ti ceri scuze pentru jignirile aduse celor pe care i incriminezi, mie si prietenilor mei. Cat despre locul si felul in care intelegem noi, cei de prin locurile astea, sa facem offroad, te asigur ca respectam atat natura cat si oamenii si spiritul acestei pasiuni. Dar, ecum nimeni si nimic nu i perfect, respectam si parerile unora si altora, insa nu acceptam jigniri. Eu am proprietatea termenilor: TEMBÉL ~ă (~i, ~e) rar 1) (despre persoane sau despre manifestările lor) Care vădește nepăsare, indiferență; nepăsător; indiferent. Alt apelativ nu cred că v-am adresat, sensul în care l-am folosit e cel de mai sus. Deci, scuze că v-am deranjat! Editat August 19, 2012 de DanB Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... daca iti alegeai cu mai multa grija titlu topicului nu era nici o suparare stai linistit. puteai sa spui ,,asa nu,, .....fara sa ne faci tembeli ,in rest o seara buna si sanatate . Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... ...in completarea celor scrise mai sus, insist totodata sa elimini de pe forum pozele postate (mai ales cele cu grupul de turisti deranjati !) tocmai din respect pentru sigla club4x4 care o port pe patrolul meu. Cred c am priceput de unde vine frustrarea si supararea ta dar asta nu ti da dreptul sa faci din tantar armasar denaturand adevarul. Daca perseidele ti au dat insomnii ai fi putut sa gasesti un mod mai elegant sa ti exprimi parerile. Asa cum spunea cineva, de pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite.... Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Mä da nu pricepe nici sä ii dai murä- gurä! färä numär färä numär Constäntene, cä fäsia aia de pämänt a fost a strämosilor täi acum e a ta si o fi a copiilor copiilor täi cocalari.greatä zäu, auzi cä so sträns lume aca la urs...de ci tu erai paiata :) si cä" de ce nu te o amendat"...deci pentru tine sä il ardä pe "äla" care iti atrage atentia despre medul social. Am fost si eu alaltäieri in golul alpin ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73125-Am-urcat-la-Iez%E4rele-Cindrelului-cu-Samurai-cu-AT-uri-15-08-12&highlight=master ) la Iezärele Cindrelului si am gäsit niste cercuri in iarba ruptä. So gäsi si aici unu sä zicä cä a concesionat creierele celorlalti pe mii de € si sä facä bine sä aplaude doar, in est mucles.. apoi dezäpeziri adunat gunoaie bla bla bla! Avea bunicämea o vorbä...degeaba faci o ciorbä extraordinarä, dacä la urmä pui o tär de cäcat in ea! si ti-e scarba ce -i mai bun ca nu m-am legat de familia ta . Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Dupa lectura acestui topic, nu stiu de ce, dar primul lucru care mi-a venit în minte, a fost o poza postata de mult timp de un coleg, pe forum, la sectiunea bancuri (cred). Asta: Al doilea lucru, o stire de acum doi sau trei ani, data la televizor, despre fiul unui proprietar de hotel de pe Litoralul Românesc, care, intrînd pe plaja lui tac`su, a calcat cu al sau Q7, doua persoane. În rest NO COMMENT. :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Ne cerem scuze ca am deranjat pe cineva! Multumim pentru ca am fost atentionati si cu siguranta nu se va mai intampla! Este clar ca nu ai voie pe plaja cu masinile! Este clar ca pe vremea aceea nu era nimeni care statea pe plaja, ci doar oameni care se plimbau! Presupun ca ultima poza a fost stearsa! In cele afisate ... nu vad nimic periculos pentru o mama si un copil! In rest, este duminica seara ... si hai sa facem off-road pe forum! Mai devreme sau mai tarziu, cu siguranta, off-road-ul va fi interzis! Si prostitutia este interzisa prin lege! Multumesc pentru intelegere! P.S. Cum este plaja la El Comandante? Este singurul loc unde muzica "este data la maxim" toata noaptea ... este celebra pentru distractie! Lumea vine in zona ... tocmai pentru distractie! :) Acolo nu poti sta linistit pe plaja! :) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... ...in completarea celor scrise mai sus, insist totodata sa elimini de pe forum pozele postate (mai ales cele cu grupul de turisti deranjati !) tocmai din respect pentru sigla club4x4 care o port pe patrolul meu. Cred c am priceput de unde vine frustrarea si supararea ta dar asta nu ti da dreptul sa faci din tantar armasar denaturand adevarul. Daca perseidele ti au dat insomnii ai fi putut sa gasesti un mod mai elegant sa ti exprimi parerile. Asa cum spunea cineva, de pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite.... Asta cu muștele ce vrea să zică, că nu am mâncare de muște pe frunte sau ce?!?! Că alt sens mă face să mă simt jignit și să pretind repede niște scuze ... :ha: Ref. poze, sunt la o rezoluție suficient de mică să nu vă identifice, am avut grijă, încercam să exemplific o teorie, nu să arăt cu degetul către cineva nume. Dacă moderatorii decid că încalcă politica forumului (că legea nu o încalcă), sunt evident liberi să le șteargă. În ceea ce mă privește sunt mulțumit de reacții, mă ajută în argumentație, quod erat demonstrandum :grin: Editat August 19, 2012 de DanB Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... De o vreme pe forumul asta se poarta ''vanatoarea'' si nu este bine deloc in conditiile in care suntem o mana de oameni pasionati de microbul asta 4x4.Traiasca bulgarii si grecii cu litoralul lor unde ajungi mai repede decat la al nostru si poti sta linistit :)). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... P.S. Cum este plaja la El Comandante? Este singurul loc unde muzica "este data la maxim" toata noaptea ... este celebra pentru distractie! Lumea vine in zona ... tocmai pentru distractie! :) Acolo nu poti sta linistit pe plaja! :) off topic: Pai de crezi că eram acolo, pentru off-road?!?! :banana Din păcate acțiunea s-a cam stins la locanta pomenită, cam bătea vântul, și la figurat, nu doar la propriu. ... și nu au niciun fel de vin. Final de sezon, ce să-i faci! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Astazi, am fost si pe la Vadu ... stiti cate Jeep-uri erau la limita plajii ... extrem de multe ... si totusi, nu am venit aici cu pozele lor si nici macar cu o poveste cu talc! In schimb, m-am bucurat sa intalnesc cativa prieteni! O seara minunata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Ma gândesc de mult la tema asta, la posesorii de 4x4 care înțeleg că dacă au 4 roți motoare și pot trece peste niște copaci, o și fac, și nu li se pare nimic în neregulă în asta. Sau care ajung în locuri deosebite și tot ce-i duce capul sa facă e să are natura cu roțile și să lase o pajiște pe care s-au "jucat" peisaj selenar. Nu vorbesc de veșnicii grataragii, care lasă tot ce nu le mai trebuie acasă la locul faptei, mă refer la colegii noștri 4x4 care parcă au o genă distructivă sau o mare durere în spate și se comportă ca vandalii pe unde ajung. Nu sunt ipocrit, evident că deplasarea prin natură a unei mașini de una-două tone, cu cauciucuri agresive, va pricinui inevitabil ceva pagube. E inevitabil și nu sunt de părere că omul trebuie să se închidă în casă ca să nu tulbure natura. Dar cred că și în manifestarea acestei pasiuni e nevoie de un echilibru, nu doar că așa e bine și civilizat, ci și dintr-un calcul foarte pragmatic, cu cât sunt mai mulți sălbatici 4x4 care se manifestă ca atare, cu atât șansa ca acest domeniu să fie reglementat mai drastic este mai mare. Chestie care o să ne afecteze pe toți.: Reiau partea principală din mesajul inițial, că poate s-a mai pierdut din sens pe drum. Da, am fost și eu la Vadu, erau multe 4x4, chiar și pe plajă, nu le-am pozat și nici nu le-am pus pe forum. Dar cred că sesizezi diferența dintre situații, nu? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Asta cu muștele ce vrea să zică, că nu am mâncare de muște pe frunte sau ce?!?! Că alt sens mă face să mă simt jignit și să pretind repede niște scuze ... :ha: Ref. poze, sunt la o rezoluție suficient de mică să nu vă identifice, am avut grijă, încercam să exemplific o teorie, nu să arăt cu degetul către cineva nume. Dacă moderatorii decid că încalcă politica forumului (că lege nu o încalcă), sunt evident liberi să le șteargă. În ceea ce mă privește sunt mulțumit de reacții, mă ajută în argumentație, quod erat demonstrandum :grin: Draga domnule cred ca va place circul mai mult decat mie .V-am explicat cum sta treaba ati primit si scuzele de rigoare din partea lu sefu . singura gresela care ati facut-o a fost titlu care chiar a fost direct tembeli -4 tembeli nu? cred ca ar trebui sa incetati cu paiele pe foc ,daca vreti puteti sa puneti pozele la rezolutie maxima, nu e bai numarul meu e CT 33 MAZ. nu am gresit cu nimic si nici nu am, nu o sa pun alte embleme in afara de clubul de care apartin si cei care ne sustin financiar (sponsori) multumesc o seara buna Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Sa-ti spun eu ceva care pe mine ... chiar ma deranjeaza ... in 2007 cand am inceput eu sa ies cu ATV-urile ... spre Navodari era o padure salbatica cu drumuri de nisip ... era o placere sa te plimbi! Se auzeau fazanii, se vedeau urme de mistreti! Chiar in aceasta primavara, cand am filmat videoclipul lui Connect-R ... inca mai era o mica portiune de vegetatie salbatica! http://www.youtube.com/watch?v=mc7_4QR1mx8 Acum nu mai este! Totul a fost ras de buldozere! Stii cand? Exact in saptamana in care ai fost tu acolo! :( Editat August 19, 2012 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viaziagro Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Tot stau si citesc aceste postari si nu-mi vine sa cred ce comentarii pot face unele persoane, care pe deasupra mai sunt si posesoare de masini 4x4, si au sau ar trebui sa aiba, ca si pasiune offroad-ul. In primul rand mai adaug si eu odata, cu toate ca sper ca s-a inteles deja, ca nu erau persoane pe plaja, lucru care se poate vedea si din poze si daca doriti puteti verifica si ce conditii meteo au fost duminica la Constanta ( temperaturi de 20 grade, vant puternic si chiar a si picurat). Nu vreau sa creez o polemica pentru ca intradevar dintr-un anumit punct de vedere, nu este chiar ok sa te dai cu masina pe plaja, dar as vrea sa va intreb pe cei care dezaprobati o astfel de iesire, voi unde mergeti sa faceti offroad? Sa inteleg ca va da-ti cu masina prin casa sau prin curte? Sau mergeti tot in natura dupa caz : munte, deal, padure, mlastina, malul apelor etc? Cu ce este mai nociv ce am facut noi pe o duna de nisip, care cu siguranta daca mai bate vantul cateva zile v-a fi la fel ca la inceput, fata de o iesire offroad in padure sau pe munte. In concluzie parerea mea este ca offroad-ul nu face casa chiar buna cu natura ( noxe multe, benzina multa arsa, vegetatie distrusa uneori, zgomot etc) dar corect ar fi ca macar cei care avem aceasta nebunie sa nu incercam sa devenim mai catolici ca si papa. Chiar daca mai si deranjam cateodata incerca prin anumite actiuni sa ne revansam, unii dintre noi, dar totusi cred ca in continuare ca nu ar fi trebuit sa fim trasi la raspundere de unii care impartasesc aceeasi pasiune, decat daca ei si-o exercita la nivel de astfalt si nu strica nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viaziagro Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... In asentiment cu colegii mei, va doresc si eu o seara placuta si aceasta a fost singura mea postare referitoare la acest subiect care consider eu ca ne-a incriminat gratuit. O Duminica placuta sa aveti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Cu o zi inainte, sambata, a plouat si camera mea nu a fost protejata ... asa ca duminica nu a mai apucat sa faca prea multe poze! Acum este in service! :) Sambata ne-am dat asa: Iar duminica, doar asa: http://www.youtube.com/watch?v=NJfERkTHSwI P.S. Filmul este nelistat public, link-ul apare doar aici! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Personal consider ca naturii ii pasa fix in cot de daunele provocate de off roaderi... Dansa negociaza cu stihiile naturii (cutremure,inundatii,uragane) pentru a-si pastra "obrazul" curat :grin: Iar a considera off roadul drept o stihie, ei bine e un pic cam exagerat... au trecut nemtii cu mii de tancuri si trupe, prin toata Eruopa si ceva Asia si Africa si nu au reusit sa lase vreun semn vizibil PE pamant pentru mai mult de doi ani (au lasat in sufletele oamenilor, asta-i altceva) Mai mult decat natura, offroadul deranjeaza oameni, pentru ca provoaca pagube cuiva. In gardul prabusit, in santul croit pe drumul amenajat pentru a ajunge la camp, in iarba calcata pe care cineva vroia s-o coseasca, in momentul de liniste spart de turatia motoarelor... Si cu cat iti "faci damblaua" intr-o zona intens populata, cu atat creste riscul de a produce daune din astea. E clar ca asta nu inseamna sa pui pusca-n cui, iti ceri scuze si ii dai bice. Insa este total "antisportiv" sa doresti raul cuiva, neluand in considerare limbajul folosit (ca asta tine de alte considerente, individuale). Iar a pretinde scuze jignind mi se pare o insolenta... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... si ti-e scarba ce -i mai bun ca nu m-am legat de familia ta . Cocalare de mii de € , dä ti te rog colantele de care tie rusine jos, dupä cum ai scris, de pe masinä si päräseste forumul pe care il jignesti pe fatä! Romäni o duc incä mult prea bine, reiese din topicul ästa! ORICE criticä , mai intäi e atinsä cu bäta, apoi urmeazä etalärile de mii de € muschi si rahat si pe urmä intrun tärziu "stiti cum e, ne cerem scuze"! Mäh, cänd vezi cä se adunä deja 3 sä priveascä circul fäcut , indiferent unde privat, nu iti sunä in cap cä iesti marionetä? Eu mä dau in Germania si 4x4 si motocross in rezervat.... si de observ cä miscä vreo persoanä prin apropiere...continui "ca ochiu mortului" amabil si respectuos. No, voi nu faceti decät sä accelerati interdictiile Offroadului in Ro prin "adunarea admiratoriilor" crezänd cä sänteti zei! Ti au murit läudätorii? Vrei aplaudaci? Vai cätä säräcie moralä...pänä la urmä il meritati pe Bäse din plin. Editat August 19, 2012 de Silviu4x4 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Cocalare de mii de € , dä ti te rog colantele jos si päräseste forumul jignit pe fatä! cu dvs pe privat ca sa nu facem off topic .eu nu am colante cu .. Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Ba baieti, lasati inima sa bata incet ca va sare naiba paru de pe piept ... Episodul "mierla de apa" - niste baieti au abuzat de un parau si au violat habitaclul mierlei de apa ...De fapt a fost un fel de ANALizare a mediului unde traieste mierlutza numai ca acasa nu au gasit din pacate decat mierloiu. Urmarea - un ecologist care isi manca din cur de ciuda ca n-are si el un 4x4 a reclamat la rangeri ca a sesizat homoxualizarea mierlei ...Urmarea - amenda ...Rezultatul ...multa, multa ... cu lamaie! DE CE? .Ptr ca suntem uniti ...De-aia ...Denuntatorii si-au facut deja de un car de ani mea culpa ...Asta inseamna 4x4 ... 2012 ...plaja din Constanta ... niste baieti 4x4 isi fac putin mai mult de lucru, vine militia si amendeaza sau are de gand sa amendeze pe unul cu un alt 4x4 care tot ilegal isi facea veacul pe acolo (daca ar fi sa o luam pe corecte). Asta ofuscat sare la gatul celorlalti "adevaratii vinovati". Intre timp mai apar cativa dulai gata sa-i sfasie pe "intrusi" ...Ce folos? Morala - se alege praful de comunitatea asta ...usor, usor ...Ce inseamna offroad? Inseamna ecologie? Cu siguranta NU ...Inseamna ce? Cacat pe batz? ...Apartenenta la acest grup inseamna in primul rand unitate si solidaritate (din punctul meu de vedere). Acu, din partea unuia batran si obosit ...va zic asea poate putin din putul gandirii...ba io chiar daca nu sunt de acord cu ce au facut baietii din Constanta acolosea pe plaja , tot o sa fiu de partea lor ptr simplul motiv ca sunt de-ai nostri. Stiu, in trecut dam in fiert mult mai repede ...acum insa nu stiu cat mai e de valabil ... :wink:d Poate sunt eu mai sentimental, dar va zic atat ...am sufletul curat ...si constiinta impacata! Pe principul sfant ala care n-a gresit sa ia primul piatra sa arunce spre vinovat ...catalogarile "cocalar", "nesimtit" sau altele sunt total depasite ...mai ales in comunitatea asta, pe forumul asta. Prea multe discutii ptr un cacat care nici macar nu avea un motz calumea ...parerea mea! O intrebare ptr cei care injura/jignesc absolut gratuit: Sincer, voi ca si cetateni onesti de cate ori ati participat in viata voastra la o actiune de impadurire, umanitara, dezapezire, operatiune de salvare (chiar si pe strada)? Nu, nu e necesar sa raspundeti la aceasta intrebare aici ...In acel raspuns veti gasi cheia rezolvarii frustrarilor voastre. Editat August 19, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Subiectul deschis e foarte bun ,felicitari Dan, ar merita mai multe discutii de acest gen , adica si fapte rele ce fac "dragii" membrii .Din pacate sunt foarte multi tembeli pe acest forum ( majoritari ),eu as zice "ciobani"cei care nu stiu sa se comporte,lipsiti de educatie.Acum ca suntem in europa inevitabil a venit legea picnicului,acum urmeaza inevitabil si legea off road-ului,tot din cauza acestor "ciobani"si cred ca nu trebuie sa specific zona tarii. Fiecare intelege off road-ul in felul lui ,din pacate toti vom suferii din cauza acestor CIOBANI !!! Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mud Monster Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Ba baieti, lasati inima sa bata incet ca va sare naiba paru de pe piept ... Episodul "mierla de apa" - niste baieti au abuzat de un parau si au violat habitaclul mierlei de apa ...De fapt a fost un fel de ANALizare a mediului unde traieste mierlutza numai ca acasa nu au gasit din pacate decat mierloiu. Urmarea - un ecologist care isi manca din cur de ciuda ca n-are si el un 4x4 a reclamat la rangeri ca a sesizat homoxualizarea mierlei ...Urmarea - amenda ...Rezultatul ...multa, multa ... cu lamaie! DE CE? .Ptr ca suntem uniti ...De-aia ...Denuntatorii si-au facut deja de un car de ani mea culpa ...Asta inseamna 4x4 ... 2012 ...plaja din Constanta ... niste baieti 4x4 isi fac putin mai mult de lucru, vine militia si amendeaza sau are de gand sa amendeze pe unul cu un alt 4x4 care tot ilegal isi facea veacul pe acolo (daca ar fi sa o luam pe corecte). Asta ofuscat sare la gatul celorlalti "adevaratii vinovati". Intre timp mai apar cativa dulai gata sa-i sfasie pe "intrusi" ...Ce folos? Morala - se alege praful de comunitatea asta ...usor, usor ...Ce inseamna offroad? Inseamna ecologie? Cu siguranta NU ...Inseamna ce? Cacat pe batz? ...Apartenenta la acest grup inseamna in primul rand unitate si solidaritate (din punctul meu de vedere). Acu, din partea unuia batran si obosit ...va zic asea poate putin din putul gandirii...ba io chiar daca nu sunt de acord cu ce au facut baietii din Constanta acolosea pe plaja , tot o sa fiu de partea lor ptr simplul motiv ca sunt de-ai nostri. Stiu, in trecut dam in fiert mult mai repede ...acum insa nu stiu cat mai e de valabil ... :wink:d Poate sunt eu mai sentimental, dar va zic atat ...am sufletul curat ...si constiinta impacata! Pe principul sfant ala care n-a gresit sa ia primul piatra sa arunce spre vinovat ...catalogarile "cocalar", "nesimtit" sau altele sunt total depasite ...mai ales in comunitatea asta, pe forumul asta. Prea multe discutii ptr un cacat care nici macar nu avea un motz calumea ...parerea mea! O intrebare ptr cei care injura/jignesc absolut gratuit: Sincer, voi ca si cetateni onesti de cate ori ati participat in viata voastra la o actiune de impadurire, umanitara, dezapezire, operatiune de salvare (chiar si pe strada)? Nu, nu e necesar sa raspundeti la aceasta intrebare aici ...In acel raspuns veti gasi cheia rezolvarii frustrarilor voastre. cine n are batrani sa si caute iar cine are, sa ia aminte la spusele lor ! Amin Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Acuma...nu vreau sa acuz pe nimeni, probabil ca si eu in locul lor faceam la fel, nu pot spune ca nu as face tinand mana pe inima. Insa, ca si locuitor al infectului Bucuresti, cand ajung pe plaja tare vreau sa aud si io un val, o pasarica( de 18 ani ), sa simt si eu briza si sa ascult vantul...asa la 20 de grade. Sa-mi baraie niste 4x4 langa mine ar fi ultimul lucru pe care la-si dori. Sau sa-mi asez prosopul langa o pata de ulei sau motorina. Nu-i tocmai ok. Este evident ca cineva a fost deranjat si a anuntat politia, deci nemultumiri sunt si de la alte persoane ce nu-s legate de acest forum. Lasand la o parte jignirile afisate, ar trebuii privit topicul constructiv. Ok, baietilor de acolo li se pare ceva banal, e normal, sunt de acolo!!! Noua ni se pare putin aiurea, ok si asta, noi nu prea pupam mare in fiecare dimineata...suntem deranjati (oarecum) de asemenea evenimente. Dar...oameni buni, hai si faceti pace. Sunt sigur ca baietii se vor mai gandii inainte sa repete experienta si ar trebui cu totii sa incercam sa respectam putin romania asa cum e ea.....apoi daca ne trezim ca in germania ca trebuie sa ne dam doar in rezervatii...nu o sa ne placa, dar totusi ne-o facem cu mana noastra prin asemenea escapade. Stima tuturor, Mircea Editat August 19, 2012 de mirciulica Am adaugat ceva. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... am primit PM de la sorinct, oare de ce nu mä surprinde cu nimic ? of of mare grädina domnului :) aici mesajul lui "...ce ar fi sa ti parerile pt tine ? vizavi de familia mea jegosule .esti mai batran si degeaba .nu imi plac nici apelativele tale si vorbesti prostii aiurea .degeaba traiesti unde traiesti tot un om josnic si fara caracter esti . " Editat August 19, 2012 de Silviu4x4 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... domnule @sorinct ,cu scuzele de rigoare ,crezi ca poti sa te pui in locul lui Dan B.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate