sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... domnule @sorinct ,cu scuzele de rigoare ,crezi ca poti sa te pui in locul lui Dan B.:grin: nea fane eu nu am postat aici sau pe pm nimic de familia lui .repet degeaba este mai batran(intelept ) si traieste intrun mediu mult mai civilizat nu vad ce legatura au copii mei cu ....vorbeste doar asa sa aiba ce posta . Editat August 19, 2012 de sorinct Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... am primit PM de la sorinct, oare de ce nu mä surprinde cu nimic ? of of mare grädina domnului :) aici mesajul lui "...ce ar fi sa ti parerile pt tine ? vizavi de familia mea jegosule .esti mai batran si degeaba .nu imi plac nici apelativele tale si vorbesti prostii aiurea .degeaba traiesti unde traiesti tot un om josnic si fara caracter esti . " :ap:ap:ap ...daca ai fi trait aici, era normal... :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... :ap:ap:ap ...daca ai fi trait aici, era normal... :ha::ha::ha: colegule ce este asa de ras ??? daca din senin te cataloghez si eu ? si copii etc ? o te simti bine? Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... logica, e superba ! si dincolo de orice argumentatie on topic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Unde esti tu Astrale Doamne sa inchizi aceasta discutie consumata si fara sens.......:pl:pl:pl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... @Silviu4x4, te rog sa nu postezi public discutii din PM. Ai dreptate sa fii deranjat, dar il treci pe ignore si nu mai ai de ce sa te superi. @Yonutz - Chestia cu unitatea si solidaritatea merge, dar pana la un punct. Discutia de aici nu e un semn de lipsa de solidaritate, e o tema care din timp in timp revine incepand cu celebra "mierla de apa". Nici nu trebuie sa facem nimic ca sa dam motiv idiotilor din parlament sa ne scoata in afara legii. Daca dam si noi o mana de ajutor, o sa ajungem sa nu putem iesi de pe asfalt fara aprobari scrise. @sorinct - limbajul folosit e deseori discutabil. Asta e imaginea pe care vrei sa ti-o promovezi? cine n are batrani sa si caute iar cine are, sa ia aminte la spusele lor ! Amin Cea mai tare postare. Ioanee, ce batran esti! =)) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... @Silviu4x4, te rog sa nu postezi public discutii din PM. Ai dreptate sa fii deranjat, dar il treci pe ignore si nu mai ai de ce sa te superi. @Yonutz - Chestia cu unitatea si solidaritatea merge, dar pana la un punct. Discutia de aici nu e un semn de lipsa de solidaritate, e o tema care din timp in timp revine incepand cu celebra "mierla de apa". Nici nu trebuie sa facem nimic ca sa dam motiv idiotilor din parlament sa ne scoata in afara legii. Daca dam si noi o mana de ajutor, o sa ajungem sa nu putem iesi de pe asfalt fara aprobari scrise. @sorinct - limbajul folosit e deseori discutabil. Asta e imaginea pe care vrei sa ti-o promovezi? Cea mai tare postare. Ioanee, ce batran esti! =))[/QUOT ce i-am trimis lui Silviu a fost imediat dupa postarea lui rautacioasa (aia in tiganeste)si i-am mai trimis si asta nu ai inteles .....nu am nimic cu tine personal dar nu aduce in discutie familia ........ daca vrei sa scrii vreo pilda esti liber sa o faci ...nu cataloghezi oameni care nu -i cunosti .eu am avut ce am avut cu nenea asta cu tembelii ..macar daca ne cunostea ..eu nu folosesc forumul asta nici pt vanzari cumparari cum fac altii nici sa ma laud ce am facut eu pur si simplu citesc ma minunez si rareori raspund asa agresiv . Moderez si alt forum de profil si stiu foarte bine ca nu e frumos ce am scris acolo. asa ca te rog sa ti masori cuvintele si sa pastrezi pm pentru tine ,eu nu am postat ce mi ai trimis tu. nu sunt nici cocalar, nici tigan ,sau alta specie care va stricat imaginea pe afara .mie imi place Romania ,pe Basescu romani l-am ales deci ne meritam soarta .nu esti in masura sa ne judeci si sa ne dai lectii de viata ca la niste pigmeii retardati ,odata ce tu ti ai pus sare pe coada si ai decis sa nu mai pui umarul pt tarisoara asta . nu e plaja mea dar nici a ta ,omul ala a venit de la 1 km sa ne faca poze unde eram noi nu era nimeni .eu muncesc de dimineata pana seara doar pt pasiunea asta offroad-ul Am un atelier unde toti colegi din Constanta isi modifica masinile ,Unde ai pomenit tu sa iti poti face la i masina un body lift cu 300 de lei sau o bara copie dupa ARB cu 800 de lei.La unii colegi le am facut si pe datorie numai sa-i vad in teren nu ne batem joc de natura din potriva .Dar ma enervez la maxim cand un fute-vara viine si rade ca in Constanta nu se face offroad si incepe sa zica ca ala e asa si celalalt e nu stiu cum . daca trebuie sa facem circuite rezervate asta este .in orice tara civilizata sa intamplat la fel .eu incerc sa cumpar de 2 luni 5 ha la Cheile Dobrogei un ,, munte ,,care l-a baza are un parau si o frantura de padure ,acolo nu se poate cultiva nimic din cauza inundatiilor frecvente si cei in cauza au idee despre ce urmeaza sa fac rezervatie sau nu locul de joaca se va face . noapte buna Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... poate nenea Astral sterge toate porcariile si imi cer scuze pt abordarea foarte agresiva.Nu asta e imaginea mea Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Nu puteam sa lipsesc tocmai eu din acest topic, moderatorii stiu :h5 Voi posta aceasta poza de fiecare data cand voi crede ca mesajul va ajuta pe cineva. 1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Zoli, Sunt de acord cu tine pana la un punct ... Poti atrage atentia unor oameni ca au gresit si fara sa-i injuri sau sa-i pui direct la zid. Daca esti fair, ei cu siguranta vor intelege unde bati. Injurandu-i CE REZOLVI? Acest tip de discutie este rampa perfecta spre o lege idioata daca baga acilea ochii unul cu ochii albastri. De invatat toata lumea invata asta e clar. Dar ce se poate invata dintr-un astfel de topic? Ca e fair sa rasucesti cutitul direct in rana deschisa? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Tembeli în off-road, și nu ma refer la erori de pilotaj sau faze amuzante ... Iacata-ma....m-am intors de pe coclauri ! Am fost si eu la plaja, doau week-end-uri consecutivela sfarsitul lui iulie, la Corbu....toate bune si frumoase, doar ca in fiecare seara un BMW "pisicuta" cu numar de CT, argintiu, defila pe toaaaaaataaaa plaja dinspre Navodari spre Vadu facand cerculete (culmea, nereusite....:ha:) fix cam intre orele 02-03am......deci, asta e, astia suntem(unii dintre noi), fie cu 4x4, fie cu slick-uri.......:uameni This is it ! [ATTACH=CONFIG]148359[/ATTACH] PS - Va invit pe toti la sectiunea "Iesiri" sa povestiti care pe unde ati balaurit......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate