Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor !

Vizitator sorintud

Postări Recomandate

Vizitator sorintud

Buna, ma numesc Sorin si sunt din Bucuresti.

Am deocamdata un Nissan Primera dar vreau sa-mi iau si un 4x4.

Bugetul este pana in 20.000 Eur.

Am gasit la o prietena un LR Discovery 2 TD5 Luxury ( Climatronic + Oglinzi electrice ) , 5 locuri, 43000 KM rulata doar in Bucuresti si o data la munte.

Masina arata perfect este din 2002 inmatriculata si cu reviziile la Bavaria ( 15000 si 32000 km).

Merita masina asta 17.000 Eur ?

Pot gasi altceva mai bun ?

O sa rulez cu ea mai mult in Buc. dar nu exclud si cateva escapade ( mai usoare ) la munte :)

Multumesc mult,

Sorin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator sorintud

Re: Salutare tuturor !

Multumesc pentru incurajare !

M-am plimbat un pic cu ea prin curtea firmei si se manevreaza mai usor decat Nissan-ul meu. Forta necesara apasarii pedalelor este mai mica.

Doua chestii ma pun pe ganduri :

1 - are un ruliu cam mare dupa parerea mea ( si nu stiu daca asa sunt toate LR D2- urile ) dar inca nu am testat-o pe sosea si in trafic. Ma gandesc ca poate amortizoarele sant prea moi, sau poate m-am obisnuit eu cu suspensii mai rigide :)

2- pozitia la volan un pic cam incomoda pt mine, eu avand picioarele lungi; Cu scaunul dat la max in spate ma cam lovesc cu genunchi de volan cu toate ca l-am ridicat mai sus.

O sa merg saptamana asta cu ea un pic pe autostrada si prin oras sa vad cum se "aseaza" in trafic :)

La motor am vazut ca nu este umblat deloc. Nu are curgeri, nivelul uleiului este la max ( de la revizia la 32.000 pana la cei 43000 |KM cat are acum ).

La ce ar trebui sa ma mai uit ?

O zi buna,

Sorin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare