RETI Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Ajutor! Cine imi face si mie un test de compresie la un motor Land Rover discovery 300 tdi , motorul e dat jos de pe masina.Are tot in schimb pe el, pompa injectie, injectoare, e legata si cutia si electromotorul,nu-mi trebuie decat testarea ca atare.Urgent .Ma deplasez oriunde cu el in jurul Bucurestiului.Please ! tel 0754962823 sau 0732907131. Reti Editat August 24, 2012 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 24, 2012 Autor Partajează Postat August 24, 2012 (editat) Re: Test compresie Numai este nevoie am rampa de culbutori sparta. Meseriasul este DL. Marian de la service Sincai. [ nici nu stiu numele sercice-ul dar cei cu land rover cred ca sau lovit de persoana asta. Asa ca atentie. Daca il cunoaste-ti sau va facut cineva legatura evitati persoana.Motorul a fost la schimbat garnitura de chiloasa si nu am mai functionat decat 250 km.Simptom aruncarea uleiului pe l;a capac de la culbitori ..in 30 secunde tot uleiul.STop masina si tractata.Unde a trecut cam un an de zile intrand intr-o reparatie capitala tinichigerie,bucse poliuretan, inlatare 5cm flanse,, etc etc.... Sunt foarte amraat ca numai sunt mecanici in tara asta numai mesriasi care vor intardevar sa se imbigatesca peste nopate , avand drept exemple conducatorii tarii. Cand am vrut sa fac testul am observat ceva mai dubios si mi-am luat inima in dintii si am inceput sa -i desfac capacul cand am vazut operatia maiastra ...ma lasat cu gura cascata.Unsurub starns ca meseriasul fara cheie...a iesit cu mana cu span de aluminiu...apoi rampa bucata ...adica...prinderi de rampa la fel fisurate...o pastila de la supape iau de nicaieri...deci meserias ce mai......MESERIAS. Editat August 24, 2012 de RETI 1 Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate