teddybear Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Ca sa nu mai poluez topicul amicului KAROLOKW, deschid aici discutia pe tema din titlu. as vrea sa vad pe cineva facand offroad cu un LRD4....nu cred sa vad curand asa ceva No offence Marius, dar, probabil din lipsa de interes fata de subiect, nu ai cautat pe youtube: cu termenii "discovery 4 off road" gasesti o gramada de filmulete, cu diverse teste la care e supus Discovery 4 si chiar Range Rover, pe diferite trasee fara asfalt. Cateva mai reprezentative: N-am sustinut niciodata ca LR (despre orice model ar fi vorba) este masina suprema in off-road. (nici nu cred ca exista asa ceva) Dar sunt de parere ca este cel putin la fel de buna ca oricare alta. Iar faptul ca, la noi in tara, inca nu vezi D4 in off-road, cred ca tine doar de lipsa banilor (mai precis de mila fata de buzunarul propriu): parca nu-ti prea vine sa bagi in padure sau pe vreo ravena o masina nou-nouta, care te-a mai costat si o caruta de bani. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Ai zis bine si am ramas uimit de ce poate o asemenea masina mai ales cu cauciucuri destul de oras/stock nu cramponate. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road eu m-am referit la faptul ca acela care-si cumpara un LRD4 nu-l va baga in teren.....cel putin aici...pe plaiurile mioritice.....una la mana a doua la mana....nu am facut nici o referire la capacitatile acestui tip de masina.... a treia la mana....masina asta are electronica cat am eu in trei laptopuri :grin: a patra la mana...as vrea sa pot face doi ani offroad cu un LRD2 in paralel cu un LRD4.....sa vad care din ele a rezistat/prestat mai bine si la final...nu tot ce da bine pe fisa tehnica...da bine si in teren personal nu sunt fan-ul nici unei marci....ma limitez doar la masina pe care momentan o am....si pe care vreau sa o schimb cu un V8 american....deci...nu ma poate acuza nimeni ca as fi fan-ul unei anume marci:grin: ps....urasc electronica pe masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Am avut niste experiente cu LRD4 care este impresionanta daca ai rabdare si te porti cu manusi cu ea. Daca ai un pic de nerv pe tine si i-l transmiti se frange imediat. Are o mecanica fragila si dupa cum spunea Marius electronica ca la NASA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Sincer despre Land Rover? Cred ca sunt masinile cu cele mai multe probleme. Tot forumul este plin numai de necazuri la Land Rover. Nici n-o cumperi bine ca hop se strica ceva la ea. Dupa mine aceste masini nu-si merita nici un banut. Decat sa stai sa repari toata ziua buna-ziua la ea, mai bine lipsa. Editat August 28, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Sincer despre Land Rover? Cred ca sunt masinile cu cele mai multe probleme. Tot forumul este plin numai de necazuri la Land Rover. Nici n-o cumperi bine ca hop se strica ceva la ea. Dupa mine aceste masini nu-si merita nici un banut. Decat sa stai sa repari toata ziua buna-ziua la ea mai bine lipsa. @ mac01: ai avut vreodata sau ai condus, macar din greseala sau necesitate vreunul? Ca sa stim si noi in ce calitate iti spui parerea aici. Multumesc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nuuuu!!!!!!!! Nu am avut niciodata asa ceva si nici nu o sa-mi cumpar asa ceva!!!!!!! Nu-mi permit sa fac asemenea greseala. Dar am prieteni care au aceste masini. Si stiu foarte bine ce au patit si ce patesc cu ele. La capitolul fiabilitate lasa de dorit. Cine s-a fript cu ciorba sunt convins ca a doua oara sufla si-n iaurt. Sau nu este adevarat? Forumul spune singur. Uita-te cate probleme prezinta Toyota si Nissan si cate probleme prezinta Land Rover. Sper ca nu te-a deranjat parerea mea. Am observat ca la voi pe sectiunea voastra cum spune cineva o parere mai putin placuta cum va deranjeaza. Le; Sper si trag nadejde ca pe viitor sa acceptati si partile mai putin placute ale acestor masini. Cu respect ! Editat August 28, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nuuuu!!!!!!!! Nu am avut niciodata asa ceva si nici nu o sa-mi cumpar asa ceva!!!!!!! Nu-mi permit sa fac asemenea greseala. Eu si nevasta-mea am facut aceeasi "greseala" de 3 ori. Nu pot sa spun ca sunt cele mai bune masini, dar nici cele mai proaste, doar mai "delicate" cand vine vorba de mecanici. Aici mai este vorba si de stadiul masinii in momentul achizitiei, uneori si pretul de achizitie este determinant. Nu incerca sa denigrezi o masina daca nu ai detinut-o, asta mi-a zis-o un mecanic acum ceva timp.::wink: LR-urile in ultima vreme ce sunt mai multe si mai cunoscute, Toyota, Mitsubishi, Nissan, etc, sunt mai impamantenite la noi, deocamdata. Editat August 28, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nu o denigrez deloc. Vreau sa spun ca fii-mea (merge pe 18 anisori) este fan inrait Land Rover. Aspectul acestor masini o atrage fantastic. Asa ca nu va faceti probleme ca as avea ceva cu aceasta firma de masini. Dar cand citesc si vad pe la prieteni ce necazuri fac aceste masini......nu-mi suna deloc a bine. Editat August 28, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Dar cand citesc si vad pe la prieteni ce necazuri fac aceste masini......nu-mi suna deloc a bine. Toate masinile se strica la fel, restul tine de modul de exploatare si intretinere, din experienta mea cu 3 LR-uri detinute la momentul actual nu pot sa spun ca am avut probleme persistente, repetitive, la niciuna din ele, iar reparatiile nu au fost un capat de tara. O mare parte din masini ajung la vanzare cu hibe ascunse, care ajung destul de costisitoare ca rezolvare. Si-aici totul tine de factorul uman + lipsa de documentare inaintea achizitiei. Editat August 28, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Am avut niste experiente cu LRD4 care este impresionanta daca ai rabdare si te porti cu manusi cu ea. Daca ai un pic de nerv pe tine si i-l transmiti se frange imediat. Are o mecanica fragila si dupa cum spunea Marius electronica ca la NASA. Ai rupt tu vre-un Disco 4? De unde stii ca e fragil? Ce inseamna nerv in viziunea ta? Problema e ca vorbim din auzite si dam verdicte in necunostiinta de cauza. Masina e la fel de fiabila ca oricare alta marca mult laudata din categoria ei cu conditia sa stii sa-i ceri atat cat zice producatorul ca poate sa duca (si duce multe :grin:). Acum D4 al meu are 87000 km din care aproape 40000 facuti de mine in mai putin de un an si nu am avut nici o problema. Pentru mine offroad-ul nu e un scop in sine ci doar un mijloc de a ajunge unde am nevoie - masina a vazut munti,pietroaie,dealuri,zapezi,noroaie,aratura,praf si gropi cat cuprinde - colegii mei de vanatoare au un G-eu de sacrificiu cu care se baga oriunde si peste tot pe unde au ajuns ei cu G-ul am ajuns si eu cu D4,mai cu grija ce-i drept,dar am ajuns (cu mici daune de ordin estetic:ornamente,plasticaraie,mud-flaps,zgarieturi,prag indoit,fleacuri:banana). Dupa parerea mea avizata,de utilizator,Discovery 4 e o masina buna atat pe strada cat si pe coclauri. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road sper sa nu fiu inteles gresit ca "sar de cur in sus" ca cineva isi spune opinia cfata de LR... nu, raspund doar cu aceeasi "vehementa" in apararea LR pe care o iubesc cu toate pacatele ei. Parerea mea(bine documentata) e ca motivele pentru care e plin forumul cu probleme la LR sunt mai mult de alta natura decat ca masina ar fi problematica, si imi voi expune opiniile mai jos: 1. Sunt prea putini meseriasi care sa se priceapa la ele si un detinator in disperare de cauza cauta raspunsuri pe unde poate.... la un Nissan sau Toyota se cam baga toti dar cand vad LR ii cam ia cu transpiratie(ca sunt constienti ca ar putea sa se faca de ras sau sa piarda timp si sa nu poata lua banii ca nu au rezolvat-o) 2. Au multa electronica pentru ca producatorul a incercart sa coroboreze confortul cu capabilitatile off-road 3. Din motivul aratat la pct.2 multi detinatori nu se sfiesc sa se bage cu ele si pe teren mai greu fara a avea dotari speciale de off-road ceea ce fragezeste masina... majoritatea din cati cunosc eu(ca si mine dealtfel) au LR-ul ca singura masina si o folosesc la toate... si mie mi-a repsosat un prieten ca prea mult bibilesc pe masina mea ca nu-i fiabila ca bla bla sa ma uit ca el la Nissanul lui ca de trei ani a bagat numa ulei si motorina....da, da nissasul il tine numa pentru pescuit si iesiri la padure ca pentru altele are alta masina iar eu fac 30.000 pe an cu LR-ul meu in toate conditiile 4. Vezi pozele de la Paltinis de exempliu si fa o medie de varsta a masinilor de acolo, apoi gandeste-te cati cu Toyote si Nissanuri de aceeasi generatie se baga prin coclauri...eu din cate am vazut aia care se baga au masini din anii 80-90 maxim...si eu am avut un Patrol din 82 pe care l-am iubit dar nu pot sa folosesc asa ceva ca masina de toate zilele ca am unele pretentii de comfort totusi 4. Sursa problemelor e chiar faptul ca nepricepandu-se bine mecanicii din service-uri fac lucru de mantuiala sau improvizatii apoi normal ca nu tine mult si iar se strica. 5. As vrea sa vad si eu "in evolutie" pe teren greu/noroaie un Nissan sau Toyota cu dotari standard din fabricatie si gume all terrain cum se descurca fata de un LR de aceeasi generatie. Din cate am vazut pe youtube o cam iau baietii in freza ...cu mici exceptii care intaresc regula. 6. Si de dragul titlului topicului spun si eu putin sardonic:wink: ...si eu as vrea sa vad pe cineva facand off-road cu o alta marca de "SUV" la fel de nou si pret apropiat de LRD4 ... nu cred ca se prea inghesuie nimeni sa se bage prin coclauri cu o masina de 60.000 Euro cred ca am incheiat....HAI NOROC:h5 Editat August 29, 2012 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nuuuu!!!!!!!! Nu am avut niciodata asa ceva si nici nu o sa-mi cumpar asa ceva!!!!!!! Nu-mi permit sa fac asemenea greseala. Dar am prieteni care au aceste masini. Si stiu foarte bine ce au patit si ce patesc cu ele. La capitolul fiabilitate lasa de dorit. Cine s-a fript cu ciorba sunt convins ca a doua oara sufla si-n iaurt. Sau nu este adevarat? Forumul spune singur. Uita-te cate probleme prezinta Toyota si Nissan si cate probleme prezinta Land Rover. Sper ca nu te-a deranjat parerea mea. Am observat ca la voi pe sectiunea voastra cum spune cineva o parere mai putin placuta cum va deranjeaza. Le; Sper si trag nadejde ca pe viitor sa acceptati si partile mai putin placute ale acestor masini. Cu respect ! Am sa incerc sa-ti raspund punctual: Am rugamintea sa-ti sacrifici candva niste timp si sa faci un drive-test cu una din masinile aflate in prezent la vanzare la importator. Daca intampini cumva probleme in obtinerea acestui drive test, sunt convins ca @MariusG te poate ajuta oricand cu placere. Dupa aceea, sunt convins ca vom discuta de pe cu totul alte pozitii. De pareri care incep cu expresii de genul: "am auzit ca...", "am un prieten care..." sau altele asemanatoare, crede-ma ca suntem satui, atat eu cat si colegii mei. Nu ma deranjeaza parerea nimanui atata vreme cat este una avizata. Chiar daca eu nu mi-am permis vreodata sa spun despre marca X sau marca Y ca e slaba, nefiabila sau alte asemenea! Daca n-as fi acceptat si "partile mai putin placute ale acestor masini", crede-ma ca as fi vandut-o in prima luna dupa ce am cumparat-o. Cel putin eu (mai sunt si altii dar ii las pe ei sa vorbeasca) recunosc ca am probleme cu masina. Nici nu m-as fi asteptat la altceva de la o masina veche de 21 de ani, care a "umblat" numai pe drumurile din Romania, cu soferi/proprietari romani ("stransi" la punga) si cu combustibili/lubrifianti de pe piata romaneasca (de unde nu poti stii daca doua bidoane de ulei de motor de pe acelasi raft au aceeasi provenienta) Toate "micile neplaceri" pe care le-am avut cu aceasta masina au fost exclusiv din vina mea: ori n-am stiut ce sa-i cer, ori n-am avut prevederea sa verific/revizuiesc total masina inainte de a o baga in teren. Si nu mi-e rusine sa recunosc acest lucru: nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu fac parte din categoria celor care nu se uita la bani cand vine vorba de satisfacerea unui capriciu (pentru ca aceasta masina, pentru mine, este un capriciu nu o necesitate stringenta). Ca un exemplu: ar fi fost normal sa fac o revizie completa la transmisie; am reusit (a se citi am avut bani) sa fac aceasta revizie numai la cutia de viteze si cutia de transfer. Rezultatul: la MMT anul acesta mi s-au spart satelitii de la diferentialul spate. Desfacand sa vad exact ce este acolo, am scos ramasitele si le-am studiat. Astfel am descoperit la unul din sateliti ca spartura prezenta doua zone: una mai curata si una, (circa 40% din grosimea materialului) mult mai neagra decat restul sparturii. Cine stie de cand o fi fost fisurat acel satelit si "a ales" sa cedeze total acuma. Iar carcasa diferentialului respectiv nu fusese "umblata" pana acum (garnitura originala, piulite neatinse, etc). Am verificat si puntea fata si este tot "neumblat" la ea. Si, repet, masina are 21 de ani!!! Cat despre frecventa problemelor prezentate pe forum: cand o sa ai timp si chef, incearca sa faci o statistica la ce marci vrei tu, raportata eventual la numar de utilizatori. Sunt convins ca vei avea si aici surprize, nu tocmai placute. Iar in alta ordine de idei: sunt destui proprietari de LR aici pe forum care viziteaza service-ul doar pentru intretinerea obisnuita a oricarei masini. Iar cativa dintre ei "se dau grav" cu ele: nici acest lucru nu-ti spune nimic? Multumesc pentru rabdare si nadajduiesc ca, dupa acel drive-test de care vorbeam, iti vei schimba un pic parerea despre LR. LE: in tim ce-mi compuneam "romanul" a apucat @sierrafery sa posteze argumentand ceea ce am incercat si eu sa spun. Evident, fiind un utilizator mai vechi de LR, cunoaste mai bine unele "amanunte" Editat August 29, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Niste mostre-nu e Disco 4, ci 3 si a costat tot 44k Eur fara TVA: acum are 202.000 km.Cand oi vedea alte marci stock prin paduri si munti mai vorbim sid e fiabilitatea lor. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Bineinteles , omu' merge cu nosalanta , ca si cind nu conteaza cit a costat masina . Marci stock care se dau sint chiar destule , ca nu e o o imensa diferenta de capabilitati . Hai sa lasam fanatismele deoparte , n-a zis chiar nimeni ca nu merge sau ca nu poate . Nu se pune problema ca nu merg masinile , atunci cind functioneaza in parametri . Ce le reprosez eu este ca se utilizeaza , intretin si se repara mult mai specializat , fiind complicate de fabricant cu .... ar trebui sa va citez , dar ma opresc aici . In discutiile in care argumentele sint vazute doar de pe partea care convine eu nu ma bag , imi pare inutil . Respectele mele , e ultima mea interventie pe acest subiect . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nu ar trebui sa se supere nimeni... ar trebui doar inteles ce inseamna pasiunea pentru ceva, ca aici factorul pasiune e foarte preponderent fata de aeasta marca ... ca analogie, ganditi-ve la cineva care are si iubeste un bulldog englez(care se stie ca e un caine greu de intretinut si cu probleme) si vine cineva pe strada plimband un ciobanesc german(de care e plina lumea) si striga peste gard ca bulldogul englez e de KKT ca a auzit el ca e bolnavicios si cu probleme...... cam asta e situatia .... e preferabila polemizarea cordiala :2dr NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road granita dintre pasiune si fanatism..e fragila....eu personal am inceput offrodul in 1989....prin Siberia...nu in 4x4 ci in 6x6,....cu un Kraz...am continuat cu un Patrol W160 3.3 td....dupa el a venit un Jeep Cherokee....doua Suzuki Samurai....un Y60 4.2 ....acum ma dau cu un Shogun V6.....dupa el va veni un Grand Cherokee V8....deci nu pot fi acuzat de apartenenta la o marca anume...... toata nebunia asta a plecat de la afirmatia mea ca vreau sa vad un posesor de LRD4 ca se da cu el in teren asa cum ma dau eu cu masina mea....nu am afirmat niciodata ceva referitor la fiabilitate...sau capabilitati in offroad al acestui tip de masina....dar lumea a luat foc prefer sa ma dau intr-o masina mai veche....care e construita mult mai solid decat una de fabricatie recenta si ca sa nu mai existe dubii...eu in general merg cu masini stock...asa ca....il invit pe orice posesor de SUV la un sezon alaturi de mine...sa facem o comparatie.... ca si colegul Cos....renunt sa mai postez in rubrici tehnice....ma voi rezuma la postari in rubrica de iesiri......e mai sanatos asa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road ca si colegul Cos....renunt sa mai postez in rubrici tehnice.... Eu deschisesem aceasta discutie la rubrica "Diverse" tocmai ca sa evit o astfel de situatie si pentru a posta aici doar cei cu adevarat interesati de subiect si care pot aduce argumente viabile. Scaparea mea: nu am specificat acest lucru! Drept urmare, unul din moderatori a mutat discutia in sectiunea LR. N-am vrut sa supar pe nimeni ci numai sa evidentiez faptul ca LR este o marca blamata inutil si, de cele mai multe ori, in necunostinta de cauza (cum spuneam mai sus, cu argumente de genul "am auzit ca..."). O zi buna tuturor. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road toata nebunia asta a plecat de la afirmatia mea ca vreau sa vad un posesor de LRD4 ca se da cu el in teren asa cum ma dau eu cu masina mea....nu am afirmat niciodata ceva referitor la fiabilitate...sau capabilitati in offroad al acestui tip de masina....dar lumea a luat foc Ne aparam si noi martoagele cum putem.....nu a luat nimeni foc.:ha: Sigur ca vezi foarte putine LRD4 in teren,marea majoritate a posesorilor le-au cumparat pentru ca dau bine pe strada (putini sunt cei care au curajul sa iasa cu el de pe asfalt,sa nu-l zgarie la vopsea:hl). Mai mult ca sigur ca nu o sa vezi nici un posesor de LRD4 (sanatos la mansarda) care sa se dea in teren cum te dai tu cu masina ta dar e foarte posibil ca LRD4 sa ajunga tot acolo unde ajungi si tu (cu grija si rabdare) sau chiar mai departe.:grin: Daca argumentele noastre pertinente,de utilizatori ai marcii,nu sunt luate in considerare deoarece contrazic legendele pe care unii le perpetueaza si le infloresc,asta e,:er noi oricum ne vedem de treaba cu Land Rover-ele noastre proaste si nefiabile dar care ne cara peste tot cu costuri minime!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road intradevar... waileuuu belea cu masinile astea.:x o am de un an si pana acum zemuri si cap bara plus o amarata de bucsa diferential ... imi place: 1. LR e mai mult decat masina e partenerul tau 2. Am condus cam din toate marcile si concluzie finala mai bine bag un ban da stau in fata 3. Am un mecanic care e foarte priceput si isi stie limitele,plus e ascultator si nu te lasa la greu ..De asta consultand forumul si vazand pareri ale colegilor de aici (carora le multumesc cu aceasta ocazie) dam de capat multor LR -uri 4. Am ajuns la freelander pt ca Discovery 2 nu am gasit sa imi placa in banii avuti 5. Masina asta iti da senzatia ca face tot ce poate la momentul respectiv si ca un bun camarad nu te lasa la greu.. EX: LR sa il duci in jurul lumii de exemplu un Defender cu siguranta gasesti piese si in tarile lumii a 3-a, sti de ce? pt ca sunt simplu de reparat doar iti trebuie chibzuinta...plus numarul mare de masini vandute in acele zone sau chiar donate dupa renumite expeditii asigura o piata second hand mai mult decat suficienta Fara LR nu aveam nici acum harti actualizate daramite transport pe marte(space rover parca se numeste);) Asa ca sa nu consideram ca e o simpla firma e o adevarata pasiune...:2dr Am condus mitsu pajero nissan terano patroale land cruiser si lista continua in cautarea viitoarei mele masini dar nici una dar nici una nu m-a lasat odihnit in parcare dupa o iesire la off road;) Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar fiecare cu gusturile lui dar a critica o masina dupa faptul ca se posteaza pe forum diverse probleme...e cam neprofesionist! Fiti cuviinciosi !Cred ca majoritatea oamenilor apeleaza la forum pentru a se consulta si a vedea cu ce se mananca unele reparatii ca mna sti prea bine TREBUIE SA SI STII NU NUMAI SA ITI PLACA!Sunt destui adepti a stilului do it yourself si aici la LR nu cred ca ai atat ajutor online(Deh tehnologia asta) Referitor la afirmatia cu masini mai solide nu cred ca exista vreo masina inafara de LRD3 si 4 sa aiba 2 sasiuri ? Si electronica pai daca suntem asa sceptici ,de ce nu ne tinem mancare in gropi sapate pentru racoare ?de ce comunicam pe forum si la telefonul mobil? lumea evolueaza nu puteam ramane in preistorie..La fel cum in casa confortul iti este dat de diferite electrocasnice din ce in ce mai sofisticate asa e si la masini ! Suntem in era tehnologica nu e inceputul anilor 80 deci si electronica a evoluat mult..Cum cedeaza un releu sau nu stiu ce senzor poate crapa un diferential sau reductor etc etc... No ofence Cheers:x Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Nuuuu!!!!!!!! Nu am avut niciodata asa ceva si nici nu o sa-mi cumpar asa ceva!!!!!!! Nu-mi permit sa fac asemenea greseala. Dar am prieteni care au aceste masini. Si stiu foarte bine ce au patit si ce patesc cu ele. La capitolul fiabilitate lasa de dorit. Cine s-a fript cu ciorba sunt convins ca a doua oara sufla si-n iaurt. Sau nu este adevarat? Forumul spune singur. Uita-te cate probleme prezinta Toyota si Nissan si cate probleme prezinta Land Rover. Sper ca nu te-a deranjat parerea mea. Am observat ca la voi pe sectiunea voastra cum spune cineva o parere mai putin placuta cum va deranjeaza. Le; Sper si trag nadejde ca pe viitor sa acceptati si partile mai putin placute ale acestor masini. Cu respect ! nu te supara pe mine dar dupa vreo 3 ani de reprezentanta nissan eu nu mi as cumpara nissan NEVER nu stiu cati oameni de pe forumul asta au intr adevar bani sa intretina un y61 asa cum scrie cartea un amarat de debitmetru e vreo 2000 de lei in reprezentanta si vreo 650 aftermarket ....crede ma ca am vazut destule cu debitmetre de golf 4 ....asta pt ca mecanicii aia priceputi nu s au prins ca defapt a picat pompa de injectie (6500 noua de euro sau 3000 reparatia in germania) ..sistemul stabi on/off 1200 de euro...pt un contact de confirmare al blocantului pe spate tre sa inlocuiesti tot sistemul ....si mai sunt destule .....mrl uri probleme pe abs si cate si mai cate......navara d22 biele afara din bloc pe la 150k... navara d 40 sa nu puna pacatul sa intri cu ciubotele plina de zapada iarna ca se scurge apa direct pe senzorul de impact lateral si daca ma apuc sa le scriu pe toate cele cu incidenta mai ridicata sau de magariile pe care le a facut producatorul ca sa salveze din ambreiaje de probleme la motoare aparute strict din cauza intretinerii sasie strambe ma trage lumea de urechi si zice ca am ceva cu nissanul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Filmul ala cu biele afara din bloc la D22 l-am trait live,foarte trist pentru buzunare. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road Filmul ala cu biele afara din bloc la D22 l-am trait live,foarte trist pentru buzunare. Idem, dar pe la 101K, n-am mai ajuns la 150K..... Problema e cumva stiuta de cei de la nissan, asa ca mie mi-au schimbat motorul ca era in garantie:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road se pare ca noi "fanaticii" astia am cam avut Nissanuri si am trecut la L.R. ... pe care il mai si iubim:grin: ... om fi niste ignoranti presupun:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Re: Discovery 4 si alte "SUV"-uri de la Land Rover in off-road se pare ca noi "fanaticii" astia am cam avut Nissanuri si am trecut la L.R. ... pe care il mai si iubim:grin: ... om fi niste ignoranti presupun:wink: nu am cel mai nou au mai bun lrd de pe aici dar e singura masina din multele pe care le am avut sau am lucrat care e cinstita cu mine o respect si ma respecta si nu si bate joc de buzunarul meu :h5 cand o sa vreau mai mult decat imi ofera aceasta masina on sau offroad o sa schimb producatorul in functie de ceea ce am nevoie nu o sa l fortez ca nu e cazul ....deocamdata lrdul reprezinta masina ideala pt neviole mele curente (masina de zi cu zi) btw ca mi am adus aminte ....jocul ala simpatic din transmisie care apare la cuplajul dintre cv si ct l am intalnit si pe toyota lc modelul mai nou :grin: na sa le intre si lor apa in cizme Editat Septembrie 9, 2012 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate