Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Statie CB Cobra 29 LX

Kenzgro

Postări Recomandate

Salutare

Vreau sa cumpar o statie CB marca Cobra. As vrea sa stiu ce parere aveti despre brand-ul asta.

Cobra 29 LX 40-Channel CB Radio with Instant Access 10 NOAA Weather Stations and Selectable 4 Color DisplayCobra.jpg.512150f3b79feaa3495dc06d92f971ae.jpg

Astea sunt caracteristicile :

Multi-Color display offers information on all radio functions, can be set to one of four colors, and can be dimmed for night driving

Instant access and automatic scanning of 10 NOAA Weather Channels, emergency alerts for severe weather conditions in your area

Automatically scan all 40 channels, searching for transmissions and stopping when activity is found; or scan 10 specific stored channels

Radio Check Diagnostic Provides information on critical CB aspects such as battery voltage, RF power, and antenna condition

PA Capability--use CB radio as a Public Address System with PA speaker; receive signals can also be monitored through PA

Enormous Multi-Color display offers information on all radio functions, can be set to one of four colors, and can be dimmed for night driving

Instant access and automatic scanning of 10 NOAA Weather Channels, alerts you to severe weather conditions in your area

Channel Scanning - automatically scans all 40 channels searching for transmissions and stopping when activity is found.

Radio Check Diagnostic Provides information on critical CB aspects such as battery voltage, RF power and antenna condition.

PA Capability- Use CB radio as a Public Address System with PA speaker. Receive signals can also be monitored through PA

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Statie CB Cobra

Salut,

Am folosit statie CB Cobra cat si walky-talky, si sunt chiar ok. Sunt rezistente si performante. Despre modelul expus de tine nu stiu mai multe insa fiind cobra, nu-i tiriplici.

Asteapta putin si poate colegul @atar te poate ajuta cu mai multe informatii.

Bafta

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Salut

Antena cu care vine are doar 769 mm si este de 300 W. E facuta tot de Cobra si este recomandata pentru aparatul asta.

Crezi ca e destul 769 mm ?

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Daca este recomandata de producator, Da!

Eu am avut o antena de 800 mm si nu am simtit nevoia de ceva mai bun.

Later edit: Acum vad ca esti din Galati, inainte sa o cumperi, i-a legatura cu @atar de aici de pe forum. Iti va spune exact ce ai nevoie.

Editat de mirciulica
Link spre comentariu

Inca o intrebare Mirciulica ...

Am vazut ca poate scana 40 de canale si se opreste unde gaseste activitate.

Este posibil sa intercepteze canale oficiale gen pompieri, politie ...etc ?

Link spre comentariu

Nu, sub nici o forma...

Statie CB = citizen band, adica banda libera pentru uzul cetateanului de rand. Putearea maxima a statie in europa este de 4W, daca esti prins ca ai statie mai puternica ...nasol...insa in romania nu-i problema..poti sa-ti iei statie cu ce putere vrei...insa afara, o sa ai surprize.

Politia, pompierii etc au benzile lor, alte fregvente, benzi ...licente.

Link spre comentariu

Re: Statie CB Cobra 29 LX

Salut Dani,

Suna-ma maine si te lamuresc.

0745667086.

Pe scurt, statia merita banii, antena insa nu.

Daca vrei, te astept la o cafea la mine si stam de vorba.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare